Jakou magnetickou stavebnici?

7576
28.3.13 13:00

Jakou magnetickou stavebnici?

Ahoj, včera si děti hrály s magnetickou stavebnicí, tušim Magformers, a moc je to bavilo. Hledala jsem na netu, našla spoustu druhů, a teď jsem z toho jelen :lol: poraďte jakou vybrat, s jakou máte dobre zkušenosti? Synovi bude rok, dceři 3. Díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4724
28.3.13 13:14

Máme Geomag Kids, dá se sehnat i různě v akcích za rozumnější ceny.. Kromě tyčinek s kuličkami máme i panely. Malý od 2,5 si s tím moc rád hraje. Ale ty kuličky jsou dost malé pro roční, aby je nepolkla nebo nevdechla, pokud je bude strkat do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hrana
28.3.13 13:24

Zkus effors

• Citovat
  • Upravit
68961
28.3.13 13:31

Roční je zcela unešena z geomagu - geobaby od 10 m, ale jestli ji bude bavit i ve 3 r, to fakt netuším. Klasický geomag bych jí ale určitě ještě nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.3.13 13:46

@lekarnicka28 nic moc do pusy nestrka, ale spolehnout se na to jeste nemuzu… si myslim.

@hrana Ten jsem nevidela, jdu na to kouknout, diky :kytka:

@ugluk trileta ma tu stavebnici ve skolce, tam si s tim vcera hrali, tak vim, ze to moc bavi oba, malem se o to rvali :mrgreen: kouknu na tu variantu pro mrnata, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
28.3.13 13:51

@Háta_x tuhle máme:
http://www.toys-sery.cz/…tail/1702710
Je to sice fakt pálka za 11 „kostiček“, ale fakt se s tím vyblbne, spojuje to a rozpojuje, okusuje, do vaničky si to bere (plavou)… jen jak píšu nevím nevím, s tříletýma zkušenost ještě nemám, zda by je to furt bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
28.3.13 13:53

Jo ale naše dítě je teda extrémně žravé, to do té pusy strčí, na cokoliv narazí, takže věci typu ořech a menší mají u nás přísný zákaz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.3.13 14:00

Geomag baby máme taky a je super.. Děti od 3/4 do 2 let ho taky dle mých zkušeností milují! Ale tříletého asi dlouho bavit nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
28.3.13 14:03
@hrana píše:
Zkus effors

Nemohu to nikde najít, prosím odkaz na nějaké stránky, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.3.13 14:07

Nemuzu to najit, mas nejaky odkaz?

@hrana píše:
Zkus effors
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.3.13 14:11

To geomag baby je super :pankac: mozna to nakonec zkombinuju a koupim tu a k tomu tu, co si s ni vcera hrali… Nema kulicky, ale magnety jsou zabudovane primo v tech tvarech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.3.13 20:45

Máme tuto: http://www.zbozi.cz/?…. seznam. cz&utm_medium=link&utm_campaign=lista

a přijde mi dobrá, malý si s ní hraje od roka a je celkem v kurzu pořád (nyní 19m). Ale máme větší balení s 29 díly, ale to už se asi neprodává, či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.13 10:14

Naše dcerka má MAGFORMERS, dokáže se na dlouho zabavit už jen se základní sadou http://www.magformers.cz/…ormers-14-5/ a teď se jí chystám dokoupit Magformers carnival - určitě by si s tím vyhrál i klučík, nebo kdyžtak možná dokoupit jen kolečka za pár korun a obě děti se zabaví:-) měli teď nějaké slevové akce na jejich Facebooku, jestli to už teda neskončilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.13 08:58

Magformers je skvělá, viděla jsem ji ve školce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.13 13:46

Jo jo, slyšela jsem že ve školkách Magformers hodně mají. jinak mi prijde že tuhle magnetickou stavebnici moc lidí nezná a je to velká škoda, vyhrála i nějaké ceny nejlepší hračka roku. máme ji doma a kdo ji vidí, hned se ptá kde to koupit a chce ji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí