Jaký doplněk na hormonální nerovnováhu?

243
1.6.23 09:58

Jaký doplněk na hormonální nerovnováhu?

Hezký den, dlouhodobě mě trápí nespavost, podrážděnost, přibírání na váze, deprese. Slyšela jsem, že je na to dobrý doplňek stravy na menopauzu s obsahem jetele. Je mi 43 let. Chystám se na gynekologii to řešit, ale zatím nechci do sebe cpát žádné hormony. Předem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
1.6.23 10:47

Me na rozhazene hormony po covidu pomohl Gynex ;) ted jsem jeste na sileny PMS brala pupalku od Podhorne a taky super :)

• Citovat
  • Upravit
243
1.6.23 11:22

@Vesnickaholka Gynex beru přes měsíc a nijak mi nepomohl. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
1.6.23 11:25

Má gynekoložka doporučuje Sarapis plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.6.23 12:10

Co zkusit něco více přírodního třeba? Já jsem si taky procházela nějakým takovým obdobím..Na psychiku a vitalitu, energii je dobrá Guarana. Kupovala jsem v prášku a brala 2× denně. Na spánek jsem si kupovala CBD kapsle a brala jen před spaním. Ten účinek to za mě teda má, navíc jsem neměla blbej pocit že do sebe cpu chemii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
1.6.23 13:28
@Mithiela píše:
@Vesnickaholka Gynex beru přes měsíc a nijak mi nepomohl. :(

Tak tu pupalku zkus, kupovala jsem ji ted i mamce, ktera je v prechodu a moc si ji chvali ;)

• Citovat
  • Upravit
243
1.6.23 14:11

@Vesnickaholka dobře, děkuji za tip. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.6.23 09:02

Za mě Sarapis. Měla jsem tekutý jetel, ale ten už nevím, jak se jmenoval, ale byl taky supr. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
5.6.23 11:17

@lucihudek Nevypěstuje si na tom ale závislost? Že bys bez toho pak neusnula? Jako přírodní věci mi přijdou rozhodně lepší než chemický prášky nebo hormony a tak. Ta Guarana mě zajímá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.23 12:20

Doporucuji Macu. Mají buď prášek který rozmichas ve vodě - to je tedy hnus. Nebo i tablety. Moc mi pomohla

• Citovat
  • Upravit
131
1.7.23 15:55

@Vejnarka88 Ne, spíš mě to naučilo prostě vypnout a vyčistit hlavu a v klidu spát. Co se té Guarany týče, tak ta ti nikterak neubližuje, nezvyšuješ dávku a nemusíš ji brát každý den, jen prostě pomocníček, když je fakt den na nic.. Klidně si o tom něco přečti, já si to beru ze stránky Kratomworld, mají tam těch přírodních věcí víc a na více problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí