Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Eliskaxox to je bozi
moc se mi ta kombinace libi..na tu korbicku potrebuju nejake adaptery? nebo pasuje ten typ z Concordu? Jsi moc hodna ![]()
A ta korbicka od concordu neni dobra?
@Allisenka ne prave ze od roku 2007 jsou bezadapterove takze jen vezmes a jednoduse nacvaknes a ta original je taky pekna, ale je mala ma jen 68 cm na dylku takze pokud cekas mimi v obdobi listopad az leden tak ne. Pokud cekas mimi unor a dal tak klidne. Protoze na leto pak muze jit mimco klidne do sportaku. Je taky uzci ale 3 cm od dna je stejne siroka jako jiny kocarky, takze ja maleho trochu vypodlozim a je to. Nebo shanej korbicku scout ta je dlouha a siroka dost. Navic se da slozit do male kostky, pokud potrebujes treba misto v aute na cestach.
Ta korbicka co mas v odkaze je to same co ta original sleeper, je mensi a uzci ale da se poutat do auta misto autosedacky.
@Eliskaxox Wanderer má záda jen 49, Fusion 58. Ale Wanderer má zase delší podnožku a světlá výška bude díky té lepší boudě taky k těm 60. To už jsem neměřila.
@Eliskaxox krasny kocar
mimco cekam v pulce unora, takze by to melo byt v pohode..fusak bude treba asi jen chvili
a jak je to u Wandereru u sportaku? delka operky, sirka..
@Allisenka za chvili to pujdu zmerit ale je obri
takhle velkej sportak jsem jeste nevidela a to ma svagrova cam cortinu a ta je taky velika
Tak ja operku namerila 50,sedak 26 a misto pro nohy 27 takze celkem 103 cm
@Allisenka píše:
Tak ted mi padl do oka kocarek znacky Emmaljungaale ta cena
No ten rozhodně lehký nebude.
@jessikka konstrukce ma 6kg..je nejlehci..ale tezko k sehnani..ten concord me zaujal.je i hezky.
@Allisenka Tak urcite
muj 2 lety synovec ma 83 cm takze v tomhle kocarku by mel jeste obri rezervu
maly pujde do sporkaku kdyz bude mit cca 62 az 65 cm takze tam bude mit skoro pul metru mista ![]()
Ahoj, Wanderer je fajn kočárek, má ho kamarádka. Ale spíš než korbičku bych koupila vložnou tašku(http://www.ondalek.cz/…vlozna-taska), přijde mi praktičtější na přenášení. Je mnohem lehčí, než korbička, takže si miminko s sebou vezmeš lehce kamkoli(schodů je všude fakt plno). Já jsem to tak měla v pravěku u první dcerky a byl to ten nejlepší krok.
@Rowena dekuji za radu
i nad tim premyslim
Ale chci mit mimco v zime dobre kryte..