Jakou máte mzdu? Přiznáte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jakou máte mzdu? Přiznáte?
Zdravím všechny odvážné, kteří se nebojí přiznat kolik vydělávají.
Neustále čtu o minimální, průměrné a běžné mzdě v různých oborech.. Prásknete na sebe jako co pracujete, jak dlouho, kolik vám kdyžtak je a kolik si tak tedy měsíčně vyděláte?
Chci si udělat jen takový osobní průzkum. Pracuju jako sádrokartonář a pomocný dělník v mnoha odvětvích. Občas i něco stěhuji velkým Sprinterem. Mám 32 let, bydlím v Praze a dostanu se měsíčně na cca. 35tis. čistého (dle sezóny) v zimě max. 20tis. Jak to máte vy? Děkuji za příspěvky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
40 000,– čistého, dvě práce jedna je controllingové oddělení a druhá daňové poradenství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak vážně, když jsem chodila do práce, měli jsme přísně zakázáno sdělovat výši příjmu, pod okamžitým vyhazovem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Momentalne mam RP 20139kc.
Zamestnana jsem byla ve firme zabyvajici se kontrolou kvality vyrobku a mela jsem tak 22-28cisteho. Ale jela jsem dost prescasu a smeny. Mela jsem pod sebou cca 15-25lidi. Pracovala jsem tam celkem 1,5roky (pak jsem sla na MD). Bylo mi 27 kdyz jsem tam nastoupila a jsem z Vysociny. Predtim jsem delala ve skladu autodilu za 13000 cisteho (a asi 3000kc jsme dostavali bokem), zadne prescasy a zadny lidi podemnou). Tam jsem sla asi ve 25letech. Predtim jsem byla na RD a studovala vejsku, kterou jsem do dneska NEuplatnila ![]()
Nemyslim si, ze se mam za co stydet nebo cim chlubit. Znam lidi, ktery delaj za 15tisic a mysli si, ze jsou ve vate. Pak takovy co maj 50tisic a maj problem mesicne vyjit ![]()
Kdybych vedela, ze me chlap uzivi, tak do prace nechodim uz nikdy
ale je fakt, ze jsem jeste nikdy nebyla doma dyl, jak 1,5roku
tak by me to doma asi nebavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lekarka, 15 let praxe, Praha, bez sluzeb, neco malo pres 30tis.cisteho.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
to je výsměch toto
- Citovat
- Upravit
momentálně brigáda 108 kč/hod čistýho
(díky studentský živote
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To jako fakt?
a kdo ma tech 50-60 tisic? Ja sem si vzdycky myslela, ze po takovy dobe zacina plat tak na 40-cisteho!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V technickem oboru, kde to bez VS vzdelani v danem oboru nejde, na polovicni uvazek 3.400 € hrubeho.
- Citovat
- Upravit
24 let, reklamní agentura, 24 000 hrubého, Severní Morava. Ale práce flákací, docházku nikdo nehlídá, pohoda. Kdybych chtěla, můžu dělat druhou práci v té první. Za chvíli jdu na MD a pak se ale vracet nechci, myslím, že seženu lepší, kde se víc uplatním.
- Citovat
- Upravit
0 Kč. Živí nás manžel
a nestydim se za to. Okolností posledních měsíců mi nedovolili nastoupit po rodičáku do práce. Mám tedy brigádu, dělám z domu, ale příjem je různý. Od 2000 do 7500 za měsíc. Od září jdu do práce, částečný úvazek, kancelář. Plat si nechám pro sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit