Jaký kolotoč nad postýlku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
20.9.13 20:54

Přidávám se ke spokojeným uživatelům FP Dino usínáčka. Kolotoč jsme měli FP Precious planet a velká spokojenost. Hlavně to dálkové ovládání je skvělé. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.9.13 21:12

@Ali-Ali @Clarkia je to fisher price, me se libi, ze ty postavicky sviti, u starsiho jsem musela furt kolotoc natacet a mit tlumene svetlo aby videl, proto se mimtenhle libi. Da se pak odmontovat ten kolotoc a zustane ten spodek a ten promita obrazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.9.13 21:31
@Vemas píše:
@Ali-Ali @Clarkia je to fisher price, me se libi, ze ty postavicky sviti, u starsiho jsem musela furt kolotoc natacet a mit tlumene svetlo aby videl, proto se mimtenhle libi. Da se pak odmontovat ten kolotoc a zustane ten spodek a ten promita obrazky

to sviceni se mi taky prave libi.
prvni prcek ma tenhle:
http://pro-nejmensi.heureka.cz/…land-dreams/
je super, krasny, fajn melodie, dalkove ovladani, ale svetylko ma jenom uplne mini a nepohyblive, takze na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.9.13 21:48

@Ali-Ali ten vypada dobre :palec:
A to nocni svetlo, to je ta opicka dole na ty zakladne?
Me prave na tomhle nejvic asi laka, ze sviti. Mame v loznici uplnou tmu. Zadne svetlo z ulice, nic a spat pulku noci pri svetle aby prcek mohl cucet na kolotoc se mi nechce. Starsi po krmeni klidne cucel i hodku a dyl, takze tohle by mi pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
20.9.13 21:55

@Ali-Ali fisher price ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
20.9.13 21:56

@Vemas do fisher price bych šla je kvalitní a spousta lidí si chválí od nich výrobky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.9.13 22:00

@Safiye no prave jsem cetla tady recenze na ten medvidkovy kolotoc od FP a nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
20.9.13 22:04

@Vemas tak kamarádka má ten tropický les a je spokojená nebo jak se to jmenuje :think: ale ten od tiny love taky nevypadá špatně :nevim: záleží kolik chceš investovat :nevim: ale když to dáš na heureku tak ti najede cena kde mají nejlevnější v jakém eshopu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.9.13 22:13

@Safiye me o cenu tolik nejde pokud bude opravdu dobry a splnovat vsechny pozadavky, tak si klido priplatim.
Ten rainforest je fajn, ale me lakaji ty svitici postavicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.9.13 22:15
@Vemas píše:
@Ali-Ali ten vypada dobre :palec:
A to nocni svetlo, to je ta opicka dole na ty zakladne?
Me prave na tomhle nejvic asi laka, ze sviti. Mame v loznici uplnou tmu. Zadne svetlo z ulice, nic a spat pulku noci pri svetle aby prcek mohl cucet na kolotoc se mi nechce. Starsi po krmeni klidne cucel i hodku a dyl, takze tohle by mi pomohlo

jo, prave sviti jen ta opicka a jeste tak oranzove hodne tlumene, takze videt je jenom opica, kolotoc ne :roll:
my teda nemame uplnou tmu, takze prcek koukal i tak, ale ted bych radeji svitici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
20.9.13 22:38

@Vemas my měli od FP rainforest a vydržel dlouho ted stále hraje ta základna a dcera ta má od tiny love holčičí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
21.9.13 09:32

@Ali-Ali cekam,ze se ozve spokojena majitelka a jdu do toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
22.9.13 07:08

@Ali-Ali nasla jsem tohle http://m.youtube.com/watch?…
Je to v polstine, ale aspon je videt v realu. Dost me mrzi, ze se netoci jen pohupuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.9.13 14:50

Rainforest od FP. Ten je super, i další dvě kamarádky, kterého po nás podědily si ho nemohly vynachválit. A ještě má dálkové ovládání! Důležité u kolotoče j, aby měl pestré barvy, hrál v kuse aspoň třeba 15 minut a to dálkové ovládání taky není od věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.13 08:57

Souhlas, Fisher price je nejlepší :-) My měli tenhle http://pro-nejmensi.heureka.cz/…li-medvidci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí