Jaký koupit šlehač?

792
4.1.13 09:30

Jaký koupit šlehač?

Chtěla bych pořídit nový šlehač, ale nevím, jakou značku, jestli obyčejný nebo otočný s mísou. Máte někdo nejaký tip s čím jste moc spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
4.1.13 09:34

Ahoj, já mám Bosch MFQ 4080 tento a nemůžu si jej vynachválit. Je tichý, lehký a všechny nástavce na něj dost využívám, i ten sekáček.

• Citovat
  • Upravit
27281
4.1.13 09:36

@eldarka
Já mám obyč., ale dala bych teď nevím co aby měl i tu otočnou mísu. Asi budu dokupovat nebo holt i s novým šlehačem. Né, že bych byla pečící maniak… upeču něco tak dvakrát do měsíce (spíš buchty), ale uvědomila jsem si, že to hlavně z toho důvodu, že náročnější těsta jsem líná „hnětat“ :roll:

Kdybch měla ten s otočnou mísou… jooo, to by bylo jiné kafčo :palec:

Takže za mě s mísou… :palec:

Což mi připomíná, že jsem dostala chuť na buchtu s tvarohem… hmmm… asi se do ní pustím… tak ti pěkně děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
4.1.13 09:37

@Lizzi
Prosím o radu… jak to děláš, že ten odkaz schováš pod jedno slovo… viz. „tento“??? Chci to taky uměěěět! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.1.13 09:43

Najdeš si stránku, kterou chceš zkopírovat a zkopíruješ adresu nahoře v prohlížeči „Ctrl C“, pak jak píšeš vzkaz na emiminu, tak nad oknem, kam píšeš, je taková zeměkoule, na tu klikneš a do okýnka „text odkazu“ napíšeš co chceš, aby bylo vidět (třeba „tento“) a do okýnka „adresa odkazu“ zkopíruješ adresu „Ctrl V“
kapišto? ;-)

• Citovat
  • Upravit
72725
4.1.13 09:45

@eldarka já mám tenhle:http://www.mall.cz/…2e-prep-line a musím říct, že spokojenost, ta otočná mísa mi nikdy nechyběla, protože u toho míchání stejně jsem, takže dávám do normální mísy.. Teď ho používá ex (já mám velký mixér) a musím říct, že mi občas tenhle strojek pěkně chybí, protože umývat celý mixér je na hlavu :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
4.1.13 09:46

Pardon… 1…2…3 zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
4.1.13 09:46

@Lizzi
jsem nejlepšííííí!!! děkujůůůůůůůů!!! :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.1.13 09:47

@Cmochy :lol: tak zpět ke šlehačům! asi taky upeču nějakou buchtičku ;-)

• Citovat
  • Upravit
27281
4.1.13 09:50
@Lizzi píše:
@Cmochy :lol: tak zpět ke šlehačům! asi taky upeču nějakou buchtičku ;-)

Já dělám podobnou tuto
Heh, teď s těma odkazama budu otravná… :lol: Né, dost. Debata je o šlehačích, svoje jsem napsala, teď jdu péct. Tak vám pěkně děkuji děvčata - to zase přiberu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.1.13 09:51

@eldarka ještě jsem chtěla říct, že já si většinu spotřebičů do domácnosti kupuju podle výsledku dTestu. Myslím, že i tento šlehač jsem nějak sehnala díky nějakým testům. Někdy se vyplatí trochu zainvestovat a jindy zase zjistím, že ne všechno co je drahý, je dobrý :-)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
4.1.13 09:52

@Cmochy tuhle buchtu miluju, říkám jí Veselá kráva a recept jsem taky obšlehla někde z netu :-)

• Citovat
  • Upravit
792
4.1.13 09:59

Tak zatím tady mám dva tipy na šlehač bez otočné mísy a jedna, že by chtěla s otočnou, jsem si to tak nejak shrnula, tak očekávám jeste dalsí tipy. Akorat teda nepotrebuju ponorný mixer, ty mám zvlast dva a ten sekáček taky mám, takze zbytecná investice pro me. Ale co se týká šlehače, tak na nem setrit nehodlám. A co se týká d testu, tak celkove nedopadl dobre, s otocnou misou dopadl kupodivu nejlip Lidlackej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
4.1.13 10:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.1.13 10:03

@eldarka Ten Bosch se dá koupit i bez ponornýho mixéru a sekáčku. Další jsou tady a ten levnější do těch 700,– dokonce vyhrál test :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii