Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Za mě GS mamatest a netestovat dřív než dva dny před MS, jen z ranní moči a když už ms mešká a něco jde na tomhle testu vidět, tak digitální CB, ten mě vždy ujistil.
Falešně pozitivní neexistuje to jen biochemické těhotenství. Mě se nejvíc osvědčili klasický mamatest10 proužky nebo tyčinka a digitálni clearblue
@Petkaelik nejlíp opravdu z ranní ale třeba já jsem jedna z těch mam silnější čárku z odpolední moci jak z ranní
Falesne pozitivni? Test neukaze druhou carku, pokud je spravne proveden a pokud moc obsahuje hcg.
To spis bude to biochemicke, ktere zazivaj zensky, protoze jsou nedockavky.
Za me z te klasiky Intimed (drogerie rossmann), a GS mama test. Ten Intimed mi to ukazal hned v den vynechani a carka byla silnejsi nez na GS. Naopak treba na testu Pepino jsem mela hezky viditelnou carku az nekdy paty den zpozdeni.
Az je tehotenstvi “jisty”, tak digitalni ClearBlue.
Jo a ani jeden test jsem nedelala z ranni, v den vynechani jsem delala Intimed i GS az vecer.
Za mne určitě Mamatest, kdykoliv na něm byl jakýkoliv stínek, tak z toho byla pak čárka. Falešnou rysku mi udělalo Sluníčko z Tety. Falešně pozitivní výsledek s růžovou čárkou mi neudělal žádný test. Když máš pozitivní test a přijde MS, tak to je holt biochemko, ne vadný test.
Nejspolehlivejsi je testovat nejdriv tyden po zpozdeni menses. A nechcat na test deset minut po styku.
@Anonymní píše:
Maminky, prosím o radu, jaký je podle vás nejspolehlivější těhotenský test? Pročetla jsem mnoho recenzí, ptala se v lékárně, ale stále nevím, jestli vůbec nějaký takový existuje?Už jsem se parkrát spálila a objevila falešnou pozitivitu. Je nějaký, kde tohle nehrozí? Případně je možné „testovat špatně“? Díky za reakce.
Prosím o anonym, pro mě citlivé téma. Děkuju
Ten, který se používá podle příbalového letáku.
Dobrý den, mám blbou otázku mám příznaky těhotenství ale těhotenský test je stále negativní pro dotazy skrze gynekologii tam mě odbili už po prvním měsíci a i po druhém takže se budu objednávat jinde ale do té doby potřebují nějak uklidnit 😅teď je to zhruba 3 měsíc vnímám na sobě změny i bolesti podbřišku dost jasně ale vrtá mi hlavou negativní test..děkuji za odpovědi
To ano taky jsem si to myslela ale bývala sem nemocná skrz žaludek a mám i zrychlenou štítnou žlázu takže pak mi nesedí to že mám furt neustálý hlad i přes to že jsem se právě najedla a to že pribiram i přes to že momentálně neberu prášky aby se mi štítná žláza „zpomalila“ mohla bych také přidat bolesti v podbřišku a MS za poslední 2mesice které trvají dva dny a ještě je to jen špinění. Jako já právě těhotná být nechci takže si to nechci ani vsugerovat chápete mě 😂 😂
@Marťassssss Staci kdyz si jako samoplatce zaplatis krev na hcg a budes mit jasno.
Dost jsem slyšela i ódy na ty klasické testy - proužky z Dr. Maxe a Benu. Ten z Dr. Maxe má napsáno, že testovat až den nebo dva dny po vynechání menstruace a ten z Benu (Livsane) je možný použít už 6 dní před očekávanou MS. Obě balení obsahují klasicky 2 proužky. Tak můžeš zkusit
A ještě vím, že Pepino má méně barviva, může ukázat pozitivní výsledek o pár dní později, než jiné testy, i když má uvedeno, že lze testovat už druhý den po uhnízdění.
Maminky, prosím o radu, jaký je podle vás nejspolehlivější těhotenský test? Pročetla jsem mnoho recenzí, ptala se v lékárně, ale stále nevím, jestli vůbec nějaký takový existuje?
Už jsem se parkrát spálila a objevila falešnou pozitivitu. Je nějaký, kde tohle nehrozí? Případně je možné „testovat špatně“? Díky za reakce.
Prosím o anonym, pro mě citlivé téma. Děkuju