Jaký dámský deštník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
23.5.25 08:53

Jaký dámský deštník

Dobrý den ženy, matky, prosím o radu či doporučení kde, u koho, koupit kvalitní deštník, se kterým máte dobré zkušenosti. Ze praxe vím, že vysoká cena neznamená vždy dobrou kvalitu. Díky a budu se těšit na odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21474
23.5.25 08:58

My objednáváme malé skládací deštníky do kabelky na Alliexpresu. Za pár korun a slouží dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
23.5.25 08:59

Jo ale jinak jsem měla toky placatý deštník značky Samsonite. Ten byl úžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7239
23.5.25 09:24

Já mám tři deštníky…v práci, v autě, v batohu… všechny z DM kolem 200kč.. už mám všechny několik let a slouží výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 09:27

Já ty malé skládací nemusím, nic nevydrží - klidně se ohne nebo pak z toho lezou dráty, mám velký deštník od Bati už x let a je super a prodávají je tam stále - ale jen v černé a tmavě modré barvě.

• Citovat
  • Upravit
15408
23.5.25 09:35

Já mám několik deštníků Doppler a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
23.5.25 09:36
@Anonymní píše: Více

To jo, ale pokud clovek nejezdi všude autem, tak to není úplně praktický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 09:39
@j.a.n.i1 píše: Více

no to rozumím, já ten velký beru jen, když vidím, že venku prší nebo ho mám v autě. Malé deštníky jsem měla také od Bati, ale nic nevydrží, ty bych nedoporučila.

• Citovat
  • Upravit
101452
23.5.25 09:41

Ja ho mam taky v autě, ale zásadně vzdycky zmoknu, když jsem nekde dal od auta…
Tedy ja nemam od Batu, mam od skodovky, zaujal me tim, ze se skládá opačně a tedy mokrou stranou dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
23.5.25 09:48

Já si na malé skládací z Alli fakt nemohu stěžovat. Mají pevné dráty, vydrží i silný vítr a neprotáčí se. Ten Samsonite se naopak protáčel, ale nikdy se nezlomily ani onhnuly dráty. Prostě se bez poškození vrátil zpět. Já ho pak někde ztratila, to mě fakt mrzelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18523
23.5.25 11:04

Beru jen doppler samoskladaci. Drazsi, ale pevny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 11:25

Mám skládací z Tchiba už od základky a je mi 27. I když je vítr, tak drží a nevím, co budu dělat, až se jednou rozbije. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5
23.5.25 11:44

Všem mnohokrát děkuji za názory. Ten Doppler mne taky zaujal. Z Tchiba jsou koupila dětem, ale jsou menší a nevím, jak dlouho vydrží. Dříve je asi děti ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.5.25 19:08

Mám skládací S. Oliver už několikátý, nyní oranžové barvy, je skvělý. A potom jeden z Rossmanu Idenwelt, taky několikátý.

• Citovat
  • Upravit
6165
23.5.25 19:21

Já mám 9 let malej z Peek & Cloppenburg a je furt jako novej. Mám i z DM a Temu a ty nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák