Jakou pračku na praní plenek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4280
25.10.20 17:16

@pet p @mackA159 @meduzza

Jaké máte modely jestli se mohu zeptat? Ono jich je strašně moc. díky

@berry4
Je možné, že paní tim myslela to, jak tu píše někdo jiný - že pračka vypustí, ale neodstřeďuje, takže se té špíny z toho tolik nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.10.20 17:20

@Callista tak jako tak - plíny snad před praním namáčím, nenechám v nich zaschlé exkrementy, takže předepírka bohatě stačí, v podstatě už můžeš prát i bez ní. Já si plíny vždy namáčela v kyblu s vodou, vykroutila a dala prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14725
25.10.20 17:31
@berry4 píše:
@Callista tak jako tak - plíny snad před praním namáčím, nenechám v nich zaschlé exkrementy, takže předepírka bohatě stačí, v podstatě už můžeš prát i bez ní. Já si plíny vždy namáčela v kyblu s vodou, vykroutila a dala prát.

To je pravda, já je taky vždy oprala narychlo v ruce, pak kybl, tam jsem je zasypala praskem (bílý perkarbonatem) a pak do pračky :lol: ale myslim, ze žádný soudný člověk to snad nehazi do te pračky i s náloží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
25.10.20 17:38

@Semtex

S bobkem rozhodně ne, ale pokud člověk nechce přepírat každou počůranou plínku v ruce, tak je v tom ta moč. A já třeba fakt nevím, jestli když budu s malým mimi přebalovat 10× denně, vyčerpaná, nevyspalá zombie… jestli pak ještě budu mít sílu na tolik ručního přepírání. Bobek snad vyndám se separačkou, nebo přeperu v ruce s mýdlem, když to nějak projde okolo, ale zbytek asi vděčně přenechám pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.10.20 18:01
@Callista píše:
@meduzza

Mám jí 4 roky BOSCH WAT28460BY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.10.20 18:15
@Callista píše:
@SemtexS bobkem rozhodně ne, ale pokud člověk nechce přepírat každou počůranou plínku v ruce, tak je v tom ta moč. A já třeba fakt nevím, jestli když budu s malým mimi přebalovat 10× denně, vyčerpaná, nevyspalá zombie… jestli pak ještě budu mít sílu na tolik ručního přepírání. Bobek snad vyndám se separačkou, nebo přeperu v ruce s mýdlem, když to nějak projde okolo, ale zbytek asi vděčně přenechám pračce.

proč zombie? Ono hodit tu plínu do kybla s vodou není nic složitého, vykroutit už vůbec ne, nic nepereš, jen namočíš do kyble s vodou s perkarbonátem.. Jinak ti to bude smrdět, až nechceš :lol: Bobek vyklepeš. Max, přešudláš posr. plínu jelenem. Celý nahážeš do pračky a ta se postará. Nic složitého na tom není, já u první neměla ani vodu v bytě, ani plyn, kamna na uhlí, pro vodu jsem si chodila na vymrzlou chodbu do pidi umyvadýlka, prala jsem ve vířivé romce, máchala to vše nadvakrát ve vaničce v ledové vodě a zombie se nekonala. Neboj se ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
25.10.20 18:16

@Callista Bosch WAT24440BY. A plenky před praním v ruce nepředepírám. Jen když jsou znečištěné od bobku, co nezachytila separačka (to přejedu žlučovým mýdlem z DM). Pár separaček mám flísových, tak ty taky trochu přeperu před praním tím mýdlem, protože bobek z nich vždycky krásně vyklepnout nejde.

• Citovat
  • Upravit
69126
25.10.20 19:15

No ale právě to dlouhý praní s dostatkem vody tomu hodně pomůže. Pokud to chceš mít za hodinu vypraný, tak tomu musíš věnovat čas a energii bokem. Pro mě je znakem dobře vypraný plíny to, že nijak nesmrdí (a to ani po delší době), ideálně nemá skvrny, ale občas je to hned napoprvý nevezme, dítě po tom nemá žádný problémy, není ucpanej flís… a hodně dobrým indikátorem je bambus, ten když není dobře vypranej, můžou ho rozežírat bakterie. Látkuju druhý dítě, v souhrnu už přes 4 roky a snad se mi tohle daří. A veškerá energie kterou do toho vkládám, je - z pokakaných mechanický nečistoty seberu separačkou a zbytek proudem bidetový spršky. Pokud je více znečištěno, přematlám žlučákem. Jednou za 2-3 dny to mrsknu do pračky, pustím předepírku nebo předem krátkej program na propláchnutí, přidám perkarbonát a pak už jenom nechám 2,5 hodiny makat pračku, kde jsem si ohlídala opravdu dostatečný množství vody. Toť vše, pleny bílý, propraný bez zápachu, opruzeninu znám jenom při růstu zubů. Jo a taky čas od času čistím pračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
25.10.20 20:51
@meduzza píše:
Mám jí 4 roky BOSCH WAT28460BY

Taky máme tu stejnou, nejlepší pračka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
26.10.20 12:01
@Callista píše:
@pet p @mackA159 @meduzza

@berry4
Je možné, že paní tim myslela to, jak tu píše někdo jiný - že pračka vypustí, ale neodstřeďuje, takže se té špíny z toho tolik nedostane.

Pračka Bosch WLG24160BY
Ale nevím zda se ještě prodává tento typ, máme ji už asi 6 let, možná víc.. :think:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
26.10.20 12:03

Pračka Bosch WLG24160BY

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení