Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Aletheia
No psala si jedine bazar, coz neni pravda
. Daji se koupit nove a pochybuju, ze to jsou vsechno starsi kusy vic jak pul roku. Na Alze je jich s i3, i5 hromada. ![]()
@samuelle píše:
Tak pokud na notebooku člověk nehraje hry, tak mu ta I3 bude bohatě stačit. Já mám Lenovo už 3 roky, taky má Intel Core I3, grafickou kartu Nvidia Geforce a stál mě tehdy 11 000,– Za 15 000,– se už snad dá koupit aspoň ta I5 nebo se pletu?
Jj daji se koupit uz i i5. To byla jen rada, ze brat ntb s procesorem i3-i7, ne jinymi
.
Na emimino i3 staci bohate ![]()
@Kadlecovka píše:
Holky prosím máte některá zkušenosti s macbookem? Vyplatí se ho kupovat? Nebo jsou to vyhozené peníze?
Nejsou, mám macbook air z roku 2012 a furt funguje skvěle! 7 let absolutně bez problému
Je to investice. Investice, díky které nebudeš muset kupovat za dva roky zas nový počítač. Macbook je furt rychlý na běžnou práci a morálně nezestárne - vypadá furt jako nový, což se o plastových windowsech říct nedá ![]()
Navíc to mám propojené s iPhonem, takže všechny kontakty, fotky, kalendář mám synchronizované.
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli rozjede tento počítač the sims 4 nebl gta V. Je to pro syna nikoliv pro mě 😅
Zde je notebook: https://www.datart.cz/…-dm653t.html?…
@Cihlarovaaa píše:
Kde dokáží s výběrem notebooku i pomoci? Můžete mi prosím poradit kam zajít? Zatím co jsem kde byla, tak jsem nikdy nedostala pořádnou radu, jak vybrat kvalitu?
Napište do kolika peněz a co na tom notebooku hodláte dělat, budete ho přenášet, jak mám být velký?
Já měla Acer, tenkrát ještě k Vánocům od našich, vím, že stál kolem 26 tisíc a mám ho dodnes, je to 10 let, ano je dědeček, už se přehřívá a neutáhne nynější apky, ale na filmy a dokumenty, co v něm mám, tak stačí bohatě. Byl semnou celou střední, udělal maturitní práce, závěrečný zkoušky. Vše zvládnul.
Věřím, že kdybych mu nechala udělat generálku, paměť, pročistit atd, tak šlape jak hodinky dalších 10 let. Akorát co jsem musela vyměnit byla nová nabíječka, což nestálo snad ani 200 Kč. Dokonce přežil i pád. (Spadli na něj dveře, při rekonstrukci
) Za mě skvělý noťas. Přijde mi, že jde stále s dobou, co se vzhledu týče.. ![]()
Máme ještě Asus a na mě je zbytečně těžký…ale svou funkci plní také slušně.