Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
mám takový dotaz, máte nějaký zaručený tip na makeup z drogérky, který by vydržel na pleti alespoň 8-9h a vypadal pořád dobře jako ráno, když se namalujete?
Nemám vůbec mastnou pleť, ale po nějakých 4-5 h už je na pleti vidět, že se makeup ztrácí a nevypadá to vůbec dobře ![]()
Používám ráno krém a pak i bázi pod makeup, makeup od dermacolu smíchaný s dermacol cover a i to celý zapudruju a stejně to za pár hodin sleze :/
Poradí někdo?
Předem díky ![]()
Příspěvek upraven 12.02.14 v 16:32
Ja pouzivam takovy penovy z Douglesu, je za 60 kc a vydrzi vic nez mesic.Pod nej dam trochu jako zaklad aknecoloru a vydri mi to cely den.
@petulagabi píše:
Clinique nebo revlon-je problem ho i odlicit..
Ten revlon seženu kde? ![]()
Ty ale v obyč drogérce nekoupím, ne? Měla jsem na mysli něco, co seženu třeba v DM nebo Rossmannu, ale díky ![]()
Já používám Maybelline Affinitone make up a pudr nepoužívám, pouze práškový fixátor make upu od essence a vydrží celý den a to mám mastnou pleť. Právě že pudr mi potom způsoboval takovou jakoby flekatost po nějaké té hodině. Přes den, max vždycky jen přilepím na obličej ubrousek na odstranění lesku. Pod to používám pouze krém, který je ale potřeba nechat aspoň půl hodiny vsáknout, jinak se mi make up taky vpije.
No právě, zůstavají mi tam jen takový maličkatý hroudičky. Zkusím to zítra nepudrovat a uvidím. Třeba rozdíl bude, je pravda, že já pudr nepotřebuju vůbec, ale používala jsem ho hlavně kvůli, aby se ten makeup zafixoval a neotíral se tolik třeba o bundu nebo tak.
@Nikkiia
http://nd03.jxs.cz/…06647_o2.jpg tenhle sezenes i bezne v drogerii
videla jsem v dmku
@1Katka7 píše:
Ja pouzivam takovy penovy z Douglesu, je za 60 kc a vydrzi vic nez mesic.Pod nej dam trochu jako zaklad aknecoloru a vydri mi to cely den.
promiň, ale to fakt musí vypadat… ![]()