Jaký dětský tablet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1219
5.11.12 14:34
@marty2010 píše:
@katulka.k - zajímalo by mě, jestli je v něčem rozdíl a nebo jen je tak drahej kvůli té Kittyně 8o

Podle mě ty notebooky stojí všechny dost, v tomhle je 30 naučných her. A myslím, že tenhle patří ještě mezi ty levnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.11.12 16:27
@Janča1212 píše:
Ještě jsem našla toto:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

To taky nevypadá špatně…

tohle má neteř je to v pohodě, ale tablet se mi líbil víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
5.11.12 20:19

Tak nevím, jestli teda koupit ten notebook s Kitty a nebo ten tablet…přece jen ten tablet by vyšel cenově líp :think: musim ho dceři asi nenápadně vnutit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
8.11.12 12:26

Holky, tak co, pro jakej ten tablet jste se rozhodly?? Já váhám mezi tou tabulkou IQ PAFFAAS a nebo tím tabletem od Paffas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
10.11.12 23:57

Me se asi nejvice z tec det. tabletu libi tento http://www.amosek.cz/…IKULKA-modry , tak nevim :lol:
ja tyle hracky nesnasim, ale nejstarsi dostane opravdovy tablet a ty mensi budou ricet, ze chcou taky a vetsinou jim teda staci nejaka nahrazka (treba u ovladace na hry, to mame vyzkouseno), tak to asi budu muset koupit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
11.11.12 18:44

@zuzka84 - to je ten, na který mám spadeno i já, pro mě je to lepší varianta než ten notebook za 800,– když vím, že to bude bavit jen chvíli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
13.11.12 14:08

Dneska jsem narazila na tohle:
taky to nevypadá špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
13.11.12 22:13

Tak ja se pro dvouletou rozhoduji mezi vsemi co tu mate. Hlavne proto ze kluk dostane kapesni hru a ona se mu po tom bude vrhat tak aby taky mela nejakou elektroniku. Ale zase mi to pro ni pripada zbytecne protoze u vseho pisou ze je to uci pismena. Ja bych radsi neco jednodussiho. Treba aby to ucilo zviratka. Prosim nevite nekdo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
14.11.12 12:35

@LEM - není nějaký dětský tablet se zvířátku od Fisher price :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
14.11.12 19:14

@LEM - narazila jsem na toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
14.11.12 20:08

Lem máme děti stejně starý a já budu asi kupovat tohle - je to teda šíleně předražený :roll: :oops: ale splňuje to přesně to, co ten náš koumák miluje - foťák, nahrává video, přehrává různá videa, pohádky, písničky říkanky, fotky, učí barvy atd…a je to dělané pro prcky
 www.pohadkovykaminek.cz

nejdřív jsem taky koukala po těch notebookách a tabletech, ale na to mi přijde malý, že to je až tak od 3 let, hodně to učí právě písmena, čísla, počítat, což mi přijde pro takového prcka blbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
14.11.12 23:53

@Aaalenkaaa teda to je krasny ale ta cena :roll: a asi nas dvouletak by to asi stejne jeste neovladal :nevim: ale zas je to fajn na zabaveni do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
16.11.12 00:26

@Aaalenkaaa, ja se nakonec taky rozhodla pro ten pohadkovy kaminek, je to takovy hodne vyuzitelny a v podstate takovej tablet pro mrnata, nejdriv jsem taky protacela panenky, ale nakonec jsem zhodnotila, ze to za stoji a ze penize stejne nejake dostanou od babicek a dedecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
16.11.12 22:47

Zuzko no právě mě se na tom líbí, že když ho omrzí v kamínku nějaké ty písničky, vida, že se dají tyhle soubory tam nahrát zase nové, může tam mít rodinné fotky a videa, prostě je to takové líp obměnitelné než ty tablety apod., kde je obsah daný a nezměníš to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
16.11.12 22:54

No koukam ze mame stejny napady. My jsme taky zbytecny tablet ktery nedela nic. jineho vzdali a pujdeme do kaminku. Uz jsem o nem premyslela kdyz mela druhe narozeniny ale ted uz ji ho poridime. Bude mit tedy o min darku ale budou stat za to. Stejne maji uz pokojiky nacpany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák