Jaký kočárek na vesnici do hor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1664
25.1.18 12:50

Dobrý den, oživuju diskuzi :) Hledám sportovní kočárek, měla jsem vybraný Oyster Zero 2017, ale jelikož se budeme za půl roku stěhovat z Brna na sever do hor na vesnici, tak si teď říkám, že ten výběr možná není úplně nejlepší. Pro dcerku roční jsem chtěla něco, s čím se už tak nenadřu, ať není moc těžký, když už ťapká, ať nejsem jak opice, v jedné ruce kočár, v druhé malou, ale zase plánujeme druhé a i tady v Brně jsem měla problém letos vyjet s klasickým Dorjanem s docela velkýma kolečkama když nasněžilo, tak mám teď brouka v hlavě a vůbec netuším co pořídit. Trochu se bojím tříkolky, že když pak najedu na nějakou hroudu, že kočár vyklopím… Budu ráda za nějaké dobré tipy, za rozumnou cenu, tak do těch 8-9 tisíc, i zkušenosti, ty jsou pro mě asi nejdůležitější. Dívala jsem se na X-Lander X run, ale tam mě štvalo, že nejde úplně do lehu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.1.18 14:24

Baby Jogger Summit X3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.21 15:22

Kočárek do přírody

Hezký den čekáme mimco sice jsem na začátku ale potřebuji radu.
Sháním kocarek do prirody aby něco vydržel máme doma štěně a v době narození z ní bude pubertak a chodíme do lesa. Tak kdyby jste měli zkušenost v terénu s nějakým budu ráda. Nebo jak se priklanite k nositku už od narození je tam sice riziko pádu s dítětem na břiše. Děkuji vám za rady zkušené ženy Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí