Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud jsi brala HA správně, těhotenství bych se neobávala. Je celkem běžné, že se v sedmidenní pauze dostaví jen špinění. Krvácení při braní HA nemá s menstruací nic společného. Je to jen jakési pseudokrvácení vyvolané poklesem hormonů.
Tak test si udělat klidně můžeš, pokud máš obavy, ale spíš o nic nejde. Taky někdy s touto HA jen lehce zašpiním, jindy je to silnější.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Beru již přes rok antikoncepci Lyndynette a vždy dostávám menstruaci 3-4 den po dobrani platicka, dneska už je ale den 5 a já mám jenom slaboulinké špinění na místo silnejsi menstruace. Bojím se možného těhotenství, ale tabletky jsem brala jako vždycky a neměla průjmy ani nezvracela a ani jsem neužila jiné léky
Jsem z toho dost nervózní protože jsem studentka a s přítelem miminko neplánujem ještě hodně dlouho
Stalo se vám to někdy? Popřípadě mám zajít na gyndu?
Také jsem tento měsíc měla jen 2 denní špinění. Z toho jsem krvácela jen pár hodin. Prý je to normální. Já jsem se chránila tento měsíc i Pharmatexem neboli těhotenství to asi nebude ale také se o obávám. Test si budu dělat v neděli.
Ahoj holky,
Beru již přes rok antikoncepci Lyndynette a vždy dostávám menstruaci 3-4 den po dobrani platicka, dneska už je ale den 5 a já mám jenom slaboulinké špinění na místo silnejsi menstruace. Bojím se možného těhotenství, ale tabletky jsem brala jako vždycky a neměla průjmy ani nezvracela a ani jsem neužila jiné léky
Jsem z toho dost nervózní protože jsem studentka a s přítelem miminko neplánujem ještě hodně dlouho
Stalo se vám to někdy? Popřípadě mám zajít na gyndu?