Jaký dětský tablet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
4.11.13 22:27

No díky za doporučení hned ušetříme a jdu do něj, snad ho hned nezničí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
12.11.13 13:23

http://www.kniha.cz/…et/d-290603/

Holky, myslíte, že to má smysl nebo ne? Doprava je teď zdarma, takže cena supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.11.13 13:26

Ahoj, ten jsme měli a vůbec nás neavil, je to jen polepené a když to malá zjistila, že to jen vydává zvuky, už jí to nebavilo, takže jsme darovali kamarádce, pokud není zvyklá na hýbací obrázky a klipy v mobilu, zkuste to, pokud už ale ví, co je mobil a neotebook, je to zbytečné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 00:35

Moje dvouletá dcera umí ovládat dotykový mobil LG i a učí se bravurně notebook HP windous8 ty děti to mají v krvi… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.1.14 13:11

Já malé nakonec koupila k vánocům Gogen s tím Maxipsem Fíkem a je to super, má ta různé logické hry, koukala jsem jak rychle je pochopila a opravdu když už je navečer a chci aby byla v klidu, teď i marodila, takže sí s tím hrála, tak u toho vydrží, má tam stažený i Mickeyho klubík a různé pohádky a písničky no vůbec nelituju že jsem ho koupila. Užili jsme i v čekárně u doktora, jindy by tam tu hoďku nevydržela a s ním v poho, je to smutné, ale hold když to tu mojí aktivní opičku na chvíli zklidní proč ne, ale ne na celý den když tak hoďku denně, zase z ní nebudu dělat závisláka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.3.14 14:09

Ahoj, chtěla bych trochu oživit diskuzi, protože přece jen jdou hračky rychle dopředu tak jsou třeba nějaké novinky nebo aktuální akce :-) Babička malé koupila tablet od Albi, ale smí ho mít jen u ní tak jsem chtěla malé taky koupit jeden domu, ale jiný. Vyhlídla jsem si tento http://www.bambule.cz/…let/d-72016/ malé jsou dva roky, tak by se ted hodily ty barvy. Co myslíte? Nevíte o nějaké akci nebo podobném levnějším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.3.14 14:10

http://www.albi.cz/…ovy-tablet/+ tohle je ten od Albi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25074
16.3.14 14:44

@Tečička Naše malá (2,5) dostala na Vánoce tento: http://www.hrackyhopik.cz/detsky-tablet?… a docela si s ním hraje. Víc než jsem čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.3.14 16:00

Já koupila dceři od Gogenu tablet Maxipes Fík, malé je 2 a půl roku a je super není na něm každý den, ale jen občas před spaním nebo když jdeme k lékaři, abych jí zabavila a jsou tam logické hry na přemýšlení třeba hledat mezi rybkami vybranou stejnou rybičku atd a stáhla jsem jí do něj Mickeyho klubík a jiné hry třeba Příšerky sro, Mickey Mouse atd a vejde se tam toho dost a vše stáhnete přes net, má rodičovský zámek takže jí ho musím zpustit a nemůže na něj jen tak sama, má pogumovaný kryt proti pádu, no já jsem max. spokojená a dcera taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.6.14 13:19

Můžu se zeptat jestli na ten tablet Gogen Maxipes fík jdou v pohodě stahovat hry a jestli jedou bez problémů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
16.6.14 14:00

Ahoj holky, také chci naší malé koupit nějaký dětský tablet, ale tak aby byl jen v češtině. Nejradši bych ten od Albi, ale všude uz je vyprodaný a nemuzu ho najit, kde objednat. Hlavne bych ráda, aby říkal nejake basnicky a pisnicky. Neznate nejaky podobny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
3.7.14 15:03
@cherrylady píše:
Ahoj holky, také chci naší malé koupit nějaký dětský tablet, ale tak aby byl jen v češtině. Nejradši bych ten od Albi, ale všude uz je vyprodaný a nemuzu ho najit, kde objednat. Hlavne bych ráda, aby říkal nejake basnicky a pisnicky. Neznate nejaky podobny?

Písničk ä básničky si můžeš stáhnout jakékoli do normálního tabletu, jako cd na poslochání, i pohádky a videa hraná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.7.14 20:05

@Aaalenkaaa to muzu, ale ten ji nechci pujcovat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie