Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky jaký by jste si zařídili e-shop, co je podle vás potřebné a moc toho není? Asi nic že?
@RadkaOR Kdybych to věděla, tak už ho mám dávno založený a rozhodně bych se o svůh nápad nedělila
Já se snažím něco vymyslet, ale nemám moc nápadů co by za to stály.
@MarkétkaBeruška to si myslím, že je toho plný fler a nejenom ten, takže samostatný eshop nemá cenu zařizovat
Manžel mi pořád předhazuje ať si něco vymyslím, za chvíli mi končí rodičák a já nevím co bude. tak scháním nápady. To že všeho je dost mu říkám též.
Ono je jedno, kolik toho je, musíš být vidět. Můžeš prodávat třeba pozlacený ho_na jako světovej unikát, ale když to nikdo na tom internetu nenajde, tak k tobě chodit nebudou.
Jak píše ncc1701, možná důležitější než co prodáváš je propagace toho co prodáváš, která bez velké počáteční investice není zrovna jednoduchá.
@RadkaOR píše:
Manžel mi pořád předhazuje ať si něco vymyslím, za chvíli mi končí rodičák a já nevím co bude. tak scháním nápady. To že všeho je dost mu říkám též.
no jo, kdyby se každá ženská po rodičáku mohla živit provozováním eshopu, hned by byl život jednodušší ![]()
@RadkaOR
Tak musíš mít vstupní investici na založení.. teď jde o to jestli chceš eshop provozovat na tzv. hotovém řešení nebo na pronajmutém. Hodně toho najdeš na webtrh.cz a hlavně musíš vědět co tebe baví o čem máš přehled. To nemůže nikdo za tebe… a taky samozřejmě živnost, ale to určitě víš
.
Já sama jsem měla dva eshopy na kosmetiku a prádlo+oblečení+bytové doplňky.
Eshopy teď už nemám.. protože mám doma dva mrňousky a jinou práci.
Hlavně nečekej, že se ti to hned rozjede a budeš vydělávat hned velké sumy. Ze začátku je to spíš o ztrátě než výdělku. Musíš si udělat reklamu a do toho taky vrazit peníze, pak může člověk čekat nějaký výdělek.
@Etcetera78 píše:
no jo, kdyby se každá ženská po rodičáku mohla živit provozováním eshopu, hned by byl život jednodušší
Jenže bydlím holt ve městě kde moc práce není a hlavně manžel jezdí mimo republiku a nemám žádné hlídání.
@RadkaOR píše:
tak ať něco vymyslí manžel. V podstatě to není těžký vést, je to jen o klikání na PC a telefonování, takže jako ženská klidně můžeš prodávat vrtačky, když se v nich naučíš orietnovat, ale ta vstupní investice je nemalá.