Jaký materiál ponožek do Goreexových zimních bot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
27.9.13 07:17

@1024 můžeš koupit i outdoorky, např od moiry. Jsou to ponožky, co odvádějí vlhkost, dělají se jak v lehkém, tak teplém provedení, pro děti stojí kolem 70 kč. nesmí se na ně dávat aviváž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.9.13 07:37

Na tchibu maji spodky a kamase ze 100% bavlny 50bio 50normal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
27.9.13 09:07

@martina.se díky,kouknu. aviváž nepoužívám, jen v akutním případě na něco co se lepí k tělu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.9.13 09:13

@1024 já je koupila pro mladého taky, sice větší investice, ale jsou super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
27.9.13 09:17

@martina.se málem jsem z ceny spadla na zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.9.13 09:23
@1024 píše:
@martina.se málem jsem z ceny spadla na zadek :lol:

je to malinko dražší, no :oops: ale zase kvalitní a opravdu jsou výborné. Mám je aji pro sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.9.13 09:26

Holky teď nerozumím, z ceny čeho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
27.9.13 10:54

@Jenye těch Moira termo ponožek :lol:
http://moira.cz/…-thermo.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.9.13 11:19
@1024 píše:
@Jenye těch Moira termo ponožek :lol:
http://moira.cz/…-thermo.html

Aha :mrgreen:, tak už jsem doma. To funkčni prádlo je hold kapánek dražší, to se nedá nic dělat. Já jsem zase dost uvažovala, že bych koupila merino kamaše a triko, ale je to hodně drahé a asi by to ještě ve dvou letech tolik nevyužila. V zimě nejsme celý den venku, jen tak hoďku dvě a jdeme se ohřát a když jsou ty šílené mrazy, tak ven nechodíme. Takže spíš asi až bude větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.9.13 11:24
@1024 píše:
@Jenye Já na kamaše zrovna koukám, neb jste mne tu docela nahlodaly :think:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Malej nocí punčochy klidně i v tom létě, když je chladněji nísto tepláků. On si ponožky pořád sundává a kdo se má pořád zlobit, že chodí po studené dlažbě :lol:

Ty odkazy vypadají dobře, hlavně ten druhý se mi líbí. Tak to možná ještě promyslím. Pak bych dávala na venek nějaké kamašky a kvalitní ponožky. Asi to budu muset vyzkoušet. Zatím mám nakoupené jedny termo punčochy, ale vloni ani ty úplně nepomohly a nožky mívala studené…ale to má asi po mně a manželovi. Může mít kvalitní boty a stejně…

A holky ty merino ponožky jsou nějaké silnější? Aby se nám pak do boty vlezly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.9.13 12:34

Holky, dnes má Tchibo poštu zdarma a má termolegíny, my je loni měli a jsou super. mají i super punčochy, jen to číslování mají o vel. větší, tak pozor. Termolegíny jsou super, že pak můžete dá funční ponožky. My měli loni Superfitky zimní boty a i přes funční ponožky od Voxx (prý to ale není kvalita, jsem zde četla, v obchodě to chválili :) měl kluk mokrou a studenou nohu. Ona se mu nožka potí i v normálních botech, tak letos asi do Superfitek nejdu a sháním jiné botky. Legínky jsou ale super řešení a i na klukách nevypadají špatně. Možná lépe jak punčochy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.9.13 12:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.9.13 12:40

Na tchibo jsem taky koukala a ty termo kamašky vyzkouším. Máme z tchiba spoustu věcí a vždycky spokojenost.

Dcerce se taky hodně potí nožka, ale i doma v normálních punčochách nebo ponožkách. Myslím, že to snad ani nebude vinou botiček, prostě se jí hodně nožka potí :nevim: Ale zkusím koupit nějaké hodně kvalitní ponožky a ty kamašky a uvidíme. letos budeme mít zimní Primigi, tak to porovnám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.9.13 13:22

@Jenye Synovi je 22měs., kalhoty kupuji cca 92vel, má kratší nožičky - délka vnitřní nohavice je nyní cca kolem 30cm a ty legínky máme akorát 86/92. Naštěstí když jsou větší tak nevadí, dají se u kotníčků ohrnout nebo kvůli botám se dají nakrčit lehce na lýtkách a kolínkách…jsou fakt super. Máme ještě z loňska a dnes jsem si objednala další i větší vel. Už se těším. Punčošky jsem minule musela vrátit, ty nám byly velké, takže opět z loňska donosí 86/92, ale ty už jsou akorát…snad nebudou slézat. Zkusím se mrknout na Wola punčochy, tento typ s chválí…tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.9.13 13:48

@Wikky Já právě kupuju punčošky Wola (www.benito.cz) a jsem spokojená. Vydrží celou sezónu, žádné žmolky nebo jen síťka na zadku. Na letošek jsem jich koupila asi 7, máme velkou spotřebu :mrgreen:. Pak jsem si koupila i z Tchiba, ale schválně větší, takže ty vyzkoušíme až příští rok. Já se na ty legínky půjdu asi mrknout, koupím už tak 98/104, 68/92 je už pro nás málo, roste jako z vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková