Jaké umělé mléko pro nedonošené děti?

2328
16.12.15 08:50

jakou UM pro nedonošené děti?

Maminky,

muzete mi prosim poradit UM pro nedonosene deti jinou nez Nutrilon nenatal, ktera vam vyhovovala? Mne prijde, ze nas Nutrilon strasne betonuje a k tomu mame jeste zelezo.

Dekuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
16.12.15 08:58

@ivkaaa
My jsme měli Bebu, vím, že do 3kg byla i zdarma na předpis…
Ale myslím, že vás betonuje hlavně to železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
16.12.15 09:01

@ivkaaa Obě děti mám nedonošené, ale Nutrilon byl bez problémů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.12.15 09:04

Dcera dostávala mateřksé mliko, ale zabetonovaná byla stejně, tím železem. Jinak zkusit můžeš Bebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
16.12.15 09:12

Dekuji holky, nad Bebou jsem prave premyslela, ze bych ji zkusila.My tedy jen dokrmujeme, ale ted teda kadeni neslo az s glyc. cipkem. Navysila nam Dr zelezo na 2×7 kapek a asi to bude hodne tim. Masirujeme, nahrivame a cvicime na pupek, ale moc to nezabira :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.12.15 10:15

Ja sice mela syna donoseneho, ale byl mensi a aby lepe pribiral a kvuli nizke glykemicke krivce pri porodu, jsem ke kojeni davala UM Nutrilon Nenatal.Je urceny ciste pro nedonosene deti.Je tusim do 3 kil, pak se musi pripadne davat jine UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.12.15 10:17

Jo promin, spatne jsem to precetla a chtela jsi neco jineho nez Nenatal :lol:
Syn s tim problem nemel, sakozrejme to chce zkouset i jine, pokud nesedi. Mozna muze byt problem to zelezo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
16.12.15 10:19

@Niky2 dekuji za radu.Ten mame a prijde mi prave, ze mu to brisko jeste s tim zelezem betonuje.

Holky a je nejake jine zelezo nez Aktiferrin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.12.15 10:34

Jeste posilam nejake doplnujici informace: muzes zkusit Bebu, Sunar Nutradefens nebo Hipp bio combiotic.
Jeste z Nutrilonu na problémy se zácpou je nejlepší Nutrilon Comfort. Jedná se o mléko s částečně štěpenou bílkovinou, tzn. hypoantigenní. Také obahuje směs tuků Betapol, která napomáhá proti tuhé stolici. Pokud se rozhodnete pro toto mléko, doporučuje se u něj nějakou dobu vydržet, než si organizmus dítěte zvykne. Není vhodné zkoušet a často střídat několik druhů mlék.
Jen zase nevim, jestli jsou tato UM urcena pro nedonosence :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
16.12.15 10:41

@Niky2 dekuji za informace. Myslim si, ze by jsme uz mohli do jineho UM.Mame pres 3 kg a pres 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.12.15 15:12

@ivkaaa my měli Maltofer, jestli si to dobře pamatuju. No a zabetonovaná byla fest. Tenkrát jsem chtěla zkusit ten Aktiferrin, jestli by to nebylo lepší, ale zrovna nějak nebyl k dostání, tak jsme přežili s Maltoferem. Tak případně můžete zkusit ten, jestli by vám nesedl líp, ono v každém je to železo trochu jiné, v jednom trojmocné a v druhém čtyřmocné, nebo něco takového, tenrkát jsem to četla v knížce o nedonošencích, teď už si to nepamatuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
16.12.15 18:17

@Etcetera78 dekuji.Uz to resim s Dr, tak uvidime jestli bude zlepseni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
18.2.18 05:49

Ptejte se také v poradně!

Milé maminky,

připomínám, že na eMiminu funguje už dlouho zavedená Poradna o kojeneckém a batolecím mléku. Nebojte se tu odbornic zeptat na všechno, co Vás okolo umělé výživy pro děti zajímá.

Krásný den :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí