Jaký kočárek pro první mimčo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.4.16 13:23

@PavlaHr me se ovladal krasne a vyhovoval… To by bylo super moc dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 13:25

@Babus88 pozadavky mam uplne stejne, hlavne abych na prcka ve sportaku videla takze otaceci sedacka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 13:27

@Heivka dekuju za tip :) nam se do bagaboo vesel krasne dvouletak a to taky nebyl zadnej prcek, byl vysokej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.4.16 13:28

@Elisekulicka
no, zkus se nekde mrknou na zivo na verzi s korbou. pro me je to desne nizke… ja mela prvni dite rvaci, co chvili jsme musela pohladit, podat dudlik atd. z Bugaboo mi se mi asi odrovnaly zada. ale taky zalezi kolik meris, pro mensi lidi to asi neni az tak problem.

jinak ja bych po zkusenostech s 2 detma a 4 kocarama, uz nekupovala zadnou kombinaci, protoze to vzdycky kompromis na obe strany. koupila bych krasny „miminkovsky“ hluboky kocarek a pak sportak, ktery prezije vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.4.16 13:36

@OstravaCentrum1 ahoj, ja mam patron fenix s podvozkem delta f4r ten je poměrně velky. Ale kvalita zpracování, praktičnost, údržba a ovladatelnost naprosto super :) uz si ho koupila i svagrova a kamarádka :mrgreen: takze značku muzu vřele doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 13:49
@Ali-Ali píše:
@Elisekulickajinak ja bych po zkusenostech s 2 detma a 4 kocarama, uz nekupovala zadnou kombinaci, protoze to vzdycky kompromis na obe strany. koupila bych krasny „miminkovsky“ hluboky kocarek a pak sportak, ktery prezije vse.

S tímhle úplně souhlasím. Kamarádky na mě koukaly jako na podivína, ale zpětně mi závidí. Měla jsem od 0 do 9 měsíců malého velkou houpací korbu, teprve potom jsem kupovala sporťák. Nemusela jsem dělat kompromisy, na peníze to vyšlo podobně jako nějaká slušnější kombinace a navíc mám 2 nové kočáry, takže, co si budeme povídat, líp vypadaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 13:52

@Elisekulicka Hele ty seš do toho bugaboo evidentně zamilovaná, takže se ti žádnej jinej líbit nebude :D V tomhle případě bych ho asi koupila i bazarovej, když jsi z něj tak nadšená, jinak tě asi bude jakejkoli jinej štvát. :mrgreen:

Případně zkus mrknout ještě na ten Cybex - je o malinko levnější, mně osobně se víc líbí a navíc to neni taková davovka jako ten bugaboo… tak ať máš alespoň s něčim dalším porovnání… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
25.4.16 14:20

Za sebe můžu doporučit Gesslein F4. Je velmi lehký, super skladný, velký otočný sporťák do úplného lehu (pro nás nezbytnost, děti rády jezdí na bříšku), hluboká korbička spíš menší, ale děti mi v ní vydržely do půl roku (kdy měly cca 72cm). Nebo se dá místo hluboké korbičky použít vložná taška. Je skvěle ovladatelný, ve městě v pohodě jednou rukou, projede úzké dveře, vejde se i do toho nejmenšího výtahu. Je velmi dobře odpružený, miminko se dá pohoupat. Dá se k němu dokoupit golfková sedačka (neotočná), kočárek má pak necelých 9 kilo (se sporťákem necelých 12kg, s korbičkou o trochu méně). Mám jen tento jeden kočárek od narození, ani golfky jsme nekupovali, teď v něm vozím druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 14:33

@CokeLady jo, jsem z Vršovic a s bugaboo to tu je stejný :D já měla na houpání maritu, protože mě se naopak tyhle retro hrozne líbí :) sporťák sem chtěla balios, ale bouzel mi dítě odmítá spát v těch kocarcich typu kolibka… takže mam agis, ale balios závidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
25.4.16 14:35

@Elisekulicka jo tak papiwi.ale já e kukala na video, to jsem nezkoušela ovládání naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 14:43

@Hoa Mai co jsem měla možnost vyzkoušet, myslím, že gesslein j fakt jeden z nejlepších kočárku na trhu. Ale vzhledově mi od toho bugaboo, co se slečně tak líbí, přijde daleko. Pokud není nějaka nová verze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
25.4.16 14:45

@CokeLady jo,ted mi to píše i kámoška, že by šla raději do toh ostaršího bugaboo. že právě to je fakt vidět, že je to napodobenina a není to nic moc. každopádně my chtěli hlavně jednoduše skladný kočár, ale mne nakoenc nebralo ani bugaboo vzhledově a v tom, co jsem chtěla od kočáru(tedy nepočítám ty peníze za to, co bych stejně nedala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
25.4.16 14:52
@Ali-Ali píše:
@Elisekulicka
no, zkus se nekde mrknou na zivo na verzi s korbou. pro me je to desne nizke… ja mela prvni dite rvaci, co chvili jsme musela pohladit, podat dudlik atd. z Bugaboo mi se mi asi odrovnaly zada. ale taky zalezi kolik meris, pro mensi lidi to asi neni az tak problem.jinak ja bych po zkusenostech s 2 detma a 4 kocarama, uz nekupovala zadnou kombinaci, protoze to vzdycky kompromis na obe strany. koupila bych krasny „miminkovsky“ hluboky kocarek a pak sportak, ktery prezije vse.

A jaký bys měla tip na sporťák? Já si právě koupila hlubokou korbu Inglesina (bazarovou) s tím, že sporťák pořídíme nový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
25.4.16 15:12
@CokeLady píše:
Všude v diskusích jsem na tuto napodobeninu slyšela jen nadávky… snad ani nevydrží záruční dobu, praská konstrukce s tím, že reklamace neuznávají (přetížení apod)

Jeden nám tu jezdí a vypadá fakt trapně. Mně teda ani Bugaboo nepřijde nijak super úžasný, ale jo, je to pěkný kočárek. Tahle napodobenina pěkná není ani náhodou.

@QueenOfSmallTalk píše:
@Hoa Mai co jsem měla možnost vyzkoušet, myslím, že gesslein j fakt jeden z nejlepších kočárku na trhu. Ale vzhledově mi od toho bugaboo, co se slečně tak líbí, přijde daleko. Pokud není nějaka nová verze?

Není, vypadá pořád stejně. Ano, designově je to něco jiného, není to kočárek na chlubení, i když mě se líbí. Ale co se týká požadavků, tak by mohl vyhovovat. A je méně obvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.4.16 15:19
@Yukii píše:
A jaký bys měla tip na sporťák? Já si právě koupila hlubokou korbu Inglesina (bazarovou) s tím, že sporťák pořídíme nový..

asi podle toho v jakem veku tam chces zacit dite davat a taky zda to ma byt „terenak“. Z toho, co jsem vyzkousela, jsem byla nejvic spokojena s Britax b-Agile - je lehounky, prostorny, slozim ho jednou rukou, kdyz druhou drzim dite, da se jednou rukou ovladat i s plnym nakladem. Ale do terenu treba vylozene neni (pak je verze trikolka a nafukovaci kola).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí