Jakou levnou autosedačku vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
1.5.17 13:33

@Tute na Cybex Solution jsem koukala, cenově vychází hezky, takže do té asi půjdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
1.5.17 13:34

@Tamtama My máme pro syna 3,5roku 100cm 14kg sedačku Cybex Pallas. Je to kategorie 9-36, do 15 kil poutáš pultíkem, od 15kil pásem. Po odstranění pultíku z ní vznikne Cybex Solution, o kterém psala @Tute . Není pravda, že kategorie 9-36 je na prd. Ona sice nevychází úplně top, ale Jak Cybex, tak Romer, který v této kategorii sedačku taky vyrábí, vychází v testech i tak mezi těmi velmi kvalitními. A bez pultíku, tzn jako Cybex Solution, vychází jako jedna z nejlepších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.5.17 13:36

@Hoa Mai jenže ta pultíková je zase na moje poměry hodně drahá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.5.17 13:40

@Tamtama
pro obě děti mám tuhle
https://www.detskezbozi.com/…i-20174.html?…
spokojenost, opěrka hlavy se dá posouvat, je sice od 15 kil ale mladší v ní občas už jezdí a to má 2,5..jde i o to jak je vysoký a myslím že tohle by mu už pasovalo..

• Citovat
  • Upravit
17472
1.5.17 13:43

@smurfka pro mladšího bych radši ještě měla pásy v sedačce, stačí mi pozorovat, co dělá starší, když už má jen pás z auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.5.17 13:47

@Tamtama samozřejmě tvoje volba..ale ve vel. 9-36 jsou potom už drahé - ty lepší..samo nějakou z tesca klidně seženeš do dvou tisíc..ale já vícestupnovou nechci.. :nevim: a pokud už je mu 0-18 nebo 9-18 malá, tak ideálka je 15-25 nebo 15-36…
víc neporadím..jsem s touhle spokojená jak cenově, tak bezpečnostně a pohodlnostně ;)

• Citovat
  • Upravit
102087
1.5.17 13:49
@Tamtama píše:
to je sice hezký, ale ty peníze si z prstu fakt nevycucám :nevim:

No zas upřímně, slušná sedačka stojí jak plná nádrž, dobrá jak dvě, takže pokud je na provoz auta, tak netvrď, že ne na sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
1.5.17 13:51

@Tamtama I když ti vydrží až do konce? Pokud tu částku nemůžeš teď nárazově dát, tak to chápu, ale z dlouhodobého pohledu ti to obsáhne dvě sedačky naráz. Jak jsi zmínila ty pásy pro mladšího, tak to nám dělal syn taky, on se dokázal vyvlíknout i z fest utaženého pětibodového pásu. S pultíkem nic nevymyslí, z toho se nejde nijak vyvlíknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.5.17 13:55

@j.a.n.i1 auto je mamky, já nemám ani řidičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.5.17 15:05

Ahojky, zorvna mi tohle téma jde do rány, rozmýšlíme se mezi těmito dvemi, řekla bych střední finanční řešení pokud má někdo zkušenosti s jednou nebo druhou budu ráda za recenze.
http://www.dudukids.cz/…kova-d95.htm
 A

http://www.dudukids.cz/…REY-d321.htm
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.5.17 15:22

Nevim tedy, ale ja bych nic jineho nez Cybex nebo Romer nekoupila. popr. jine drazsi… popr. do 2-3 let pouzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.5.17 15:26

Ještě dodám že nám jde hlavně o pohodlí a prostor pro dítě a musí být polohovací, jezdíme dlouhé trasy. Römer nechci ani vidět, měli jsme vajíčko i kočár a oboje stalo za prd. Kočár se rozvrzal a upadávalo kolečko, ve vajcu zase nefungovalo polohování, ani jedno mi nechtěli zreklamovat, kočárek dokonce vrátili ze servisu ještě více poničený. Takže co se týče nějaké kvality značky Römer, mám jasno. Hlavní je že sedačka má potřebné certifikáty, další část ceny už je jen značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.5.17 15:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.5.17 15:29

@Anik6 dekuji, ta vypadá dobře, tak doma ukážu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
1.5.17 15:35

@katrinacek Z těchto noname sedaček bych nekoupila ani jednu. Nejsem schopná nalézt jediný záznam o crash testu a do toho bych nešla. Podívejte se na ADAC testy autosedaček a budete mít aspoň zhruba představu, co pořídit.

@Tamtama U vás je problém, že ta sedačka nemá polohování opěrky, protože ta, která je do 36kg má být do 150cm a u 120cm je to docela bída, že už mu není, takže hádám, že s kvalitou na tom taky nebude úplně ideální.

Ve vašem případě bych klidně šla do nějaké bazarové sedačky (v obou případech), ale od známé značky, která má v pohodě ty testy. A jinak, brala bych maximálně rok dva starou, neboť autosedačka má co se týče těch plastů trvanlivost zhruba 5let, pak už mohou různě křehnout a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí