Jakou nosí Vaše děti v tomto počasí bundu?

Anonymní
29.9.25 19:41

Jakou ted Vase deti nosi bundu?

Co davate nyni detem za bundu? Rano jsou 4 stupne, odpo 14 a slunce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
29.9.25 19:49

Mikinu a na to vestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8878
29.9.25 19:54

Dvě děti nosí softku, jedno jen na cestu do skoly, odpoeldne si ji nese v aktovce, druhý ji nosí i odpoledne. Třetí dite bundu nenosi vubec, chodí i rano v mikine. Věřím, ze kdybychom meli čtvrté dite, budeme mit čtvrtý způsob oblékání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
29.9.25 20:00
@Anonymní píše: Více

Kde bydlíte? My beskydy a bylo ráno 9st, noo zítra bude 6 koukám.
Ale dneska měla sofshellovou bundu a bude ji mít i zítra. A i když budou ráno 4, odpol 14 dám spíše tu softshellovou bundu, má takovou tu s fleesem. Pak až bude i odpoledne cca 7st a níž tak už dostane přechodovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
29.9.25 20:00

ještě tedy záleží na věku dítěte… a co je na tom vlastně anonymního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.9.25 20:01

Žádnou. Je to marný. Jen v mikině,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
29.9.25 20:04
@mateska8084 píše: Více

jak staré dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.9.25 20:06
@KKK85 píše: Více

už velké. Střední škola. Bundu má připravenou a je furt na věšáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9143
29.9.25 20:06

Chceš to fakt číst? Vlastní žádnou. Nosí mikinu. Když pršelo minulý týden, tak deštník místo bundy prý stačí.
Chtěla jsem vyrazit do Olympie o víkendu, že koupíme přechodové nebo objednáme přes net. Zatím nechtějí.
U pracovních dětí vidím, že hrstka nosí tenkou/přechodovou bundu, případně riflovou nebo vestu. Větší část dětí taky jen mikinu. Je to prostě různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
29.9.25 20:07
@mateska8084 píše: Více

no joo puberta nooo. Já doufám že dceru přesvědčím i v pubertálním věku o vhodnosti bundy.. no uvidíme. Ale spíše takto vidím kluky bez bund, než holky… ty mají zase holé záda, odhalené pupky i v zimě… co je pak horší :d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
29.9.25 20:08

Bud vestu a nebo softshelku a odpol jdou jen v mikině. Nejstarsi by teda nejradsi chodil v tricku a kraťasech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2356
29.9.25 20:11

Nejstarší žádnou, prostřední vestu (oba první stupeň ZŠ), nejmladší školkáče ráno mikinu a zaplou softshellovou, odpoledne dle pocitu, přijde mi, že chvilku je pomalu na tričko, pak foukne a šla bych si pro zimní bundu 🥶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9143
29.9.25 20:18

Nemusel by být nákup. Mají loňské nové. Každý si vybral černý bomber. To teď nosí holky i kluci. Ale zatím je doma nikdo nevytáhl. Jsem chtěla, ať si vyberou nějakou další. Klidně něco delšího. Ale stejně to nosit nebudou zatím. Pak zas budou v zimě nosit tu podzimní.
Ale mám to stejně. Momentálně nosím svetro kabáty různé. V zimě nosím nejčastěji přechodové bundy nebo podzimní parku. I pod tou tenkou vrstvou bundy jen krátký rukáv. Naše děcka jsou moje absolutní kopie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
29.9.25 20:21

Mikinu a na to softshellku ráno, odpoledne jednu vrstvu podle aktuálního počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15401
29.9.25 20:26

Jak staré dítě? Naše 11 letá si dnes vzala na mikinu vestu, na věšáku ma připravenou tencí bundu přechodovou. Možná už ji tento týden oblékne.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková