Jaký dárek - stavebnici/hru/hračku pro 2,5letou holčičku?

655
1.12.15 17:10

jaký dárek - stavebnici/hru/hračku pro 2,5letou holčičku?

Ahoj maminky, tak začínám shánět dárky pro naši 2,5letou cácorku a nevím si rady, všude na mě kouká spoustu hraček, ale doma už jich pár máme a malou nezajímají, tak bych chtěla osvědčené a taky nějaké nové nápady! :lol:… máme kuchyňku s nádobíčkem, kočárek, postýlku, miminko, dřevěnou stavebnici, dětský PC atd. Děkuji za jakékoli nápady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
1.12.15 17:17

No jo, ale nikdo nezna tvoje dite lepe nez ty :nevim:

nas trilety si treba nejvic vyhraje prave s drevenyma kostkama, uz mame asi 4 ruzne typy. vlackodraha, duplo, drevene vkladacky (takove ty narocnejsi), puzzle, knizky, drevena farma se zviratkama, magneticka stavebnice, kulickodraha…
a takove ty hry pro prcky - skladani dvojic podle barev, prirazovani karticek na velky obrazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.12.15 17:18

No, u nás jsou stále v kurzu ty nejobyčejnější dřevěné kostky. Milovala je první dcera a jsou hodně oblíbené i u té druhé které jsou 4,5,ale ještě včera se zájmem stavěla nějaký dům. No, teď koukám, že dřevěnou stavebnici máte :?
Jinak u nás jelo pexeso, https://www.alza.cz/…-d482595.htm?… tady je kde se trénují tvary a barvy-taky ji to hodně bavilo. Ale to jsou všechno hry kde si musíte hrát s dětma. Jinak pokud máš na mysl hračku která zaujme a dítě si vydrží hrát chvilku samo tak to nemohu sloužit, máme vše a u všeho potřebuje asistenci a s ničím si nehraje sama bez nás-ji to nějak neba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
1.12.15 17:22

Autodraha vtech tuc tuc nebo jak se to jmenuje. Duplo, modelina playdoh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
1.12.15 17:23

@Ali-Ali já vím, že nejlépe znám své dítě já, ale přišla jsem do hračkářství, uviděla frontu u pokladny, jak všichni kupují hromady hraček, chytla jsem nějaký histerák a bylo po nápadech, tak pátrám tady… kuličkodráhu si hned píšu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
1.12.15 17:30

@Radanka25 dle toho co by jí mohlo zaujmout, co se jí líbí. Co duplo, třeba Zoo to by se jí mohlo líbit ;), naše miluje vše růžové, takže vždy chce nějakou panenku ted miluje vše s my little pony :mrgreen: :mrgreen: Duplo má po nejstaršim jenže si vybrala jen pár kostek- růžových tak jí ted manžel objednával větší množství kostiček všechny v růžových odstínech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
1.12.15 17:31

U nás v tom věku bavilo Duplo, modelína, plyšáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.12.15 17:34

Naše dvouletá si vyhraje s plastelínou, miluje lepení (buď nálepky, nebo obrázky lepidlem). aktuálně od narozenin jede jídlo - dostala sadu zeleniny a ovoce a hraje si s tím u kuchyňky.
ale je fakt, že má bráchu, hrajou si spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
1.12.15 17:34

Duplo. Neznám dítě, které by si s ním nevyhrálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.12.15 17:35

Vezmi dítě do herny a uvidíš, u čeho se zasekne nejvíc. Nebo alespoň pozoruj doma. Krade ti při luxování vysavač? Pomáhá u vaření? Ráda kreslí? Nebo radši modeluje? Má trpělivost na jemnou motorickou činnost? Nebo je spíš na kostky? Co dopravní prostředky - odrážedla, koloběžky, koloodrážedla? Pomáhá na zahradě? Panenky, nebo auta? Co hudební nástroje, dělá ráda vyrvál? Atd. atd.

Docela se divím, kolik rodičů vůbec nezná zájmy už u svých batolat a to jde teprv o třetí Vánoce :lol: Mám dvouleťačku a jen pouhým pozorováním jasně vím, co by ji bavilo a co užije a mám seznam pro celou rodinu a to ještě nedostane všechno, z čeho je unešená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.12.15 17:43
@Fjodorka píše:
Docela se divím, kolik rodičů vůbec nezná zájmy už u svých batolat a to jde teprv o třetí Vánoce :lol: Mám dvouleťačku a jen pouhým pozorováním jasně vím, co by ji bavilo a co užije a mám seznam pro celou rodinu a to ještě nedostane všechno, z čeho je unešená :nevim:

no jo, ja treba vim moc dobre, co moje deti bavi. jenze mame dost hracek a starsi ma 3r, tomu vim, ale po nem uz je zasoba hracek a mladsi bude ted mit 2r a 2 tydny po tom Vanoce a musim rict, ze pro ni mi napady dochazeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.12.15 17:54

@Ali-Ali Asi jsem matka tyran, ale já bych mladšímu do určitého věku balila hračky po starším, které už jsou nějakou dobu schované a zapomenuté. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.12.15 18:00

Kuličková dráha stavebnice? Možná hned nezvládne sestavu, ale pokud dospělák pomůže, pouštění kuliček může být zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.12.15 18:01
@Radanka25 píše:
@Ali-Ali já vím, že nejlépe znám své dítě já, ale přišla jsem do hračkářství, uviděla frontu u pokladny, jak všichni kupují hromady hraček, chytla jsem nějaký histerák a bylo po nápadech, tak pátrám tady… kuličkodráhu si hned píšu :hug:

to chce zajít do klasickýho hračkářství, tam nebude určitě tolik narváno a budou tam třeba i zajímavější věci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16279
1.12.15 18:08

U nás nejvíc frčí Duplo (jestli nemáte vůbec, koupila bych určitě i velkou desku na stavění), vláčkodráha s mosty a tunelem, do vody Kouzelný kohoutek od Yookidoo, modelína a různé doplňky k tomu (plastové nože, formičky, lisovač na česnek), vodovky, knížky s magnety a velká magnetická tabule, a pak teda nářadí a jakýkoliv míč (mám kluka). A na Vánoce budou maňásci, jsem zvědavá, jestli se to chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí