Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Takovej jako Tesco, abych tam nemusela chodit (hlavně potraviny, pak drogerka, drobné domácí potřeby atd.), odklikala si to na netu a všechno mi to přivezli domů! (např. ráno objednám, odpoledne přivezou)
To se fakt těším, až něco takového bude. ![]()
Wiolla píše:
Takovej jako Tesco, abych tam nemusela chodit (hlavně potraviny, pak drogerka, drobné domácí potřeby atd.), odklikala si to na netu a všechno mi to přivezli domů! (např. ráno objednám, odpoledne přivezou)To se fakt těším, až něco takového bude.
Wiolla píše:
Takovej jako Tesco, abych tam nemusela chodit (hlavně potraviny, pak drogerka, drobné domácí potřeby atd.), odklikala si to na netu a všechno mi to přivezli domů! (např. ráno objednám, odpoledne přivezou)To se fakt těším, až něco takového bude.
Nekde v Teplicich je sidlo e-shopu, ktery nabizi totez, co supermarkety, odebiraji v Nemecku. Adresu si bohuzel nepamatuju
Tak tohle není jednoduchá otázka:) E-shopy jsou dnes snad již pro všechno:), ale já osobně bych uvítala nějaký pro miminka-vím je jich spousta-, ale kde bych se dozvěděla co mám pořídit za výbavičku, co budu potřebovat, nějaké slušné recenze a výběr né jedné značky, ale více variant od levnějších třeba po luxusní, porovnání a doporučení, a také přehledná:). Nemusela bych pak každou věc hledat na osmi stránkách:), nějaká taková kompletní stránka mi chybí (nebo jsem jí nenašla:))
Wiollo: ale takové e-shopy jsou, jen se zatím moc nevyplatí - vzhledem k cenám rozvozu ![]()
Ty nákupy domu by byly parádní,ale myslím že to je jen otázka času co se dostane do většiny měst.A víc lidí nebo firem se tím pak asi neuživí
Jinak e-shopu je mraky.
eshopu je v ČR snad nejvíc v Evropě.
Podle mě má šanci eshop, co bude prodávat zboží v ČR běžne nedostupné (oblečení, doplňky, modní věci z Japonska, USA, JAR, Brazile ).
Ososbně u eshopu preferuji :
okamžitou dostupnost zboží
dobrou prezentaci výrobku ( fotky, návody, videa )
možnost hodnotit výrobek v diskuzi pod zbožím
výdejní místo poblíž, nechci platit poštovné, chci si zboží ještě ten den, max. druhý vyzvednout
dobré ceny
Wiolla píše:
Tesco e-shop funguje v ČR od 6.1.2012 ![]()
ncc1701 píše:Wiolla píše:
Takovej jako Tesco, abych tam nemusela chodit (hlavně potraviny, pak drogerka, drobné domácí potřeby atd.), odklikala si to na netu a všechno mi to přivezli domů! (např. ráno objednám, odpoledne přivezou)To se fakt těším, až něco takového bude.No já vím, že třeba ten dovoz umí Tesco v Praze. Ale to je mi jaksi v Brně na prd…
Nekde v Teplicich je sidlo e-shopu, ktery nabizi totez, co supermarkety, odebiraji v Nemecku. Adresu si bohuzel nepamatuju
dalimil píše:
eshopu je v ČR snad nejvíc v Evropě.
Podle mě má šanci eshop, co bude prodávat zboží v ČR běžne nedostupné (oblečení, doplňky, modní věci z Japonska, USA, JAR, Brazile ).
myslím že cenově vyjde levněji si to objednat přímo z té země
tady si na to přirazí.
RyBANA píše:
Wiollo: ale takové e-shopy jsou, jen se zatím moc nevyplatí - vzhledem k cenám rozvozu
Tak to mi hoď odkaz, který mi to v Brně doveze a já si rozmyslím, jestli se mi to vyplatí či ne… ![]()
sunny1981 píše:Wiolla píše:Tesco e-shop funguje v ČR od 6.1.2012
To vím, ale do Brna mi to nedovezou… ![]()
Já chci taky e-shop na jídlo a spol. místo lození po supermarketu ![]()
Ahoj,
zajímalo by mě, jaký eshop vám na trhu chybí. Jaké produkty by měl nabízet?
Děkuju za odpovědi.