Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hodaka píše:dalimil píše:myslím že cenově vyjde levněji si to objednat přímo z té země
eshopu je v ČR snad nejvíc v Evropě.
Podle mě má šanci eshop, co bude prodávat zboží v ČR běžne nedostupné (oblečení, doplňky, modní věci z Japonska, USA, JAR, Brazile ).tady si na to přirazí.
no to asi jo, ale to umí a dělá jenom malá skupina lidí, pro spoustu ostatních to je komplikované ( cizý jazyk, platby přes net apod., doprava do ČR )…
nevím, nic jiného mě nanapadlo. Možná ještě segment důchodců, ten se stále rozšiřuje, při kombinaci s vhodnou reklamní strategiií by to možná nebylo marné..
dalimil píše:Hodaka píše:dalimil píše:myslím že cenově vyjde levněji si to objednat přímo z té země
Podle mě má šanci eshop, co bude prodávat zboží v ČR běžne nedostupné (oblečení, doplňky, modní věci z Japonska, USA, JAR, Brazile ).tady si na to přirazí.
no to asi jo, ale to umí a dělá jenom malá skupina lidí, pro spoustu ostatních to je komplikované ( cizý jazyk, platby přes net apod., doprava do ČR )…
Tak tak. To se mi nechce. Ani se to učit (platba a tak), ani se mořit angličtinou. Klíííďo si trochu připlatím, když to za mě někdo vyřeší… ![]()
To Tesco zatím takhle funguje myslím jen v Praze, ale podle mě to tu za chvíli budem mít taky, ne?
Jinak Wiollo, jestli kupujete i zdravou výživu, tak tady rozváží po Brně: bioapetit.cz. Nákup nad 1200 jednou za 14 dnů rozvezou zdarma, viz rozvozové dny. My právě co 14 dnů objednáváme bezlepkové a vegetariánské věci, a když se na těch 1200 nedostanem, tak je rozvoz za 30, čili za cenu 1 jízdenky na MHD, a nemusíme se kamsi trmácet a vláčet 10kg nákup. Pán nám to doveze až do 5. patra pěkně ke dveřím.
Na Vánoce dostáváme malý dárek.
Wiolla píše:RyBANA píše:Tak to mi hoď odkaz, který mi to v Brně doveze a já si rozmyslím, jestli se mi to vyplatí či ne…
Wiollo: ale takové e-shopy jsou, jen se zatím moc nevyplatí - vzhledem k cenám rozvozu
prvni odkaz z googlu v brne
http://www.rozvozpotravin.cz/
I České Budějovice májí e-shop na potraviny, rozvoz do 20ti km od ČB. Takže mě už nechybí vůůůbec nic.....
(i když já to teda nevyužívám, radši si do toho krámu dojdu, ovoce „osahám“ atd… )
Tak mně osobně chybí na boty na vysokých podpatcích …pár jich je jenže pomálu navíc je tma na houby 8týdnů dodací lhůta brala byhc aspon poloviční a třeba i blíž s nějakou kamennou ![]()
Tak jinak, já bych potřebovala e-schop, kde bude výběr jako v Tescu (včetně oblečků pro děti FaF či Cherokee), kde budou mít drogerku DM-ko, maso z Globusu, výrobky z Tchiba, české ovoce a zeleninu v biokvalitě, čerstvé pečivo z Penamu atd. a ještě mi to všechno přivezou až domů!
![]()
Hodaka píše:dalimil píše:myslím že cenově vyjde levněji si to objednat přímo z té země
Jenze nevim jak z jinych zemi, ale z USA ti ten eshop nic neposle… Nebo aspon vse co jsem si chtela objednat jsem narazila na problem, ze se to muselo platit kartou vydanou v USA a posilat na adresu v USA… ![]()
Crystal87 píše:
Tak mně osobně chybí na boty na vysokých podpatcích …pár jich je jenže pomálu navíc je tma na houby 8týdnů dodací lhůta brala byhc aspon poloviční a třeba i blíž s nějakou kamennou
Fakt? Dyť mně přijde, že jsou dneska snad všechny boty na vysokých podpadcích a žádné normální.
Jo a boty které rozhodně nejsou jsou nějaké PĚKNÉ v dámské velikosti 42.
To by mohl někdo vozit z ciziny, jestli se to tam vyrábí. ![]()
Wiolla píše:
Tak jinak, já bych potřebovala e-schop, kde bude výběr jako v Tescu (včetně oblečků pro děti FaF či Cherokee), kde budou mít drogerku DM-ko, maso z Globusu, výrobky z Tchiba, české ovoce a zeleninu v biokvalitě, čerstvé pečivo z Penamu atd. a ještě mi to všechno přivezou až domů!![]()
Tak to už jedině napsat seznam snaživému sousedovi
![]()
Wiolla píše:
Tak jinak, já bych potřebovala e-schop, kde bude výběr jako v Tescu (včetně oblečků pro děti FaF či Cherokee),
F&F chystají svůj eshop, ale nejde to prý tak rychle. Mě by se to hlavně hodilo z důvodu, že často nemají oblečení ve velikosti, kterou potřebuji a často taky není daná věc v obchodě, ale na netu ji mají ![]()
Mě zřejmě nechybí žádný eshop. Možná s oblečením ze zahraničí pro dospělé, všude jsou samé jen pro děti. Třeba i použité věci. Na MMB je hroznej výběr (všechno starodávné)
![]()
Wiolla píše:
Tak jinak, já bych potřebovala e-schop, kde bude výběr jako v Tescu (včetně oblečků pro děti FaF či Cherokee), kde budou mít drogerku DM-ko, maso z Globusu, výrobky z Tchiba, české ovoce a zeleninu v biokvalitě, čerstvé pečivo z Penamu atd. a ještě mi to všechno přivezou až domů!![]()
Cha cha. ![]()
Majdula83 píše:Hodaka píše:Jenze nevim jak z jinych zemi, ale z USA ti ten eshop nic neposle… Nebo aspon vse co jsem si chtela objednat jsem narazila na problem, ze se to muselo platit kartou vydanou v USA a posilat na adresu v USA…dalimil píše:myslím že cenově vyjde levněji si to objednat přímo z té země
Můj muž tam nakupuje často, platí normálně českou kartou.Adresu tam má zřízenou v San Francisku, tam si to nechává posílat, a když už se mu zdá že toho je dost tak si to nechá poslat, když spěchá tak letecky, když nespěchá tak lodí, to trvá tak měsíc.
Příspěvek upraven 08.02.12 v 12:52
Angua píše:Wiolla píše:Tak to už jedině napsat seznam snaživému sousedovi
![]()
![]()
Uznávám, že do odpoledne ten den by to nešlo. Ale do druhého dne by to mohl někdo zvládnout. Holt by to stahovali (ze skladů zmiňovaných obchodů) a kompletovaly v noci, aby to nad ránem mohly vyexpedovat a dopoledne rozvést. ![]()
Mmch, jdu si probhlídnout na webovky nové zboží v Tchibu, dneska je středa…
![]()