Jakou práci z domova?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já tohle asi nikdy nepochopím..
To je to tak těžký?
V bodech
Otevři Google a když máš ten certifikát z AJ, napiš: „jobs i can do from home“.
Následně věnuj pár hodin tomu, že si projdeš výsledky a dáš si dohromady seznam to by bylo super / možná by šlo.
Následně si zjisti, co vybrané práce vyžadují. Skill s počítačema? Musíš se naučit psát? Fotit? Kreslit? Zhodnoť svý možnosti a začni se učit. Kašli na placený kurzy. Do začátku se zaměř na google, YouTube, Reddit, Quoru, ChatGPT a další zdroje zdarma.
Následně třeba Udemy a Skillshare.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, maminky, dáte mi sem prosím někdo tip na seriózní práci z domova, která se dá zvládnout při malých dětech? Jsem vystudovaná praktická sestra, takže mám maturitu, umím angličtinu (mám i certifikát). S počítačem umím základ, ale žádné složité programy nebo tak. Ještě při střední jsem par týdnu brigadnicila v call centru, takže i s tímto mám zkušenost. Ale to je asi tak vše. Nemám problém se cokoliv naučit, už jsem i premyslela nad nějakým kurzem IT nebo třeba účetnictví, ale nemám jistotu, že s kurzem pak najdu uplatnění a ty kurzy nejsou zrovna levné. Proto budu moc rada, když mi někdo poradíte, klidně mi dejte tipy i na nějaké kurzy, díky kterým pak najdu práci třeba na nějaké konkrétní pozici. Moc všem děkuji a přeji hezký den.
PS: prosím žádné MLM, děkuji.