Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@gabkalezakova píše:
Ahoj holky, moc prosím o radu a inspiraci. Opravujeme starší domeček a budeme samozřejmě dělat novou kuchyň, ale vůbec nevím pro jakou se rozhodnout. Líbí se mi jich spousta, ale jsem typ člověka, co se neumí rozhodnout, nemám hlavu na to abych přišla a řekla, tady bude to, tady to a sem dám to. Já to prostě neumím, potřebovala bych, aby mě něco pořádně nadchlo a já řekla, to chci. Jinak mám strach, že vyberu špatně, už jsem zoufalá, chtěla bych vás moc poprosit o nějaké fotečky vašich kuchyní a kde jste je pořizovali. Jsem z Vysočiny, uvažuji o Ikei Brno, jsou na ní zde dobrá doporučení. Tak se tam chci jet s manželem kouknout.![]()
Na to, jak je tam jinak nábytek velice nekvalitní, tak jsme byli velice příjemně překvapeni z výběru kuchňských sestav v XXXLutz, dělají tam i počítačové návrhy kuchyní, stačí jen přivézt míry vašich stěn, stropů, dveří, oken.. - prostě přeměřenou místnost.. Dělá to i Ikea, ale tam jsou šílené fronty a oni většinou nedělají celý návrh, spíš to nechají udělat vás (což si můžeš udělat sama na jejich stránkách www.ikea.cz) a pak přípaně poradí s nějakými detaily.. V tom druhém vám pomohou s celým návrhem od počátku. Navíc i ten nábytek se mi teda líbil víc, větší výběr.
Jinak pro inspiraci koukni sem, a co tě zaujme, po tom pátrej dál ![]()
https://www.google.cz/search?…
Ahojky budeme se stěhovat v nejbližší době a musíme vymyslet novou kuchyň…poradíte, jdu si pro inspiraci jak by jste vymysleli??a za dobrou cenu samozřejmě děkuji a hezký den
přikládám foto
@sjuzn1 řešila bych to jako Lko.. koukám, že rozvody a tak tam jsou, takže toho moc nevymyslíš-limitem bude to okno ![]()
@sjuzn1 Mě se hodně líbí kuchyně ve stylu Provence…je to takový můj sen do budoucna. Teď bych ji s malými dětmi udržovat nechtěla…a o ceně také raději nemluvím ![]()
Nad elkem přemýšlím, ale jak říkáš to okno to tam moc nesedí…na míru by mě zajímalo jak by to vyšlo…nemusim mít velkou kuchyň takový koutek stačí, ale právě jak to vymyslet ![]()
Mám doma podonou dispozici, jen větší…Řešené to mám do U, okno mám také uprostřed - pod ním mám pracovní plochu a desku s dřezem mám v rozích.
Kuchyni mám vyrobenou na míru (ale od tchána a manžela)- materiálově vyšla na cca 20 tisíc. Kamarádka má kuchyni vyrobenou na míru od truhláře, vyšla jí na cca 100 tis., ale má ji rozhodně větší, než by se vešla vám.
@malinika nooo nechci do toho moc investovat není to moje takže něco praktického a levného
no dřez bude asi muset být tam jak jsou ty rozvody ![]()
Rozvody se dají posunout, ale pokud to není vaše, také bych se do toho nehrnula. Spíš by mi asi vadilo, že bych měla sporák vedle dřezu. Co zkusit nějakou Ikeu? Prodávají to v modulech, které se dají libovolně poskládat. A vychází to cenově docela dobře. Na stránkách by měli mít i program, kde si můžeš zadat parametry místnosti a zkusit si to poskládat.
@malinika jedině ikea mě napadla a poskládat si to sám
levnější kuchyně nejsou do elka a to tam nedám bohužel
třeba tahle by stačila http://aukro.cz/…4159523.html
Nevím, jaký máte teda rozpočet - ještě mě napadla Oresi. Ale fakt nevím, jak se dneska pohybují - kuchyni už máme nějakých pár let.
@sjuzn1 píše:
@malinika jedině ikea mě napadla a poskládat si to sámlevnější kuchyně nejsou do elka a to tam nedám bohužel
třeba tahle by stačila http://aukro.cz/…4159523.html
jo ta je pěkná, taky by mě neurazila.
@malinika rozpočet co nejnižší
ale vařit se musí nemám to přesně změřeno možná by se tam nějak vešlo
kdyby to bylo moje dám do toho i víc ale bohužel je to bez vybavení takže to musím nějak vymyslet ![]()
Ale nevím právě jestli by se mi tam vlezla
je to blbě vyřešené
@sjuzn1 Tak jestli dobře počítám, má 180cm na délku. Takže to chce změřit kuchyni. ![]()