jakou značku plínek pro novorozené mimi-poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
1.8.05 14:20

Ahoj my jsme od narození používali plenky z DM drogerie Babylove novorozenecké, měli jsem v porodnici i Pampersky stejnou velikost New Born ale ty nám byly moc velké a to Robíšek vážil 3010g. Tu novorozeneckou velikost jsme pak používali měsíc a půl. Teď to tak střídám Babylove mini a Pampers mini. Proti Pamperskám zatím taky nic nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
1.8.05 16:29

Ahoj!

Tak my jsme zpočátku používali Fixiesky. Přišly mi fajn, ocenila jsem i výřez na pupíček. Nikdy se nestalo, že by protekly. Tu nejm. velikost, tj. 2-5 kg jsme vůbec nepoužili neb náš chlapík měl 4,58, když se narodil.
Je super, že je tak velký výběr plen, protože každé prdelce sedí něco jiného :-) . Sama poznáš, co bude vyhovovat té vaší … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.8.05 16:54

Ahoj,
doporucuju koupit dopredu tak max. 2 baliky,kazdemu miminku sedi neco jineho a take moc zalezi, jak velke miminko se ti narodi. Ja mela do zasoby 3 Huggies a Julda se narodila o 3 tydny drive (2.80 a 46cm)a mela je az pod ramena. Takze jsem stejne musela koupit Fixies, ty jedine byly kratsi a sedely. Rodina poslusne dodala zasobu Fixies a ja za chvili nevedela co s nimi. Mala to rychle dohnala a pak nam nevyhovovaly vubec, jsou kratke a vecne mela mokra zada. Ted jsme stabilne u Huggies a Pampers, zkousela jsem i jine, ale tyhle nam nejvic sedi. Akce jsou prakticky porad, jen ve vlnach, chvili mas levne pleny vsude, pak zas nikde. Tak vyzkousej a pak muzes nakupovat do zasoby. Ubrousku zato neni nikdy dost, ja jsem nakonec zakotvila u modrych z Lidla, pripominaji mi Pampers(kt. nam asi vyhovuji nejvic) a jsou o dost levnejsi. Vylozene levne nedoporucuju, vetsinou jsou neuveritelne priserne parfemovane.

Mroe

• Citovat
  • Upravit
868
1.8.05 18:36

plínky

Ahoj,
my jsme měli do porodnice to malé balení Pampers Newborn a z těch se malýmu objevila vyrážka, poněvadž byli fakt něčím napuštěný … :?: (neteř byla alergická na všechny Pampers).
Pak jsme doma pořídili na zkoušku Babylove z DM, Fixies a Pampers New Baby a až na ty Fixies byli tyhle další v pohodě, takže Babylove a Pampers používáme doteď.
A myslím, že fakt není nutné pořizovat zásoby, protože akce na jednorázovky jsou pořád :wink:

Peťula

http://tickers.TickerFactory.com/…f4c1/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
1.8.05 22:09

Ahoj.
My po narození až do 4měsíců používali Fixies, bez problémů a neprotejkaly. Pak byly Pampersky Active Baby, dokud se moc nehejbala, byly super, ale jak se začala stavět, protejkaly všude (Total Care byly lepší). Nám nevoněly taky, ale stačí je dát na chvíli ven a vyčichnou a je to OK. Teď jsem zpět u Fixies. Zkoušela jsem jednou droxi a po těch se malá osypala a od tý doby neměním. Jen ty fixies nemůžu nikde najít a tak je objednávám na netu..vyjdou levněji a bez dopravy až domů.
GaB, 10měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
2.8.05 00:39

Ahojky,
my už teď používáme různé plínky, ale když se malá narodila, dávali jsme jí ze začátku jen Pampersky - nechtěli jsme nic riskovat (alergická reakce, otlačené nožičky…):O)
Pa Jaa a Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.8.05 09:31

Ahoj, přidávám chválu na Pampers, máme je od narození, ale v akci ty nejmenší stejně neseženeš ( ty newborn 2-4kg), ty do akce nedávají, oni je totiž prodávjí v balení po 44ks a to ti bohatě stačí, protože prcek z nich hodně rychle vyroste. Tak hodně štěstí při výběru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
2.8.05 09:40

Díky moc ještě jednou! :D
Berča :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.8.05 11:25

ahoj, ja jen musim podotknout, ze driv byly Huggies opravdu mene kvalitni, ale asi tak dva az tri mesice, uz delaji nove . Jsou z jineho materialu a i velikost je jina nez drive. Jsou ted stejne jako napr. babylove nebo Fixies. Ale me se mala po Fixies osypala, takze to chce opravdu vyzkouset. Terik

• Citovat
  • Upravit
300
2.8.05 12:18

Ahoj Berčo,

vždycky sleduju tyhle diskuse o plínkách a jestli mám dobrý postřeh tak plínky Babylove z DM jsou asi jediný, o kterých jsem neslyšela, že se po nich mimi osypalo. My jsme je měli do porodnice a připadali mi navíc strašně měkkoučké a příjemné, takže já je doporučuju jsou fajn. :lol:
Navíc v DM mají taky neparfemované babylove ubrousky (tuším bílý obal), které jsou myslím pro novorozenečka to pravé. :lol:

Iriss+ 2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
2.8.05 14:00

Iris, to je zajímavý postřeh, díky!
Určitě si v DM koupím ty vlhč. ubrousky.
Berča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky