Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
souhlasím, že na autosedačce se šetřit nesmí.
kočár musí být kvalitní, protože jakákoliv reklamace je na mašli.. ![]()
takže oboje jsem vybírala velmi pečlivě…
postýlku jsme koupili v Ikea (jako spoustu věcí - osušky, prostěradla, pak i peřinku a povlaky, vaničku atd. ) - a se vším jsem moc spokojená.
máme tuhle: http://www.ikea.com/…cts/70116002
a matraci taky z Ikea - Sultan Sussa: http://www.ikea.com/…cts/40113934
a pak ještě tu Blunda do cestovní postýlky k našim, kam často jezdíme…
mají teď i úložný box Noga k dětské postýlce.
s postýlkou jsem nadmíru spokojená a přesně jak píší maminky předemnou, nejde předem odhadnout, jaké dítě bude, třeba bude chtít / vyžadovat spát s vámi a pak drahá postýlka zamrzí ![]()
k té naší jsme si za 100,–koupili kolečka a s postýlkou jsem jezdila po bytě. kolem 7m jsme kolečka vyndali a postýlka stojí (syn se naučil stát a už to nebylo bezpečné…)
ad. vyndavací tyčky - ty by u nás neuspěly ani teď, synovi je skoro 20m a po postýlce putuje děsivým způsobem, měla bych opravdu strach, že si tam vrazí hlavu a zaklesne se
ale on je v tomhle fakt unikát… ![]()
Ahoj,
Tak postýlka, co tu prezentuje Taz, je teda opravdu nádherná a kdybych měla teď kupovat, šla bych po ní ![]()
Jen malou poznámku k výběru vyndávací šprušle x stahovací bok. Nejideálnější by byla asi kombinace obou, nevím, jestli existuje. Záleží, jak vysoká je ta Tvá mamča? Já mám kamarádku prcka a ta, když tu byla na návštěvě, tak na dno postýlky bez stažení boku nedošáhla, což může být větší problém, než že se dítko samo z postýlky nedostane ven
Já mám 165 a v pohodě. Bok jsem měla staženej asi měsíc, kdy jsem dala matraci dolů, malej začal jít na 4, ale ještě se nezvedal. Pak už jo, tak zůstával bok nahoře. Od té doby to nevyužívám.
Šuplík se hodí, když je málo úložnýho prostoru. Pokud budete mít extra pokojík s komodama a přebalovákem, nemusí být. Ale těch věciček je fakt hodně. ![]()
Nataša píše:ad. vyndavací tyčky - ty by u nás neuspěly ani teď, synovi je skoro 20m a po postýlce putuje děsivým způsobem, měla bych opravdu strach, že si tam vrazí hlavu a zaklesne seale on je v tomhle fakt unikát…
… neboj není sám, malá putuje po postelích od svých 3 měsíců. Brzy jí budou 4 roky a putuje stále - tedy od 2 let už má postel, protože v postýlce se budila, jak byla při tom cestování neustále zapletená do šprušlí
Když měla svého času (od 8mi do 15ti měsíců) období, kdy spala s námi, měla jsem naše postele obložené něčím měkkým, aby ji to tolik nebolelo, když se jí podařilo zahučet dolů
Naštěstí ta její nynější postel má na boku zábradlí ![]()
Přiznám se, že my jsme postýlku z IKEA neměli, páč jsme měli ještě po mně a ségře. Link jsem dávala jen pro příklad, že existují postýlky i v jiné cenové relaci a slouží. Naše postýlka měla sundávací postranici, ale při úkonu šíleně vrže, takže jsem to nikdy nepoužila a zvládlo se to. Teď v ní spí mladší syn.
Myslím si, že masiv taky není potřeba, ale co je podstatné je matračka .
My máme postýlku poděděnou, ale pokud bych kupovala novou, určitě bych chtěla s otočnýma kolečkama (malá jak v postýlce skáče, tak máme pěkné rýhy na podlaze) a jestli sundávací bok nebo vyndávací šprušle? To myslím taky hodně záleží na tom, jak je mamina vysoká , já musím mít sundávací bok , protože bych na malou jinak nedosáhla a přes tu díru od šprušlí si nedokážu představit, že bych dělala všechno, co dělávám.
Holký jste zlaté, díky moc za nápady a rady. Vypadá to, že se vydáme spolu do Ikei a něco tam vybereme, společně. Docela jsem se lekl co jste tu psaly, že každá mamina ráda vybírá a nakupuje. Takže ještě jednou díky, dneska mi držte palce ať vybereme tu nejlepší ![]()