Jaký kočárek - trojkombinace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
3.11.11 11:51

ty jo, já bych teda vybírala hlavně podle sporťáku, přeci jen korbičku máš jen chvilku :think:
zkus ještě pohledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
3.11.11 12:03

ja hledam podle sportaku, ale nam to vyjde tak blbe :-( pokud se narodi v dubnu,tak se bojim ty pristi zimy..ze korba bude mala a na podzim bude jeste brzo na sportak..ten bych videla az v tech 7 m…

divala jsem se treba i na x-lander, ale tam je zase mrnava ta korba.
pak se mi libi i PEG PÉREGO 2011 GT3,ale nejsem si moc jista 3-kolkou

Proto jsem si rikala, koupit tohle, odjezdit co pujde a pak pripadne poridit neco jinyho…

já furt hledám a nenecházím, ještě naštěstí máme čas,ale kdyby jsi měla typ tak sem s ním :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
3.11.11 16:37

hmm, no já fakt dost brzo skončila u Jané Slalom Pro, takže nemám moc zmapováno, hledala jsem samý pidikočáry kvůli výtahu, tak asi opravdu bohužel víc neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.11.11 17:52

vesper, tak bych to asi udělala i já… nebo oak nějaký sporťák z těch cizích, co mají jinak malé korby.

dneska jsem se utvrdila v názoru, že moderní kočárky jsou leckdy jak pro panenky.. :think: nechápu.. posadila sjem Martina do všech golfek, co měli v babyparku, a ve všech byl tak akorát a to jen v mikině.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
4.11.11 18:01

dě´kuji, takže autosedačku značky Chicco nebo Maxi Cosi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
4.11.11 18:07

všem moc děkuji za rady, takže autosedašku koupt zvlášt a kočárek jen dvojkombinaci, a dobrá značka autosedačky?kočárek teda značka Firkon ńebo Peg Perego GT3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.11.11 18:50

kočárek nevím :-) ale autosedačku chci maxi-cosi, chico mi říkala kámoška, že nejsou moc dobrý…tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.11.11 19:05
kasandra7 píše:
dě´kuji, takže autosedačku značky Chicco nebo Maxi Cosi?

u autsoedaček je důležité testování nezávislou organizací ADAC nebo její odnoží rakouskou, potažmo stifung waren test, ale ty testy jsoustejné.. Dtest zveřejňuje tyhle tetsy v češtině..

letos bylo testováno vajíčko chicco a vyšlo dobře. ale je důležité, aby to byl přesně ten model.
Chicco Autofix Fast plus basis (případně isofix basis).
basis znamená základnu, v základní vezi na pásy, nebo na isofix. zákjladnu doporučuju každopádně, z hlediska pohodlí je to super, jen se klikne a jede. navíc se snižuje riziko špatně přidělané sedačky, páč základnu přidělám jednou a je to..

jinak** maxi cosi cabriofix** bez základny 3, se základnou na pásy 4 a se zákdnou na isofix (easybase 2) 5. další dobrá sedačka je roemer babysafe, se základnou na isofix/pásy/bez základy.
pak ještě cenově hodně přijatelná varianta je cybex aton, má základnu na isofix nebo jen sedačka na pásy, obě varianty 4
. cybex jde všude, kde jde maxi cosi. (ale ne všude, kde jde cybex jde MC, protože ta je širší..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.11.11 19:10
kasandra7 píše:
všem moc děkuji za rady, takže autosedašku koupt zvlášt a kočárek jen dvojkombinaci, a dobrá značka autosedačky?kočárek teda značka Firkon ńebo Peg Perego GT3?

spíš než značku bych vybírala konkrétní typ, a autosedačka záleží, firkon má nově adaptéry, na které jde maxi cosi/cybex. takže dvojkomb + adaptéry + maxi cosi/cybex a bude ti to pasovat na podvozek.
GT3 je určo dobrej kočár.
od firkonu verano long má asi nejlepší reference, jednak je jich hodně a nejsou vyloženě negat… na vario a další recencí není tolik.. varianty co nejsou long mají malé sporťáky - na to jsou stížnosti trochu…

PP nemá autosedačky až tak dobré. je děsně těžká, je i malá /kamarádce se do ní nevešlo dítě, co se hravě vešlo do Jané rebel/-- v testech z roku 08 jen 3* (PP primo viagio trifix), se základnou pak 4*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
5.11.11 18:07

díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.11.11 18:20

No mě dneska přišel info email z AAA Kočárků ohledně tý předváděcí akce Firkon, prý bude nějaká novinka od Firkonu, určitě se půjdu mrknout, sice už jsme mimo kočár, ale ségra čeká tak jí to omrknu, žije v cizině ale kočár bude kupovat tady. Jo a co se týká autosedačky určitě Maxi Cosi :palec: , Chicco je co se týká bezpečnosti nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolllllína
28.2.13 10:14

kočár a sedačka

Zkus se podívat na kočár Mustsy Urban Rider, na něm jsem měla autos. Maxi Cosku. Kočárek super jak do města tak i do terénu. Vešla jsem se s ním i do malého výtahu. Má asi ze všech kočárků největší kola do terénu jak dělaný a to využiješ hlavně i v zimě, ve sněhu super, dvoustopý. V létě a městě využiješ páčku vedle brzdy, která slouží k tomu aby se u kočárku otáčely zadní kola, to je fakt super do zatáček a rychlého vyhýbání! Jinak prcek ve sportáku může koukat jak dopředu po směru jízdy, tak na toho kdo kočár veze, je to to přenastavitelný a zabere to asi 10vteřin, to je taky fajn. Korbička vypadá malinká, ale malej s tim neměl žádnej problém, do 6měs. se tam krásně vešel a ještě tam měl místa dost, ale začal být zvědavý, tak jme museli přejít na sporták. Narodil se taky v dubnu tak se toho neboj.. :)

• Citovat
  • Upravit
5606
28.2.13 11:36

Já měla Coletto Giovanni a byla jsem nadmíru spokojená :palec:.Korba byla hodně prostorná a dala se přizvednout hlavička, autosedačka bez chyby měla i nánožník :palec:,sporťák velká stříška-pro mě bez chyby, ale holky psaly, že už se jim tam děti nevlezou. Malý má 1,5roků a má 13kg je veliký a vlezl se mi tam vpoho i s fusákem a nebyl tam jak sardinka :nevim:.Co by jedině vytkla, že mohla být o něco delší opěrka jinak nic. Jízda byla suprová i ve sněhu. kočárek jsem prodala pač jedeme na dovču letedlem a koupili jsme golfky. Měla jsem béžový. Najdeš na emiminu i diskusi, ze startu asi 4,7a 8 str. jsou fotky.

http://www.kocarkykarlov.cz/…lov.tpl.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
28.2.13 11:37

My máme teda tříkolku Jané Slalom a jsem naprosto spokojená jak s korbou tak sporťákem, jen ta autosedačka je už nám pomalu malá a to nemáme ještě 9kg do normální. Ale strašně dobře se s ním manipuluje. Na chalupě máme ještě čtyřkolku Xlander z druhé ruky, do terénu je teda super, ale rozkládat a skládat ho denně by se mi nechtělo, není to tak snadné, jako u Jané… Kočárku je mraky, záleží, co od něj potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
28.2.13 11:41

Mám jen jednu malou poznámku, kterou jsme ve svém případě opomněla. Budeš chtít brzy dalšího prcka? Já totiž čekám druhé (mám po prvním trojkombinaci) a mrzí mě, že jsme nezvážila možnost sourozeneckého kočárku už tenkrát, tak ti píšu ať neuděláš třebas to samé a později toho nelituješ jako já :roll:…Teď si budu kupovat Phil and Teds-je super jak pro jedno tak popř. i pro dvě děti a je jedno jestli pro novorozence, nebo batole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí