Jakou pračku do 8 000 byste doporučili?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já mám zkušenost jen s Beko.Máme jí 2 a půl roku a pere pěkně.Mám na 6 kg a má 1000 otáček.Vody bere myslím asi 45l.Jsem s ní moc spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji holky za rady,pokud manželovi ta práce klapne pračku koupíme,pokud n,bohužek budu muset prát v tom krumplu…
Jde o to,že máme našetřený korunky,ale momentálně z nich čerpáme za živobytí.
ZaTÍM my favorti jsou Ariston,Samsung a Gorenje,možná BOsch
Metaxxa použitá by neprošla u chlapa,je náročný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj,nemáš zač,ale je to opravdu dilema něco vybrat.Ty výrobci se předhání.Ale Ariston a Indesit je stejný výrobce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V našem výběru je Zanussi,gORENJE,eLECTROLUX a ještě jdeme do jednoho krámu,tak uvidíme.cHCEME JÍ KOUPIT V TOM NAŠEM PRDELÁKOVĚ A NE PŘES NET..Ale vypadá to spíš na tu GOrenje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tumpach píše:
hlásím koupili jsme si AEG Lavamat Electrolux nakonec
Jak jste s ní spokojení? Taky zrovna vybírám a AEG se mi jeví dobře v poměru cena x výkon x kvalita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s pračkou jsme max. spokojeni,akorát mě rozčiluje malilinko zvuk,co hlásí,že je dopráno.Jinak nic špattného jsme nenašli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám prádelnu ve sklepě, takže to nejspíš přes troje dveře slyšet nebudu. Hlavně, aby fungovala a budu spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mámr jí jen chvíli,ale zatím si na nic nemohu stěžovat,třeba jsem nenáročná,pere prádlo senzačně my máme tedy jen 1000 otáček,ale prádlo skoro suché,prostě superr ![]()
Příspěvek upraven 12.03.12 v 13:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já normálně ždímu radši na max. 800 otáček, aby to nebylo přeschlé. Jak máme svou prádelnu, můžu ho tam (nebo na zahradě) nechat schnout dlouho. A látkovky se mi po velkém ždímání kroutily. Zítra to jdeme objednat, tak jsem na ní zvědavá. A díky za info!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj vsem,
vy, co mate pracku Bosch / Siemens, jak jste spokojene? Doporucite mi vas praci skvost?:
(Jina nez Bosch /Siemens byt nemuze, nejlepe Bosch, neb jina znacka by nam pry narusila nasi budouci unifikovanou rodinu spotrebicu - no neptejte se me proc, ja to nevymyslela
)
Dekuju ! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacise píše:
Ahoj vsem,
vy, co mate pracku Bosch / Siemens, jak jste spokojene? Doporucite mi vas praci skvost?:(Jina nez Bosch /Siemens byt nemuze, nejlepe Bosch, neb jina znacka by nam pry narusila nasi budouci unifikovanou rodinu spotrebicu - no neptejte se me proc, ja to nevymyslela
Dekuju !)
haha, to mi něco připomíná…máme doma taky vše Bosch, dokonce jsem se musela vzdát svého starého šlehače eta a byl mi koupen nový Bosch ![]()
máme pračku Bosch a jsem spokojená - myslím, že je to dobrá volba - dobrá kvalita za výhodnou cenu. ale kdybych si měla vybrat sama, vybrala bych si Miele
pracovala jsem v elektru, tak trochu o spotřebičích vím. ale rozhodně s pračkou Bosch nic nezkazíte
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvojmatko,
jestli ti byl koupen, tak je to jeste dobry
A jsem fakt rada, ze ne jen u nas musi byt vsecko se stejnymi pismenky na dvirkach / krabici / kapote… ![]()
Miele by byla pekna vec, ale zas ty prachy by se mi do ni davat nechtely…
Tak bude Boschka, at to zas neresime mesic ![]()
Diky:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kacise - nojo, není to jen u vás a taky jsem ráda, že nejsem sama ![]()
tak Boschi zdar!! a ať nenarazíte na nějakej špatnej kus, abys pak na mě nenadávala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boschi nazdar! ![]()
Prave jsem se ptala, jestli nasi budouci potomci taky budou muset mit na celicku cervena pismenka uz od narozeni… a pry jo ![]()
Ja to kdyztak svedu na to, ze ja to rikala, ze chci neco jineho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit