Jakou značku notebooku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
30.12.15 20:24

Dell je drzak, nebrat acer ani asus obema odesla zakladni deska chvili po zaruce
Nebo Apple jestli se ti chce investovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.12.15 20:27

Mám Asus a dobrý, přežil i pár pádů…
Acer jsme měli předtím, až na to, že si asi druhý den sám sobě si usmažil harddisk, tak celkem držel. Pak se mu úplně urvaly panty a podělal ventilátor. Asi po 5 letech, což mi ale přijde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
30.12.15 20:29

Mám Acer 5 let, užívám jak pracovně, tak soukromě. Jede snad denně, od rána do večera, vše ok. Jednou jsem si ho nechala čistit od prachu + vyměnit větrák. Teď už mi ale odchází nabíjení, tak jsem si objednala Lenovo, snad vydrží aspoň taky tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.12.15 20:33

Dějuji všem za příspěvky.

Asus by taky nemusel být špatný cena/kvalita. Jak to tak vypadá, tak sázka
na jistotu je Dell.
Jinak notebooku hlavně používám na běžné věci jako internet, skype, word, filmy, jako televizi po připojení tuneru, občas tvorba nějakého videa, ale to spíš výjimečně. Nějaké náročné hry nehraju. Spíš mi jde o to, aby bylo na ten notebook spolehnutí, aby nebyl věčně v servsu a zase nějaký ten pátek vydržel.
Do notebooku bych chtěla investovat asi tak okolo 15 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.12.15 21:00
@Dáma čr píše:
Dějuji všem za příspěvky.Asus by taky nemusel být špatný cena/kvalita. Jak to tak vypadá, tak sázka
na jistotu je Dell.
Jinak notebooku hlavně používám na běžné věci jako internet, skype, word, filmy, jako televizi po připojení tuneru, občas tvorba nějakého videa, ale to spíš výjimečně. Nějaké náročné hry nehraju. Spíš mi jde o to, aby bylo na ten notebook spolehnutí, aby nebyl věčně v servsu a zase nějaký ten pátek vydržel.
Do notebooku bych chtěla investovat asi tak okolo 15 tisíc.

no zase těžko říct, jaká kvalita bude v této cenové hladině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67482
30.12.15 22:02

@Dáma čr
Dell za 15tis nebude nic moc vykon. Vem Asus, Lenovo s procesorem i3. Kamarad sleduje statistiky poruchovosti a Asus je v pohode. I v tomto clanku je to videt, i kdyz je teda uz stary pres 2 roky.
 http://www.cena-vykon.cz/…kveten-2013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.12.15 22:09

Hodně lidí, hodně názoru. Měla jsem HP a byl v pohodě, servis fungoval dobře a i když se v zaruce porouchal a já zarucak neměla, nebyl s opravou problém. Stačilo, že si nacetli čárový kód. Teď mám ASUS a pracovní DELL, oba v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
31.12.15 01:35

Proboha hlavně ne Asus (správně se to čte aušus). Ten máme víc v servisu než doma. Hold jsme šetřili a nezeptali se na emiminu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
31.12.15 03:23

Doporučuji Lenovo, mám 5 let :palec:

• Citovat
  • Upravit
66815
31.12.15 04:01

Mně před Vánoci zdechnul Acer z roku 2008 (teda něco jsem do něho investovala během let, asi 2000). Dala jsem na chlopka a pořídila HP, snad jsem udělala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
31.12.15 06:17

Opravdu kvalita je u cen nad 25000,–, u lowendu je to v podstate jedno, co vyberes, zivotnost je tak 3 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
31.12.15 18:59
@zuzu224 píše:
@Dáma čr
Dell za 15tis nebude nic moc vykon. Vem Asus, Lenovo s procesorem i3. Kamarad sleduje statistiky poruchovosti a Asus je v pohode. I v tomto clanku je to videt, i kdyz je teda uz stary pres 2 roky.
http://www.cena-vykon.cz/…kveten-2013/

Lenovo už i3 nevyrábí, takže leda bazar. Už jedou jenom na vyšších procesorech.

Možná se to ještě prodává ale podpora přímo od Lenova už nebude taková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67482
31.12.15 19:10

@Aletheia
Urcite se prodava a spousta. Minuly tyden chtela kamoska na netu najit pc do 16tis a bylo tam spousta Lenova s i3, i5. Staci kouknout na Alzu.
Ono s fin. limitem 15tis. nejde chtit nejnovejsi delo s i7 :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
31.12.15 19:20

Tak pokud na notebooku člověk nehraje hry, tak mu ta I3 bude bohatě stačit. Já mám Lenovo už 3 roky, taky má Intel Core I3, grafickou kartu Nvidia Geforce a stál mě tehdy 11 000,– Za 15 000,– se už snad dá koupit aspoň ta I5 nebo se pletu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
31.12.15 19:22
@zuzu224 píše:
@Aletheia
Urcite se prodava a spousta. Minuly tyden chtela kamoska na netu najit pc do 16tis a bylo tam spousta Lenova s i3, i5. Staci kouknout na Alzu.
Ono s fin. limitem 15tis. nejde chtit nejnovejsi delo s i7 :).

Neříkám že se neprodává, ale že se nevyrábí ;) asi půl roku nazpět jsem byla v Lenovo servisu a tam mi to říkaly, že i3 už nedělají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák