Jaký kočárek se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
27.6.14 15:04
@Natálka26 píše:
@Svistice
Ten kočár splnil to co splnit měl a s autem to nemělo nic společnýho i v Praze chodím na procházky, občas jedu MHD, dokonce jsem ho měla i na chatě kde chodníky nemáme. a všechno ok.

@tvetinka Tady vidíš, jak je důležité vědět, co od kočáru očekáváš. @Natálka26 by nebyla spokojená s mým kočárem a já zase s tím jejím. Protože každá máme odlišné požadavky, co od kočáru potřebujeme/očekáváme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.6.14 15:09

@marrlinka
Myslím že nemáš smysl se s tebou dál bavit, pokud si četla moje příspěvky, víš že jsem s ní v lese nebyla tak jsem ti uvedla že štěrk bez problému. Důvod si nenapsala, nevím ani co to je městská koza v tomhle porovnání. No vidíš a já jsem alergická na tyhle řeči - ty si z Prahy já z… a okamžitě ze sebe udělaj vesničany/burany apod.. Nevím proč, co je na Praze tak dokonalýho mi zatím nikdo nevysvětlil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.6.14 15:11

@Svistice
A přesně proto jsou tyto dotazy na Em úplně zbytečný. Každý máme jiný priority/představy a v neposlední řadě i finanční možnosti nebo ochotu zaplatit tolik peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
27.6.14 15:20

A jak je to s tou vahou kocarku, kolik kg je lehky a kolik uz tezky kocarek? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
27.6.14 15:23

@tvetinka Ono mnohdy ani nezáleží na váze jako na vyvážení kočárku. Např. mě se lépe jezdí s 15 kg sporťákem než 7 kg golfkami :nevim:. Ale jinak lehký kombinovaný kočár bych řekla je tak do 12 kg. Nad těch 15, 16 už těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
27.6.14 15:31

@lemanka docela se mi libi tenhle http://www.kifik.cz/…basic-silver vazi 14,15 kg tak nevim no jestli uz je to moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.6.14 15:32

@tvetinka Na ježdění není váha až tak podstatná. Tam je důležitější vyvážení. Můj kočár má 15 kg (10 kg podvozek + 5 kg korba) + váha dítěte a jde řídit jednou rukou levou zadní.
Váha rozhoduje, když potřebuješ sama nosit kočár do schodů nebo do MHD. Tam je pak 15 kg kočár plus dítě problém. Ale zase, můj chlap (fakt není vazba, spíš střízlík) vynese dítě na sporťáku i s nákupe do autobusu, já tam nevynesu ani ten kočár samotný, protože jsem prostě malá a mám krátké ruce na to, abych si ho dobře chytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.6.14 15:35
@tvetinka píše:
@lemanka docela se mi libi tenhle http://www.kifik.cz/…basic-silver vazi 14,15 kg tak nevim no jestli uz je to moc

Jde fakt o to, co s ním potřebuješ dělat. Na skládání do auta je to v pohodě.
A znám maminku, co si koupila schválně lehký kočár kvůli autobusu. V půl roce mělo dítě 6 kg a říkala, že už ho tam prostě stejně sama nevyrve. Že s tříkilovým miminem ok, ale šestikilové a těžší už prostě sama nedá.

Edit: A koukej taky na odpružení kočáru. To ale nezjistíš z netu, ale až na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
27.6.14 15:39

@Svistice skládat do auta to bude tatínek ja urcite ne, spis budu jezdit casteji s tim MHD ale zatim jsem na lehle kocarky nejak nenarazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
27.6.14 15:40

@marrlinka 8o tohle byl tuším můj první komentář k tomuto kočárku! Jinak já: když už, tak propaguji Joolz :srdce: :)

@tvetinka a když už jsme u něho - tak ho doporučuji! :palec: Krásný, zvládne ledacos, váha cca 11kg, jedna z nejdelších korbiček. Je tu i diskuse ke kočárku, tak tam mrkni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
27.6.14 15:43

@Nik77 tenhle ma ale ty kolecka nejaky malinky, tady u nas se casto stava ze neprohrnou v zime silnici a ve snehu teda nevim jak by to ty kolecka zvladly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.6.14 15:44

@tvetinka Připrav se na to, že lehký kočár bude mít spíš malou korbu. Velké korby mají klasické houpací kočáry, ale ty mají zase díky 4 velkým kolům a povětšinou kovovému materiálu na podvozku ten podvozek těžší. Chce to ujasnit si, co je opravdu důležité a co ne.
Pokud u vás jezdí nízkopodlažní MHD, váha kočáru pak postrádá smysl, stejně tak jako pokud jsou po ruce lidi, kteří bys ním do dopravního prostředku pomohli. Jestli budeš muset sama kočár tahat několikrát za den třeba do patra, tak tam už by ta váha měla být zásadním kritériem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.6.14 16:10

@tvetinka

prej sníh :-D Podle sněhu bych se moc neorientovala ten je v lepším případě pár týdnů v zimě. Zbytek používáš celoročně (např. váha) takže bych se orientovala jinak než podle zimy (samozřejmě pokud nebydlíš na horách kde se dá dopravovat pouze skútrem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.6.14 16:13

@Natálka26 Bydlím ve středních Čechách. Je fakt, že zima byla letos mírná, ale běžně tu těch 20 cm máme a já třeba potřebuji kočár, co mi projede ulici, i když je zrovna neprotažená. Nebudu sedět doma a čekat, až odtaje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
27.6.14 16:25
Tohle je právě věc, kterou prostě předem nepořešíš - rodila jsem na podzim 2010 a naprosto neočekávaně byl v Praze celou zimu sníh a já se mohla jít se svojí Teutonií Cosmo (malá přední kolečka s aretací) zahrabat. Takže ani v Praze bych na to, že nebude sníh úplně nespoléhala :-).
Ale chápu jak to myslíš :-)
@Natálka26 píše:
@tvetinkaprej sníh :-D Podle sněhu bych se moc neorientovala ten je v lepším případě pár týdnů v zimě. Zbytek používáš celoročně (např. váha) takže bych se orientovala jinak než podle zimy (samozřejmě pokud nebydlíš na horách kde se dá dopravovat pouze skútrem).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí