Jakou ohřívačku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@BritChicco píše:
@Aletheia tu samou? a dam do ni sirsi lahev, cca 7cm prumer? a byla jsi s ni spokojena? A ta voda tam vydrzela, nebo jsi ji musela pokazde dolevat?
měla jsem hodně podobnou, neboj ty široké láhve se vejdou do každé - dneska jsou tomu ty ohřívačky uzpůsobené i když to nevypadá.
Vydržela dlouho
určitě dva a víc dní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak supr..diiky mooc. jen se jeste zeptam na jednu malickost..tady jedna holcina psala o te same, ze ji dala na 40C (strana 1)..to ma ukazatel teploty? ja myslela podle obrazku, ze jen navolis zda ohrivas plnou flasku, polovicni, atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BritChicco píše:
Tak supr..diiky mooc. jen se jeste zeptam na jednu malickost..tady jedna holcina psala o te same, ze ji dala na 40C (strana 1)..to ma ukazatel teploty? ja myslela podle obrazku, ze jen navolis zda ohrivas plnou flasku, polovicni, atd..
to je jedno kolik je v té flašce vody, přístroj ohřeje tu vodu v ohřívačce na určitou teplotu a od té vody se ohřeje ta voda v té lahvi - přístroj netuší jaká je teplota v láhvi. Takže si nastavíš teplotu a necháš to tak. (já tam nemám stupně ale jenom tečky - je to jedno - to zkusíš a poznáš
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda devcata, tak jsem si nakonec koupila ohrivacku Topcom 3v1, a jen jsem zkusila jako pokus ohrat 240ml ciste vody…a ani po 10min jsem se nedockala teple vody..takze to budu co nejdriv vracet. nastesti koupeno pres internet, tak mam 14dni na odstoupeni od smlouvy bez udani duvodu a jdu hledat jinou a snad rychlejsi na ohrev. Tak kdyby byly naky tipy, sem s nimi..diik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit