Jaký e-shop chybí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2204
8.2.12 12:20
Hodaka píše:
dalimil píše:
eshopu je v ČR snad nejvíc v Evropě.
Podle mě má šanci eshop, co bude prodávat zboží v ČR běžne nedostupné (oblečení, doplňky, modní věci z Japonska, USA, JAR, Brazile ).
myslím že cenově vyjde levněji si to objednat přímo z té země ;) tady si na to přirazí.

no to asi jo, ale to umí a dělá jenom malá skupina lidí, pro spoustu ostatních to je komplikované ( cizý jazyk, platby přes net apod., doprava do ČR )…

nevím, nic jiného mě nanapadlo. Možná ještě segment důchodců, ten se stále rozšiřuje, při kombinaci s vhodnou reklamní strategiií by to možná nebylo marné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 12:21
dalimil píše:
Hodaka píše:
dalimil píše:
Podle mě má šanci eshop, co bude prodávat zboží v ČR běžne nedostupné (oblečení, doplňky, modní věci z Japonska, USA, JAR, Brazile ).
myslím že cenově vyjde levněji si to objednat přímo z té země ;) tady si na to přirazí.

no to asi jo, ale to umí a dělá jenom malá skupina lidí, pro spoustu ostatních to je komplikované ( cizý jazyk, platby přes net apod., doprava do ČR )…

Tak tak. To se mi nechce. Ani se to učit (platba a tak), ani se mořit angličtinou. Klíííďo si trochu připlatím, když to za mě někdo vyřeší… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
8.2.12 12:23

To Tesco zatím takhle funguje myslím jen v Praze, ale podle mě to tu za chvíli budem mít taky, ne?
Jinak Wiollo, jestli kupujete i zdravou výživu, tak tady rozváží po Brně: bioapetit.cz. Nákup nad 1200 jednou za 14 dnů rozvezou zdarma, viz rozvozové dny. My právě co 14 dnů objednáváme bezlepkové a vegetariánské věci, a když se na těch 1200 nedostanem, tak je rozvoz za 30, čili za cenu 1 jízdenky na MHD, a nemusíme se kamsi trmácet a vláčet 10kg nákup. Pán nám to doveze až do 5. patra pěkně ke dveřím.
Na Vánoce dostáváme malý dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
8.2.12 12:27
Wiolla píše:
RyBANA píše:
Wiollo: ale takové e-shopy jsou, jen se zatím moc nevyplatí - vzhledem k cenám rozvozu 8)
Tak to mi hoď odkaz, který mi to v Brně doveze a já si rozmyslím, jestli se mi to vyplatí či ne… :lol:

prvni odkaz z googlu v brne ;-) http://www.rozvozpotravin.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
8.2.12 12:31

I České Budějovice májí e-shop na potraviny, rozvoz do 20ti km od ČB. Takže mě už nechybí vůůůbec nic..... 8) (i když já to teda nevyužívám, radši si do toho krámu dojdu, ovoce „osahám“ atd… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.2.12 12:38

To bych taky ráda věděla, hned bych ho začala provozovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
8.2.12 12:39

Tak mně osobně chybí na boty na vysokých podpatcích …pár jich je jenže pomálu navíc je tma na houby 8týdnů dodací lhůta brala byhc aspon poloviční a třeba i blíž s nějakou kamennou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911

Tak jinak, já bych potřebovala e-schop, kde bude výběr jako v Tescu (včetně oblečků pro děti FaF či Cherokee), kde budou mít drogerku DM-ko, maso z Globusu, výrobky z Tchiba, české ovoce a zeleninu v biokvalitě, čerstvé pečivo z Penamu atd. a ještě mi to všechno přivezou až domů! :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
Hodaka píše:
dalimil píše:

Jenze nevim jak z jinych zemi, ale z USA ti ten eshop nic neposle… Nebo aspon vse co jsem si chtela objednat jsem narazila na problem, ze se to muselo platit kartou vydanou v USA a posilat na adresu v USA… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 12:42
Crystal87 píše:
Tak mně osobně chybí na boty na vysokých podpatcích …pár jich je jenže pomálu navíc je tma na houby 8týdnů dodací lhůta brala byhc aspon poloviční a třeba i blíž s nějakou kamennou :mrgreen:

Fakt? Dyť mně přijde, že jsou dneska snad všechny boty na vysokých podpadcích a žádné normální. :lol: Jo a boty které rozhodně nejsou jsou nějaké PĚKNÉ v dámské velikosti 42. 8) To by mohl někdo vozit z ciziny, jestli se to tam vyrábí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.12 12:44
Wiolla píše:
Tak jinak, já bych potřebovala e-schop, kde bude výběr jako v Tescu (včetně oblečků pro děti FaF či Cherokee), kde budou mít drogerku DM-ko, maso z Globusu, výrobky z Tchiba, české ovoce a zeleninu v biokvalitě, čerstvé pečivo z Penamu atd. a ještě mi to všechno přivezou až domů! :lol: 8)

Tak to už jedině napsat seznam snaživému sousedovi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
8.2.12 12:45
Wiolla píše:
Tak jinak, já bych potřebovala e-schop, kde bude výběr jako v Tescu (včetně oblečků pro děti FaF či Cherokee),

F&F chystají svůj eshop, ale nejde to prý tak rychle. Mě by se to hlavně hodilo z důvodu, že často nemají oblečení ve velikosti, kterou potřebuji a často taky není daná věc v obchodě, ale na netu ji mají :-)

Mě zřejmě nechybí žádný eshop. Možná s oblečením ze zahraničí pro dospělé, všude jsou samé jen pro děti. Třeba i použité věci. Na MMB je hroznej výběr (všechno starodávné) :-? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
8.2.12 12:45
Wiolla píše:
Tak jinak, já bych potřebovala e-schop, kde bude výběr jako v Tescu (včetně oblečků pro děti FaF či Cherokee), kde budou mít drogerku DM-ko, maso z Globusu, výrobky z Tchiba, české ovoce a zeleninu v biokvalitě, čerstvé pečivo z Penamu atd. a ještě mi to všechno přivezou až domů! :lol: 8)

Cha cha. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
8.2.12 12:51
Majdula83 píše:
Hodaka píše:
dalimil píše:
Jenze nevim jak z jinych zemi, ale z USA ti ten eshop nic neposle… Nebo aspon vse co jsem si chtela objednat jsem narazila na problem, ze se to muselo platit kartou vydanou v USA a posilat na adresu v USA… :roll:

Můj muž tam nakupuje často, platí normálně českou kartou.Adresu tam má zřízenou v San Francisku, tam si to nechává posílat, a když už se mu zdá že toho je dost tak si to nechá poslat, když spěchá tak letecky, když nespěchá tak lodí, to trvá tak měsíc.

Příspěvek upraven 08.02.12 v 12:52

• Citovat
  • Upravit
8911
8.2.12 12:52
Angua píše:
Wiolla píše:
Tak to už jedině napsat seznam snaživému sousedovi :lol: :lol: :lol:

Uznávám, že do odpoledne ten den by to nešlo. Ale do druhého dne by to mohl někdo zvládnout. Holt by to stahovali (ze skladů zmiňovaných obchodů) a kompletovaly v noci, aby to nad ránem mohly vyexpedovat a dopoledne rozvést. 8)

Mmch, jdu si probhlídnout na webovky nové zboží v Tchibu, dneska je středa… :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák