Jaký kočárek - trojkombinace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
17.10.13 08:33

@sweet78 - já bych do použitého klidně šla, třeba po jednom dítěti, ale to zas nechce manžel, že nám to potom nevydrží, že i sebelepší kočárek se ježděním opotřebí. Každopádně dobrý nápad s tím koupit golfák a pak korbičku použitou, díky ;) Přesně jak píšeš - za těch ušetřených 1500,– můžu koupit třeba postýlku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
17.10.13 08:38

@Lucie 85 - a v tom máš taky pravdu, že bůhví od koho si to člověk pak koupí… ach jo, to je teda dilema :think: no mít na to ty peníze, tak neváhám… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.10.13 08:40

@jajusenka
já jsem na prvního syna taky neměla na nový tak jsem si koupila ojetý měla jsem ho bohužel 2 měsíce a pak jsem si musela kupovat nový. to samé měla švagrová jela a najednou jí pod prckem praskla konstrukce ale natěstí byl v záruce tak jí vrátili peníze a vydělala na tom :-)ale co se mohlo stát prckovi :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.10.13 08:41

@Lucie 85 problém je v tom že někdo koupí kočárek od kohosi třeba z Ostravy jen podle fotek a pak mu přijde poštou šrot… proto u takového zboží je potřeba vybírat z lokality kam jsem ochotný dojet kouknout vyzkoušet a případně nevzít…

Také bych chtěla nový… ale pokud na něj nebudou peníze tak mi nebude dělat problém koupit jetý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.10.13 08:44

@jajusenka právě proto je dobré vybírat dostatečně dopředu… a myslím že když vidíš tu maminu… vidíš i fotky v inzerátu které jsou většinou z bytu… a když vidíš i při předání „v čem žijí“ tak si myslím můžeš udělat představu jestli v tom kočárku bude svrab…
konstrukce se bohužel zlomit může… a právě proto je fajn když má prodávající ještě doklad o koupi… a i podle toho si můžeš ověřit kolik dětí mohl v reálu skutečně odvozit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.10.13 08:49

@sweet78
já si kočíárek přebírala bypadal dost dobře. A jsi na omylu na lidech to nepoznáš s tím vsrabem mohou to být na povrh sluní lidé. Opravdu vím o čem mluvím ale nebudu Vás tady o tom přesvědčovat jen to byla rada a názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.10.13 09:05

@Lucie 85 je dobře že jsi ten názor řekla.. protože třeba já jsem tohle ani netušila… nenapadlo mě to… takže jsem ráda že mám další info které mi pomůže se rozhodovat :palec: :hug:
ideální je když koupíš od kamarádky po jejím jednom dítěti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.10.13 09:08

@sweet78
tyhle věci vím tchýně dělá na Bulovce - kožní :-)
to já mám smůlu kamarádky mají děti jako já starího syna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.10.13 09:13

Pak ještě je dobré hlídat „akce“ a někdy vyprodávají předchozí modely..
takhle koupila kamoška Quinny Speedy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.10.13 09:20

@sweet78
taky čekám jestli jetě nesleví :-) a nebo na veletrhu ho mívají levnějí. Ted ho tam měli ale já nebyla rozhodlá a je brzo nemám na něj naetřeno. tak doufám že na jaře bude než porodím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
17.10.13 10:00

Ze se vam tu do toho jeste pletu :) osobne bych si radeji priplatila za lepsi znacku a nebo za cenu noveho polskeho hledala lepsi pouzity.. kamaradka si nedavno kupovala nejakou polskou trojkombinaci za 6tis. a prasklo jim kolecko jeste nez se jim stihlo narodit dite :roll: takove ty lepsi znacky budou pri dobrem zachazeni v dobrem stavu i po 2 detech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.10.13 10:42

@jane-e
To souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
17.10.13 10:48

Mohli by třeba udělat doprodej minulého modelu o pár tisícovek levnější, to by nebylo na škodu :lol: Já se právě u toho ojetého bojím hlavně té zničené konstrukce. Přeci jen, když se zničí, v záruce nebude a já stejně budu muset koupit nový. Asi hold našetřím a bude. Původně jsem chtěla koupit Firkon Verano Long, ale kamarádka ho má, nedávno jsem měla to „potěšení“ ho řídit a je takový tuhý, jednou rukou ani nápad. A taky je to Polsko že… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.10.13 10:51

@jajusenka tak nedávno jsem měla možnost zkusit HARTAN topline S a byl uplně úžasně odpružený a hlavně minipulace luxusní :palec: určitě je dobré si kočárek vyzkoušet minimálně na prodejně a nejlépe v běžném provozu… někdy ale bohužel jde o kompromis z důvodu ceny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
17.10.13 10:53

@jajusenka Koukala jsem na Dtest a Firkon byl, co se bezpečnosti týče, hodnocený jako jeden z nejhorších..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí