Jakou máte myčku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
2.2.14 12:39

@Krkael Řekněme si na rovinu - výrobky jsou hnusný, drahý, ale vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.2.14 12:45
@Damael píše:
@Krkael Řekněme si na rovinu - výrobky jsou hnusný, drahý, ale vydrží :mrgreen:

Amen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
2.2.14 13:37

Já mám Boshku asi 8 roků, myju denně a nikdy se mi na ní nic nepokazilo :nevim: Naší mají Whirlpool, teď to počítám, no skoro 20 let :think:. Ségra měla tu samou Whirlpool, pořizovala ji zároveň s našima, ale porouchalo se čerpadlo a už má asi 4 roky jinou, Miele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
2.2.14 21:25

Tak já mám už 11 let Indesit, ale pomalu začíná odcházet, tak mám vyhlédnutou tuto:http://mycky-nadobi.heureka.cz/beko-dfn-6632/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
4.2.14 08:49

Diky za nazory :) a co si myslite o Samsung? Vcera jsem to byla omrknout v obchode a vubec se mi ty mycky nelibily, doufam, ze zitra opravar tu nasi spravi. Designove to jde k horsimu, se mi zda, vevnitr je cim dal vic plastu. Bohuzel ani ty Miele se mi nelibili, ale ten Samsung me docela zaujal :think:

• Citovat
  • Upravit
7
10.2.14 13:06

Měla jsem 5 let Ardo, nikdy by mě nenapadlo nádobí před vložením do myčky opláchnout, ať je špinavé sebevíc a itak myčka vždy byla čistá, jen jsem jednou měsíčně vyklepala sítko a hotovo, žádný umývání myčky nebylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.2.16 12:29

My máme 5 let myčku Bosch a funguje skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
12.2.19 13:54

Ahoj, oživuji diskusi. Právě řeším koupi myčky a vůbec nevím do jaké značky jít. Chtěla bych 60 cm, nejlépe A+++, střední cenová hladina. S čím jste doma spokojené? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
12.2.19 14:05

@caramba whirlpool. Ale v tech cislech se moc nevyznám, ze všech programů využívám 6 smysl, oplach a skleničky na 40°, stejne suší na 60…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.2.19 14:30

@caramba měli jsme bosh, beko, Gorenje. Beko uz nikdy, mezi bosh a Gorenje mi prijde, ze nějak není rozdíl. Snad jen, ze ta Gorenje je tišší, což mi vyhovuje, protože ji často poustim na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
12.2.19 14:58

@xjuklickova whirlpool máme teď, dostali jsme ji kdysi, ale už nebyla nová. Hádám, že asi vydržela docela dlouho. Bývá to nádobí dobře umyté a musíš předem něco oplachovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
12.2.19 15:02

@Tichošlápek beko mám sušičku a asi už bych si od této značky další spotřebič nekoupila. Po těch dB se taky dívám, v budoucnu budu mít kuchyň spojenou s obývákem, tak ať to případně moc neruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 16:16

Koncept. Je fajn. Pracuje každý druhy den.

• Citovat
  • Upravit
5894
12.2.19 18:44

@caramba připálené věci myju v ruce, nebo dvakrat, ale vetsinou je vse umyte na prvni dobrou. Ono tak nezalezi na myčce, jako na prostredku a na vodě. Mama ma Candy a myje jiz 24let, ale uz to neni co to byvalo, ja mam Whirlpool 9 rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí