Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přidávám se ke spokojeným uživatelům FP Dino usínáčka. Kolotoč jsme měli FP Precious planet a velká spokojenost. Hlavně to dálkové ovládání je skvělé. ![]()
@Ali-Ali @Clarkia je to fisher price, me se libi, ze ty postavicky sviti, u starsiho jsem musela furt kolotoc natacet a mit tlumene svetlo aby videl, proto se mimtenhle libi. Da se pak odmontovat ten kolotoc a zustane ten spodek a ten promita obrazky
@Vemas píše:
@Ali-Ali @Clarkia je to fisher price, me se libi, ze ty postavicky sviti, u starsiho jsem musela furt kolotoc natacet a mit tlumene svetlo aby videl, proto se mimtenhle libi. Da se pak odmontovat ten kolotoc a zustane ten spodek a ten promita obrazky
to sviceni se mi taky prave libi.
prvni prcek ma tenhle:
http://pro-nejmensi.heureka.cz/…land-dreams/
je super, krasny, fajn melodie, dalkove ovladani, ale svetylko ma jenom uplne mini a nepohyblive, takze na nic.
@Ali-Ali ten vypada dobre ![]()
A to nocni svetlo, to je ta opicka dole na ty zakladne?
Me prave na tomhle nejvic asi laka, ze sviti. Mame v loznici uplnou tmu. Zadne svetlo z ulice, nic a spat pulku noci pri svetle aby prcek mohl cucet na kolotoc se mi nechce. Starsi po krmeni klidne cucel i hodku a dyl, takze tohle by mi pomohlo
@Vemas do fisher price bych šla je kvalitní a spousta lidí si chválí od nich výrobky ![]()
@Safiye no prave jsem cetla tady recenze na ten medvidkovy kolotoc od FP a nic moc ![]()
@Vemas tak kamarádka má ten tropický les a je spokojená nebo jak se to jmenuje
ale ten od tiny love taky nevypadá špatně
záleží kolik chceš investovat
ale když to dáš na heureku tak ti najede cena kde mají nejlevnější v jakém eshopu ![]()
@Safiye me o cenu tolik nejde pokud bude opravdu dobry a splnovat vsechny pozadavky, tak si klido priplatim.
Ten rainforest je fajn, ale me lakaji ty svitici postavicky ![]()
@Vemas píše:
@Ali-Ali ten vypada dobre
A to nocni svetlo, to je ta opicka dole na ty zakladne?
Me prave na tomhle nejvic asi laka, ze sviti. Mame v loznici uplnou tmu. Zadne svetlo z ulice, nic a spat pulku noci pri svetle aby prcek mohl cucet na kolotoc se mi nechce. Starsi po krmeni klidne cucel i hodku a dyl, takze tohle by mi pomohlo
jo, prave sviti jen ta opicka a jeste tak oranzove hodne tlumene, takze videt je jenom opica, kolotoc ne ![]()
my teda nemame uplnou tmu, takze prcek koukal i tak, ale ted bych radeji svitici.
@Vemas my měli od FP rainforest a vydržel dlouho ted stále hraje ta základna a dcera ta má od tiny love holčičí
![]()
@Ali-Ali nasla jsem tohle http://m.youtube.com/watch?…
Je to v polstine, ale aspon je videt v realu. Dost me mrzi, ze se netoci jen pohupuje ![]()
Rainforest od FP. Ten je super, i další dvě kamarádky, kterého po nás podědily si ho nemohly vynachválit. A ještě má dálkové ovládání! Důležité u kolotoče j, aby měl pestré barvy, hrál v kuse aspoň třeba 15 minut a to dálkové ovládání taky není od věci ![]()
Souhlas, Fisher price je nejlepší
My měli tenhle http://pro-nejmensi.heureka.cz/…li-medvidci/