Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den ženy, matky, prosím o radu či doporučení kde, u koho, koupit kvalitní deštník, se kterým máte dobré zkušenosti. Ze praxe vím, že vysoká cena neznamená vždy dobrou kvalitu. Díky a budu se těšit na odpovědi.
My objednáváme malé skládací deštníky do kabelky na Alliexpresu. Za pár korun a slouží dobře
Jo ale jinak jsem měla toky placatý deštník značky Samsonite. Ten byl úžasný
Já mám tři deštníky…v práci, v autě, v batohu… všechny z DM kolem 200kč.. už mám všechny několik let a slouží výborně.
Já ty malé skládací nemusím, nic nevydrží - klidně se ohne nebo pak z toho lezou dráty, mám velký deštník od Bati už x let a je super a prodávají je tam stále - ale jen v černé a tmavě modré barvě.
@Anonymní píše: Více
To jo, ale pokud clovek nejezdi všude autem, tak to není úplně praktický…
@j.a.n.i1 píše: Více
no to rozumím, já ten velký beru jen, když vidím, že venku prší nebo ho mám v autě. Malé deštníky jsem měla také od Bati, ale nic nevydrží, ty bych nedoporučila.
Ja ho mam taky v autě, ale zásadně vzdycky zmoknu, když jsem nekde dal od auta…
Tedy ja nemam od Batu, mam od skodovky, zaujal me tim, ze se skládá opačně a tedy mokrou stranou dovnitř.
Já si na malé skládací z Alli fakt nemohu stěžovat. Mají pevné dráty, vydrží i silný vítr a neprotáčí se. Ten Samsonite se naopak protáčel, ale nikdy se nezlomily ani onhnuly dráty. Prostě se bez poškození vrátil zpět. Já ho pak někde ztratila, to mě fakt mrzelo…
Mám skládací z Tchiba už od základky a je mi 27. I když je vítr, tak drží a nevím, co budu dělat, až se jednou rozbije. ![]()
Všem mnohokrát děkuji za názory. Ten Doppler mne taky zaujal. Z Tchiba jsou koupila dětem, ale jsou menší a nevím, jak dlouho vydrží. Dříve je asi děti ztratí.
Mám skládací S. Oliver už několikátý, nyní oranžové barvy, je skvělý. A potom jeden z Rossmanu Idenwelt, taky několikátý.
Já mám 9 let malej z Peek & Cloppenburg a je furt jako novej. Mám i z DM a Temu a ty nevydrží.