Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
prosím kde v Praze koupím plavky v uvedené velikosti?
75/ E-F a kalhotky 36/38.
Děkuji a rady. ![]()
Eva
Ahoj!
Zkus tyhle prodejny… Nebo objednat po internetu a vyzkoušet a vyzvednout osobně.
Nebo pak tady (Vodičkova ul.)
Já mám dobrou zkušenost s prodejnout Triola na Florenci, Sokolovská ul.
Tyto požadavky jsem měla taky, jen jsem hledala jednodílné plavky, takže těžký úkol. A v pondělí jsem konečně koupila, v Marks and Spencer v Praze Letňanech. Mají výběr i dvojdílných plavek a určitě najdeš takové, co hledáš (viz odkaz). Dobrý je i Lindex.
http://www.marksandspencer.com/…nd-beachwear
@Eva 13 píše:
Dobrý den,
prosím kde v Praze koupím plavky v uvedené velikosti?
75/ E-F a kalhotky 36/38.
Děkuji a rady.
Eva
děkuji všem
![]()
@Eva 13 Taky doporučuju Triolu. Já mám teďka plavky velikost vršku 70G a spodek 38 a naprostá spokojenost, akorát jestli už není pozdě, normálně mi je paní v obchodě objednala a oni ušili. Teda nejsem z Prahy, ale předpokládám, že tam prodejna Trioly je.
@zurina píše:
@Eva 13 Taky doporučuju Triolu. Já mám teďka plavky velikost vršku 70G a spodek 38 a naprostá spokojenost, akorát jestli už není pozdě, normálně mi je paní v obchodě objednala a oni ušili. Teda nejsem z Prahy, ale předpokládám, že tam prodejna Trioly je.
Jsou… V mém prvním odkazu.
@zurina píše:
super, díky ![]()