Jaký kočárek pro první mimčo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
25.4.16 15:20

@Elisekulicka ja ozkousela si 4… ja kdybych byla znovu tehotna, koupim ojetej s hlubokou korbou a adapterem na aoutosedacku. Budes mit zimni dite, tak at je korba dost dlouha. Ted mam sportak Valco. Ze zacatku se mi nelibil a ma ho opravdu temer kazdy druhy. Nicmene je lehky (6kg), skladny a prostorny. A hlavne, kdyz se podivas na bazar, muzes si byt jista, ze pak na nej szenes kupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
25.4.16 15:32

@Elisekulicka kamarádka má kluka velkého do všech stran tak se tam sotva vejde jak na šířku tak na výšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.16 14:48

Jaký kočárek pro miminko

Ahoj maminky, jelikož termín porodu se mi čím dál tím více posouvá dopředu (i když to je až v dubnu :-D ) začínám vybírat svůj první kočárek. Už jsme prošli několik obchodů a spoustu webových stránek, ale musím se přiznat za mě nic moc - tedy co se týče vzhledu. Nejvíc se mi líbí asi Tako a Bebetto. Vím, že to jsou kočárky z Polska, ale který dnes není. Co se týče ceny tak chceme kočárek kolem 10 000,– možná i trochu více, sešlo se nám to totiž se stavbou rodinného domu, takže kočárek za 15 si dovolit nemůžeme. Proto prosím o radu, máte některá s těmito kočárky zkušenosti, popřípadě s jinou značkou podobně,,levnou". Co jsme byla na prodejnách v Brně, tak tam měli buď jiné značky, nebo byli drahé či nehezké. Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.11.16 15:38

Koukni na Roan Maritu. Mají ji v Brně v Růžovém Panteru.

• Citovat
  • Upravit
1650
29.11.16 15:45

@mikalka1992 my jsme i na základě recenzi na emiminu vybrali babydesign lupo. Zatim jeste cekame, ale kocar nas mile překvapil kvalitou provedení (hezky zpracované kovove casti, zacistene plasty, nikde zadne nite), ovladatelnosti (ma asi 15 kg, ale zda se mnohem lehčí, jede hladce i na kočičích hlavach - zkušební jizda), snadno se vymenuje korba a da se jednim pohybem slozit. Plus splňuje dalsi nase kriteria, viz recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
29.11.16 15:46

A co třeba Baby Design Lupo? Nemám sice osobní zkušenost, ale podle kladných recenzí holek tady, ho mám předvybraný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.11.16 15:52

Mám dobrou zkušenost s Lucky Maked. Dobře ovladatelný a je dostatečně velký. Byl ve verzi hluboký se sporťákem a vajíčkem do 15 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.11.16 16:45

Mám doma tohle: https://www.google.cz/search?… a je to fajn. Najedš tu stížnosti na kšíry u sporťákum ale u mě bez problémů a teď je hodlám nahradit levnými canpol vodícími, aby se malej mohl víc vyklánět. Ale ten kočírek je těžký-mě to neva-jsem vysoká, statná a potřebovala jsem teréňák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.16 20:48
@Janli píše:
Koukni na Roan Maritu. Mají ji v Brně v Růžovém Panteru.

Jo na ty jsme taky koukala z Ruzoveho pantera jsem shlidla vsechny kočarky, vzhledove jsou moc pekne i za dobrou cenu ale vadi mi ta kolecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.16 20:54
@dalmati @dalmati @dalmati
@dalmati píše:
Mám doma tohle: https://www.google.cz/search?… a je to fajn. Najedš tu stížnosti na kšíry u sporťákum ale u mě bez problémů a teď je hodlám nahradit levnými canpol vodícími, aby se malej mohl víc vyklánět. Ale ten kočírek je těžký-mě to neva-jsem vysoká, statná a potřebovala jsem teréňák

Jo tyhle kocary jsou nadherny proto vybiram mezi nimi a Tako… v obchodech kde meli bebetto s line ty se mi libi nejvice uz je bud nemaji nebo obchody zrusili, prave nechci kocarek vyboret jen tak po netu je zapotrebi si ho urcite vyzkouset tak snad ho v nejake prodejne v Brne najdu, pak uz jen bude problem vybrat barvu :D v tehle rade je maji totiz fakt luxusni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.11.16 22:51

@mikalka1992 Mám Maritu a sporťák s otočnými koly. S Maritou se mi prostě jezdí líp, hlavně v terénu. Je to jen o zvyku. Mám na ní ta větší kola. Rodiče mají několik vnoučat, každé má jiný kočár, většina otočná kola. Stejně prohlašují, že Marita je z nich nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
1051
15.12.16 11:27

@Elisekulicka Peg-pérego Book Je lehký a skladný i s hlubokou korbou Pop Up viy. foto.
Mám tu korbu jen na jiném podvozku a už vozím 9tý měsíc :) za mě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí