Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky. Zakládám tuto diskuzi pro inspiraci mou, ale i ostatních ![]()
Zajímalo by mě, jaký děláte sport, případně co cvičíte?
Začnu teda první: Já cvičím aikido, dělám ho už od svých 14ti a i když v něm nejsou závody, je to moje srdeční záležitost
Je to taky dobré na hubnutí, protože se tam pořád zvedáme nahoru a dolů, takže něco jako kdybyste dělali pořád angličáky.
Občas taky jezdím na kole, ale jen v případě hezkého počasí a také když mi to manžel „dovolí“ ![]()
Jiank jsem cvičila ještě zumbu, ale to mě moc nenadchlo, protože jsou tam na mě moc rychlé přechody. Baví mě ještě plavat kraul, ale mám problémy s tím, když se mi do ucha dostane voda, takže d bazénu raději moc nechodím ![]()
Co cvičíte, nebo jaký sport děláte vy? Možná naberu inspiraci a něco vyzkouším. ![]()
Aquaaerobic, kynologie, motokros, plavání, kolo, inline brusle… Teď už jen 2 krát týdně aqua, příležitostně se psema na cvičák, do bazénu a na brusle ![]()
Ahoj, ja jsem se zapsala do posilovny, kde je step aerobic, metafit ( to je moje ted nejucinejsi cviceni),body attack.do posilovny takive moc nechodim, potrebuju, aby na me nekdo kricel, at makam a nepovoluju
kdysi jsem jezdila hodne na kole, ted bydlime u more, kde porad fouka a ja se nemuzu do toho dokopat.taky uz mame dite, takze bych musela hledat hlidani.
Já dělám poledance, pak inliny…teda kynologii by mě nenapadlo hodit do sportu, ale v tom případě agility, pasení, sportovní kynologie atd. atd.
(Taky jsem kdysi dělala aikido, od něj jsem utekla k reálné sebeobraně, no a na vš jsem měla konečně příležitost zkusit poledance a to je prostě
)
@Reinka Když můžou být šachy sport, tak kynologie taky, kort když se u ní člověk musí hýbat ![]()
@suwari aktuálně max gaučing a procházky. Za normálních okolností jezdím na inline, chodím běhat, doma orbitrek, miluju zumbu, aerobik (k těm se dostanu velmi málo kvůli času).. a turisťáky, takže pěší tůry..
Dříve jsem hrála volejbal, teď mě to zdravotní stav nedovolí. Teď kalanetika.
Já plavu, jezdím na kole, inline bruslích, motorce. Pravidelně chodím 3× týdně do fitka a 2× týdně si jdu zaběhat a doma furt tancuju ![]()
Občas plavu, 3-4× týdně běhám 10 km, pěší turistika, v létě 10 dnů v Alpách a dvě tři ferraty, v zimě dva tři prodloužené víkendy lyže, občas běžky.
Fitko pod dohledem trenéra… Ze všeho nejúčinnější, pokud teda makáš a nekníkáš tam, že už nemůžeš, nechceš, nezvládneš, jak kolikrát vidím u jiných
V létě tenis, squash, dříve různé to hopsání ve fitku… Teď ale s ročním prckem naplno stíhám hlavně to fitko. A trenér mě láká na běh, tak to je ještě otevřené ![]()
No já jsem do letošního února cvičila max gaučing nebo když už tak prochajdy s kočárem. Jinak do puberty jsem byla vcelku aktivní (sokol 2× týdně, plavání 1 týdně, kolo a v zimě lyže) v pubertě se to zlomilo a krom vykalenýho mozku jsem se k ničemu nedostala. Což jak je vidět na mě zanechalo nemalé následky. No a teď každej den cvičím podle videí doma (cca 45 minut denně) a chodíme s prckem hodně ven. Až zhubnu na mou vysněnou váhu, tak mám v plánu zas chodit na plavání a vytáhnout kolo. A až budou prachy, tak snad taky opráším lyže. Uvidíme, zatím se daří ![]()
Já převážně jen workouty, vesměs po 10 minutách zaměřené na různé partie, mezi tím cardio
+ k tomu pilates každý den. Takže ob dva dny workouty a cardio a denně pilates
mít hlídání a upřímně i peníze, tak chodím do posilky
A ještě denně jednou nebo 2× denně cvičení s hula hop (obruč) ![]()
Ted tehotenstvi / rizikac s klidovym rezimem takze nic
ale v normalu plavani, v zime hooodne lyze a brusleni. Jinak inline brusle, kolo, pak bedminton, tenis a plazovy volejbal. Nekdy bowling, radi s manzelem stolny tenis, turistika, beh… je toho jiste vic, ale nevzpominam si.
Jelikoz jsem byvala hazenkarka, tak te pravidelnosti a jednoho sportu mam plny zuby. Z uvedenych sportu nedelam nic pravidelne, ale vzdy co mne nebo nas napadne a na co mame prave chut ![]()