Jaký kočárek - trojkombinace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3441
10.10.13 09:58

Holky, poraďte prosím. Já se prostě nemůžu rozhodnout, jaký kočárek koupit.
Chci trojkombinaci, aby byla korba i sporťák otočná v obou směrech, aby se daly korba, sporťák a autosedačka měnit jednoduše, kočárek by měl jít lehce složit. Polohovatelný sporťák pod zády i u nožiček
Je jedno jestli tříkolka nebo čtyřkolka, akorát aby kočárek neměl víc než 15 kg
Pak snad ještě aby aspoň trochu lahodil oku.
Nechci žádný polský šmejdík, ale zase nechci kočárek za 30 tisíc :lol:
Takže ideálně cena kolem 15 tis.
Existuje nějaký takový? :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
10.10.13 10:04

@prcekniky otocna korba teda neni a s vahou je to na stiru, ale jinak Maxi Cosi Mura ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
10.10.13 10:04

@prcekniky Hele, kamarádka si koupila CAM Dynamico 2013 a teď jsem ho viděla na vlastní oči a je moc pěkný a vypadá kvalitně. Je to Ital a ona ho objednávala ze Slovenska, že vyšel mnohem levněji. Ale myslím, že kolem 15000 seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
10.10.13 10:13

Dorjan Danny Sport Prestige. Třeba tady:http://www.slune-cz.cz/…rt-prestige/

My ho sehnali jako nový z druhé ruky za 5 tis., ale dá se sehnat i levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
10.10.13 10:21
@B EL píše:
Dorjan Danny Sport Prestige. Třeba tady:http://www.slune-cz.cz/…rt-prestige/My ho sehnali jako nový z druhé ruky za 5 tis., ale dá se sehnat i levněji.

Jenže ten nesplňuje požadavky, které @prcekniky píše. Je těžsí a je to polák… Sama ho mám a jsem spokojené, ale znova bych koupila něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.10.13 10:42

@prcekniky ještě záleží jak moc má být do terénu, odpružený atd.??
protože otočný sedák = vždy těžší kočár, aspoň o dvě kilča, a většinou nemožnost složit kočár se sedákem proti směru jízdy. zvlášť u těch, co nestojí 30tis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
10.10.13 10:56

@Nataša Do terénu - asi takhle: Budu s ním jezdit po vesnici, je pravda, že cesty tam nejsou jako pražské chodníky :lol: A občas na nějakou rozmlácenou asfaltovou lesňačku. Hodně se mi líbil ABC design viper, splňoval snad všechno, líbil se nám, ale váha 17 kg je fakt moc. Vím, že ty otočné jsou těžší, ale tak do 15kg max bych to brala.
@avm3 Tak na ten koouknu. Moje láska na první pohled byla Cam Cortina, ale nemůžu se právě rozhodnout, jestli 3 nebo 4 kola. Se 3kolkou se mi sice manipuluje líp, co jsem zkoušela, ale spíš jsem přemýšlela, když budu chtít sjet tři čtyři schůdky, jestli to s tříkol. půjde. Tak na to Dinamico se kouknu, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
10.10.13 10:56
@avm3 píše:
@prcekniky Hele, kamarádka si koupila CAM Dynamico 2013 a teď jsem ho viděla na vlastní oči a je moc pěkný a vypadá kvalitně. Je to Ital a ona ho objednávala ze Slovenska, že vyšel mnohem levněji. Ale myslím, že kolem 15000 seženeš.

A jak dlouho ho má? Je s ním spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
10.10.13 11:01

@prcekniky tak logicky bude mít 4kolka lepší stabilitu.. ale pokud s 3kolkou budeš sjíždět schody „pozadu“ tak aby po schodech jela hlavně ta dvě kola tak bych v tom neviděla problém… ovšem z praxe zatím nemohu potvrdit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
10.10.13 11:06

@sweet78 No právě, logicky je 4kol praktičtější, ale 3kol se mi zase víc líbí :mrgreen:
Je to fakt dilema - vybrat kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.10.13 11:07

Poraďte prosím

Holky taky bych potřebovala poradit… Chtěla bych trojkombinaci (klasika, golf + autosedačka) do nějakých 10-12 tisíc. Podmínkou je, aby kočár nebyl nějak extra těžký a hlavně aby byla dost velká korbička, protože v rodině máme velké miminka a rodíme v květnu, takže aby se tam v zimě vešlo mimčo i s fusakem… Dají se sehnat trojkombinace i za pět tisíc, ale Polsko a tam si moc nejsem jistá kvalitou, raději bych podpořila české výrobce… Moc děkuju za případné tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
10.10.13 11:09

Tak my máme CAM Dinamico 2012 a jsme s ním moc spokojeni, splňuje všechny uvedené požadavky a jezdíme s ním taky všude. Takže můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
10.10.13 11:40

@prcekniky Napsala jsem to blbě, ona teprve bude rodit. NAživo jsem ho viděla u doktorky u někho cizího. Ale je vidět, že je ta konstrikce kvalitní, ne jak ten náš polskej krám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.10.13 12:11

My máme CAM Cortinu X3. Jsme s ní naprosto spokojení. Kočárek je lehký a velice snadno se ovládá. Jako druhý kočárek (zahradní) máme CAM X4, ten je mnohem těžší a na ovládání jsou prostě 3kolečka lepší :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
10.10.13 12:21

@avm3 Dobře i tak děkuji, mrknu po něm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí