Jaký kočárek pro mimčo, které se narodí v létě?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
27.5.11 11:15

Ahoj já mám koupený Dorjan sice si ještě chvilku počkáme než budeme vozit,ale já měřím 168 a mě příjde v pohodě a tvůj přítel si nastaví rukojet tak,aby se mu dobře vozilo :wink: Nejlepší by bylo zajít do obchodu a vyzkoušet :wink:
Ale za mě dávám Dorjanu jedničku,líbí se mi moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.5.11 11:47

Moc děkuju za odpovědi, my ještě máme na výběr kočárku času dost,určitě ho pořádně testneme v prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 11:52

My ho vybrali na veletrhu,tam jsme si ho ošahali,vyzkoušeli a zamilovali se do něj :wink: :lol:
Hlavně mají krásný barevný motivy :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.5.11 12:45
jak tu píšeš tak určitě ne celočernej . Kamarádka má také Firkon Verano a má černej s barevnýma květama . Když odepnu zadní kus stříšky tak je tam síťka a hořejšem má jen jako stínítko takže tam vedro není :-D
k.a.c.k.a.1 píše:
Tak mě vybledl i kočár PP za 13000,– :-)
Kamarádka má danny sport a je super i vysoký a druhá xlandraxt a taky vysoký.Jen já jsem si teď taky nenechala poradit a pořídila černý kočár a lituju, nejen, že je v něm opravdu horko, tak malý pořád řve au pálí…Takže černý nedoporučuju.!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.6.11 09:41

Tako

Ahoj my jsme koupili kočarek Tako warrior plast má 4kolečka vpředu užší, aretovací. Trojkombinace (hluboky, sporták a autosedačka) vše jde dat pro i proti smeru jizdy. Podle váhy není z nejlehčích,ale mě přijde lehoučký jak na jízdu (strašně hezky se ovlada ) tak na skládáni do auto atd.. i korbička je prostorná. Potah by nemel vyblednout, maji strašně moc barevných variant, my ho koupili v Luštěnici http://www.kocarky-levne.cz/ a pani si s vyrobcem domlouva i sve vlastni variace barev což je super že muzes mit original. :) I cenove to nebylo tak strašný 9 000 tis. Vytah nemam vyzkoušeny ale myslim ze se tam vejde. Nechala jsem ho i na slunicku a nepropusti dovnitr horko čemuz jsem neverila :lol: . zatim jsem naprosto spokojena, mame zeleno cernou kombinaci. Titi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.6.11 09:49

my jsme tedy kupili kocarek pres aukro.Byl docea levny a hlavne je velky-3 kombinace.Barvu mame modrooranzovobezovy,jde z nej udelat i sportak,ma otocnou rukojet a je i vysoka-mam moc vysokyho chlapa-vzadu je odepinatelna striska presne v pulce…a je tam sitka,takze bude mit dost vzduchu…je k tomu i fusak,taska a delkove je asi tak 90cm…tak myslim ze by to mohlo stacit prckovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
1.6.11 15:18

my vozíme v dorjanu 4 měsíce a jsme spokojeni. Já mám 180cm a manžel 193cm a není žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.6.11 17:18
noel píše:
Obracím se na vás s žádostí o radu. Vybíráme kočárek pro naše mimčo, které se narodí v srpnu, ale pořád nemůžeme přijít na kočárek, který by nám nejlépe vyhovoval. Očekávali bysme od něj:
  • čtyřkolka (vpředu užší, vzadu širší)
  • aretovací kolečka
  • korba pro i proti směru jízdy
  • velká, prostorná korba
  • sporťák do lehu
  • aby se vešel do výtahu
  • cenově do 10 tis (bez autosedačky)

Jinak jezdit budeme ve městě i v terénu, vozit budeme autem (Ford Focus) i budeme využívat MHD.
To je asi všechno, co mě teď napadá. Vždycky nějaký vybereme a pak se na něčem zasekneme třeba kvůli recenzím. Mátě nějaký nejlépe osvědčený typ? Děkuji za odpovědi

KUKNI NA AUKRU TAM MAJI SKVELY KOCARKY…JA SAMA TAM KUPOVALA JEDEN A JE FAKT DOBRY…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mody
30.10.11 21:17

Ahoj,
prosím o radu. Potřebuji kočárek, nejlépe trojkombinaci, čtyřkolku s otočnýma kolečkama. Hlavní podmínka je lehkost a aby byl úzký, hezky se mi vešel do autobusu, budu jezdit denně, taky abych nemusela všude otevírat druhé křídlo dveří, jako jsem musela u prvního kočárku. Můžete mi prosím někdo poradit. Korbičku velkou napotřebuju, budu rodit v březnu, v zimě bude miminko už ve sportovní verzi. Díky. :andel:

• Citovat
  • Upravit
36544
30.10.11 22:54
Mody píše:
Ahoj,
prosím o radu. Potřebuji kočárek, nejlépe trojkombinaci, čtyřkolku s otočnýma kolečkama. Hlavní podmínka je lehkost a aby byl úzký, hezky se mi vešel do autobusu, budu jezdit denně, taky abych nemusela všude otevírat druhé křídlo dveří, jako jsem musela u prvního kočárku. Můžete mi prosím někdo poradit. Korbičku velkou napotřebuju, budu rodit v březnu, v zimě bude miminko už ve sportovní verzi. Díky. :andel:

Ahojky, tak za mě z mé zkušenosti, bych poradila V Travel , je i nevídaně odpružený jako žádný jiný, i cena je přijatelná, vleze se do vlaku i do busu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
31.10.11 06:52

Tak urcite nekupuj maxi - cosi, ja jsem s nim spokojena, ale je rozhodne vetsi:D … pro ty, co uvazuji o maxi cosi - tak velky plus je dlouha korbicka, nevyhoda je kos pod kocarkem - nic se tam neda, ale zase na velky nakupy asi jen s kocarem nikdo nepujde.. sportak jsem zatim nezkousela, autosedacka super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.10.11 20:10

já jsem moc spokojená s casualplay..zatím máme hlub.korbu a autosedačku,uvidím jak budu spokojená se sportákem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mody
31.10.11 20:17

Už mám vybráno, jdu do Dorjana Danny sport, je úzký a celkem lehký, přesto velká korba. Snad budu spokojená.

• Citovat
  • Upravit
4999
5.11.11 14:41

kočárek

já mám uplně stejný problém čekám miminko a vybírat kočárek je teda něco 8-o ,je jich tolik krásných a nevím kterej si vybrat líbí se mě 4runner,ale nikde o něm nepíšou,a není špatný BRITAY B-SMART nevíte o nich něco? Budu rodit přelom března a dubna,takže v zimě už budu vozit ve sportáku,každopádně chtěla bych spíše do města,trojkombinaci a lehčí. Můžete mě pomoc ta poradit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.11.11 15:46
terykt píše:
já mám uplně stejný problém čekám miminko a vybírat kočárek je teda něco 8-o ,je jich tolik krásných a nevím kterej si vybrat líbí se mě 4runner,ale nikde o něm nepíšou,a není špatný BRITAY B-SMART nevíte o nich něco? Budu rodit přelom března a dubna,takže v zimě už budu vozit ve sportáku,každopádně chtěla bych spíše do města,trojkombinaci a lehčí. Můžete mě pomoc ta poradit? :-)

na britax Bsmart je tady diskuze: https://www.emimino.cz/…smart-49539/

4runner vůbec neznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí