Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký den, dlouhodobě mě trápí nespavost, podrážděnost, přibírání na váze, deprese. Slyšela jsem, že je na to dobrý doplňek stravy na menopauzu s obsahem jetele. Je mi 43 let. Chystám se na gynekologii to řešit, ale zatím nechci do sebe cpát žádné hormony. Předem děkuji za rady.
Me na rozhazene hormony po covidu pomohl Gynex
ted jsem jeste na sileny PMS brala pupalku od Podhorne a taky super ![]()
Co zkusit něco více přírodního třeba? Já jsem si taky procházela nějakým takovým obdobím..Na psychiku a vitalitu, energii je dobrá Guarana. Kupovala jsem v prášku a brala 2× denně. Na spánek jsem si kupovala CBD kapsle a brala jen před spaním. Ten účinek to za mě teda má, navíc jsem neměla blbej pocit že do sebe cpu chemii..
@Mithiela píše:
@Vesnickaholka Gynex beru přes měsíc a nijak mi nepomohl.
Tak tu pupalku zkus, kupovala jsem ji ted i mamce, ktera je v prechodu a moc si ji chvali ![]()
Za mě Sarapis. Měla jsem tekutý jetel, ale ten už nevím, jak se jmenoval, ale byl taky supr. ![]()
@lucihudek Nevypěstuje si na tom ale závislost? Že bys bez toho pak neusnula? Jako přírodní věci mi přijdou rozhodně lepší než chemický prášky nebo hormony a tak. Ta Guarana mě zajímá.
Doporucuji Macu. Mají buď prášek který rozmichas ve vodě - to je tedy hnus. Nebo i tablety. Moc mi pomohla
@Vejnarka88 Ne, spíš mě to naučilo prostě vypnout a vyčistit hlavu a v klidu spát. Co se té Guarany týče, tak ta ti nikterak neubližuje, nezvyšuješ dávku a nemusíš ji brát každý den, jen prostě pomocníček, když je fakt den na nic.. Klidně si o tom něco přečti, já si to beru ze stránky Kratomworld, mají tam těch přírodních věcí víc a na více problémů.