Jakou postýlku pro dvouleté dítě

130
7.1.17 13:06

Jakou postýlku pro dvouleté dítě

Ahoj, opět si jdu k vám pro radu, jakou postýlku jste kupovali pro vaše děti. Naší malé budou 2 roky a chceme jí koupit postel, ale je jich tolik, že nevím jakou. vím, že chci aby měla určitě jednu zábranu, aby nám v noci nespadla, ale jaký rozměr jestli koupit menší větší fakt nevím. můžete mi prosím poradit? děkuji a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
7.1.17 13:09

Mame normalni postel s dokoupenou zabranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271

Obe deti sli do velke postele kolem 18 mesicu, starsi potom ve 3 letech nahoru na palandu. Meli jsme prenosnou zabranu z lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane

My koupili na druhé narozeniny masivní dřevěnou postel, už rozměr pro dospělého, má zábranu která se dá sundat… nemůžu si to vynachválit

• Citovat
  • Upravit
819

Tak zalezi na prostoru. My máme klasickou postel se zabranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.1.17 13:11

Normální jednolůžko se zábranou. Ty mezirozměry mi přijdou naprosto k ničemu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
7.1.17 13:12
@Adelka951 píše:
Obe deti sli do velke postele kolem 18 mesicu, starsi potom ve 3 letech nahoru na palandu. Meli jsme prenosnou zabranu z lidlu.

Hustý, já bych toho našeho nahoru dát určitě nemohla. 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
4156
7.1.17 13:14

@Markéta456 to záleží na prostoru. Holky měly malý pokojík a palandu jsem v tomhle věku nechtěla riskovat. Takže měly 160×70cm sniglar z ikea. Spokojenost. Postel měla zábranu a oproti klasické byla nízká, takže se jim tam dobře lezlo a cítily se tam dobře. Ale pokud bych měla dost místa, tak bych šla rovnou do velké. Teď už mají klasické velké postele z masivu http://www.postele-palandy.cz/postele-aja.php Mladší má tedy pro jistotu ještě zábranu. Starší už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
7.1.17 13:18
@Tunrida píše:
Normální jednolůžko se zábranou. Ty mezirozměry mi přijdou naprosto k ničemu :nevim:

no já bych řekla, že ty mezirozměry jsou super, když máš malý prostor a 2 klasické postele bys musela řešit palandou. Tyhle menší se vejdou a vydrží tak do 6 let a potom už jsou děti zase dost zralé na palandu ;) A nebo se sežene větší bydlení, což je tedy lepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
7.1.17 13:20

Mame velkou, vyssi a se zabranou. Je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
7.1.17 13:21

U dcery jsme koupili kratší postel v ikeii a časem jsme litovali, když byla nemocná, tak jsme se tam moc nevešli a nebo když spala s námi tak ten druhý se do její postele nevlezl. Synovi jsme koupili v 1,5 roce velkou masivní postel s boční zábranou a jsme spokojení. Takže asi bych volila určitě klasickou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.1.17 13:28
@lecijasek píše:
no já bych řekla, že ty mezirozměry jsou super, když máš malý prostor a 2 klasické postele bys musela řešit palandou. Tyhle menší se vejdou a vydrží tak do 6 let a potom už jsou děti zase dost zralé na palandu ;) A nebo se sežene větší bydlení, což je tedy lepší varianta.

Tak je fakt, že prostor teda řešit nemusím no.

• Citovat
  • Upravit
68976
7.1.17 13:40

Jak psano vyse, zalezi na prostoru. My sli do 160×70 z Ikea, kvuli vetsi bychom museli dost prekopat pokojik, takze to nechavame az s nastupem do skoly, to bude treba tak jako tak. Tudiz na tech pet let jsem klidne mezirozmer vzala a rozhodne nelituju, je tam takova mene ztracena a hlavne ma v pokoji mnohem vic prostoru na hrani. V pripade nutnosti se tam vejdem, jsme mali, ale my tam nikdy pul noci netravili, aby nam to nejak dramaticky vadilo. Proste v nasem pripade pozitiva jasne prevladaji, ale to si musis zhodnotit sama dle sve situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
7.1.17 14:04

@Markéta456 normální velikost (je to i praktičtější, když jdu spát k němu, že) a dokoupená zábrana. u zábrany jen pohlídat, aby pod ní neprostrčil hlavu nebo tak, stejně je dobré tam ale dát mantinel (malý se točí a strká tam nohy atd… tak mantinel tomu zabrání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.1.17 13:45

Holky díky za odpovědi
A co třeba rostoucí postel? máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný