Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
koupila bych dřevěnou rostoucí, např. od Jitra nebo je jich i spousta jiných a vydrží vám i déle
@Elishka1 píše:
koupila bych dřevěnou rostoucí, např. od Jitra nebo je jich i spousta jiných a vydrží vám i déle
Ta nema polohovatelnou operku. Ale take bych koupila drevenou od Jitra, to bych radsi tech 14 dnu, nez dite zacne sedet, krmila na ruce nebo v autosedacce. Jitro je skvela rostouci zidle a slouzi nam jeste ted skoro ve 3 letech.
@Limi123 a ještě nějaký rok sloužit bude
my máme také Jitro a od narozeni pro nesedí dítě, aby mohlo být s námi u stolu nebo v kuchyni máme Chicco Polly. Ale stejnou službu na těch pár měsíců udělá lehátko nebo autosedačka.
@Limi123 ano, nemá, to jsem nenapsala
a prý vydrží až do 15 let
, jinak úžasně stabilní, hlavně s těmi přídatnými botičkami ![]()
Ale jinak pokud trvas na tech tvych, tak z nich bych vybrala tu treti, bude se nejlepe cistit. Osobni zkusenost ale nemam. V podstate jde o to, aby se dobre cistila a aby mela dobre pasy, aby z ni dite nevypadlo.
@Bídžej počítej, že ti u všech popraská ten plastový potah, to je slabina těchto židli. Zlaté dřevo, to otřes, nic nezatéka do prasklého molitanu…
@Cuddy píše:
@Bídžej počítej, že ti u všech popraská ten plastový potah, to je slabina těchto židli. Zlaté dřevo, to otřes, nic nezatéka do prasklého molitanu…
Jojo, pokud uz skoro sedi, tak jsou polohovatelna zada uz zbytecnost. Stejne se ti z pololehu bude posazovat a jedna se o par tydnu. Spis bych vybirala neco, co vam vydrzi (tj. Jitro).
Kdybych vybirala znova, davala bych bacha, aby se dala prisunout k nasemu stolu. Dite rozhodne nehodlalo jist do tri let na pultiku. A aby si tam pozdeji mohlo samo vylezt.
@Limi123 @Elishka1 holky přesně takové rady hledám
takže říkáte, že dřevěná je tedy lepší? Já malého prikrmuju normálně na ruce nebo v leže, ale tu židličku chci právě až si sedne. Takže to polohování není tak důležité?
@Bídžej píše:
@Limi123 @Elishka1 holky přesně takové rady hledámtakže říkáte, že dřevěná je tedy lepší? Já malého prikrmuju normálně na ruce nebo v leže, ale tu židličku chci právě až si sedne. Takže to polohování není tak důležité?
pro nesedici jsem měla autosedacku a pro sedící me polohovani už ani nenapadlo
@Elishka1 píše:
pro nesedici jsem měla autosedacku a pro sedící me polohovani už ani nenapadlo
Presne tak, pro sedici uz je polohovani zbytecne. My meli pro sedici takovou tu obyc plastovou z ikea a byla skvela (=omyvatelna
), ale pak jsme dokupovali Jitro a ta je lepsi, protoze jsme ji zahy oddelali pultik a syn uz si na ni pak lezl sam, i dolu, coz usnadni spoustu prace. Pouzivame ji ted i pri kresleni a vyrabeni, syn nepouziva detsky stolecek, ale rovnou pracuje u velkeho.
@Bídžej taky mame rostouci drevenou. Skvele se myje, v roce a pul vyleze nahoru,starsi umel i dolu. Prisunovat se da ke stolu krasne. A pouzivame i kdyz spolu varime na lince.
@Ornwen @Limi123 @Elishka1 @malytlustyhroch @Cuddy díky všem za reakce, nakonec jsme se s manželem rozhodli pro tu dřevěnou, asi od Jitra. Máte ještě tip na jinou značku dřevěných rostoucích? ![]()
@Bídžej píše:
@Ornwen @Limi123 @Elishka1 @malytlustyhroch @Cuddy díky všem za reakce, nakonec jsme se s manželem rozhodli pro tu dřevěnou, asi od Jitra. Máte ještě tip na jinou značku dřevěných rostoucích?
Nevim, mne vsichni doporucovali to Jitro, ze je kvalitni, tak jsem dala na doporuceni. Ale klidne mrkni na recenze na Heurece. Ja sla do bazarove a slouzi v pohode a myslim, ze bude slouzit i dalsimu diteti a pak ji za stejnou cenu prodam. Znamky opotrebeni jsou minimalni.