Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Favorit je GESSLEIN F6 nebo F10… ale může být i TEUTONIA Mistral S nebo Mistral P… a taky HARTAN Topline S
Věřím že některého z nich vyberu…
Tak už máme jasno budeme pořízovat easywolker je super prostorný a dobře ovladatelný
vyspí se v něm i 4-leté dítě
http://www.kocarky.cz/video-easy.html
@Lucie 85 - ten kočárek vypadá luxusně! viděla jsi ho i na živo? Ani ta cena není až tak hrozná…
@jajusenka
viděla má ho švagrová a opravdu super
měla i ten na dvojčata. jsem 100% rozhodnuta ![]()
@jajusenka
cena je tak nějak normální když jsem se byla podívat nakočárky co se mi na netu líbily tak na živo zklamaly
@Lucie 85 - já myslela, že ten kočár, jako celá trojkombinace stojí nějakých 11,5tis, ale to jsem se spletla co
@jajusenka
no to jsi spletla + 5000,– korba ale to mi nevadí za půlku se pak prodá takže to výjde stejně jako ojetý a pro mě výhoda že ho budu mít v záruce a nový ![]()
@jajusenka šetřit
já už začla co dostanem k vánocům atd. jde na kočárek a korbičku zaplatí tchánovci ![]()
No uvidím, kolik dostaneme peněz od rodiny, ale stejně je mi líto dát 20 tisíc za kočár..
@jajusenka korbičku můžeš koupit už tu použitou
vzhledem k tomu že miminko ji nijak moc neužívá tak i použitá je jako nová ![]()
@Lucie 85 nevím… ale pokud někdo obrací korunu tak jestli dát 5000,– za novou nebo 2000-3000,– za použitou… tam prostě rozdíl vidím docela zásadní… nehledě na to že použitou znovu prodá třeba za 1500-2000,– ![]()
Ale chápu jak jsi to myslela.. samozřejmě je fajn koupit nový kvalitní a celý set a zase ho celý prodat s tím že vlastně investuješ možná míň než kdyby jsi koupila levného poláka co nevydrží ani to jedno dítě ![]()
@sweet78
jojo to má pravdu já to prostě beru tak, že když si koupim novej ne poláka :-/ tak ho pak ještě za půlku prodám a vyjde mi to tak jako bych ho pořídila ojetej.Ale jo s penězi máš každopádě pravdu.Ale já bych do použitého nešla ze zkušenosti známých
např. vsrab ale to mnoha maminkám nedochází ale je to jen věc názoru ![]()