Jaký ochucený jogurt pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
teresa20
19.11.09 09:39

Jaký ochucený jogurt pro dítě?

Prosím poraďte vhodný ochucený jogurt pro 8m mimi.
Zkoušela jsem několik značek bílých jogurtů, samotných nebo s přidaným ovocem a malý mi to nejí a vzteká se. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
19.11.09 09:52

Choceňský smetanový jsi zkoušela? Mates ji baští, Aktivií pohrdnul. A ten choceňský dělají i ochucený, ale ten jsme zatím nedávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.11.09 10:08

Ten ne. Ani jsem na něj nenatrefila. Zkoušeli jsme Holandii, Aktivii, dva druhy od Olmy. Všechny prská :-(

• Citovat
  • Upravit
24798
19.11.09 10:30

Majda chce jogurt jenom teplý :-P Mě z toho úplně nadavuje, ale tak jí ho prostě ohřeju v mikrovlnce a baští…

Možná zkusit dát lžičku jogurtu do přesnídávky (jestli je jí) a postupně měnit poměr ve prospěch jogurtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.11.09 10:33

Holandie a Aktivie jsou moc kyselé. Olma nevím, jaké dělá, ale chce to fakt pořádný smetanový, protože ty chutnají už skoro jak neslazený pribiňák. Přitom to jsou kvalitní jogurty, není v tom žádná srajda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.11.09 10:46
čičinka píše:
Holandie a Aktivie jsou moc kyselé. Olma nevím, jaké dělá, ale chce to fakt pořádný smetanový, protože ty chutnají už skoro jak neslazený pribiňák. Přitom to jsou kvalitní jogurty, není v tom žádná srajda.

Právě, mě přijdou taky dost kyselé. Zkusím se podívat po tom Choceňském a vyzkoušíme.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
19.11.09 10:48
Pipet píše:
Majda chce jogurt jenom teplý :-P Mě z toho úplně nadavuje, ale tak jí ho prostě ohřeju v mikrovlnce a baští…Možná zkusit dát lžičku jogurtu do přesnídávky (jestli je jí) a postupně měnit poměr ve prospěch jogurtu?

Taky jsme měli takové období, kdy všechno „studené“ odmítal. Ale naučil se to na přesnídávkách.
Jogurt jsem zaváděla postupně, dávala jsem napřed lžičku do banánu, který zbožňuje. Lžičku nepoznal, ale jak jsem začala postupně zvyšovat množství, tak prskal a dneska předvedl úplný hysterák.

• Citovat
  • Upravit
1280
19.11.09 10:52

Přesně jak píše čičinka u nás má největší úspěch choceňký , je o dost chutnější než třeba ta Holandie , je hodně smetanový a není vůbec kyselý .Honzík má rád jak ovocný tak i klasický bílý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
19.11.09 11:14

Holky,Olma má skvělé smetonové jogurty-Florian,my je doma milujeme všichni a mají velkou škálu příchutí.Akorát prostřední dítko,zůstalo věrné od malička bílé aktivii,žádný jiný jogurt nejí a to je dcerce 13 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.11.09 11:15
Barushacek píše:
Holky,Olma má skvělé smetonové jogurty-Florian,my je doma milujeme všichni a mají velkou škálu příchutí.Akorát prostřední dítko,zůstalo věrné od malička bílé aktivii,žádný jiný jogurt nejí a to je dcerce 13 let.

My Floriany taky kupujeme, bývají často v akci a jsou fakt výborný. Ale zrovna tady po ruce žádný nemám, abych se koukla na složení, jestli i pro malého by byly ok.

• Citovat
  • Upravit
1280
19.11.09 11:46

Nejsem si jistá zda by i menší dítko mohlo Floriána co myslíte???Já teda Floriány miluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.11.09 11:49

Tak jsem přece jen jednoho meruňkového v lednici vyhrabala. Složení je tam: smetana (10 % tuku), ovocná složka 15 % (cukr, meruňky 33 %, zahuštovadla: modif.škorb a pektin, barvivo karoteny, aroma), živé jogurtové kultury. Neobsahuje lepek ani konzervační látky, může obsahovat stopy lískových oříšků.

My je máme taky rádi, tedy krom třešňového, ten nic moc.

• Citovat
  • Upravit
21891
19.11.09 12:23

Holky ja myslim,ze Florian neni pro deti uplne nejvhodnejsi,dyt je to pomalu smetana,jak je tucnej,neni to moc zdravej jogurt ani pro dospeli,ale dobrej,to teda je,prave protoze je tucnej jak das :wink:

Ja teda davam vetsinou jen bily jogurty,ovocny jen na spestreni..pokud dite ji ty bily,je to jen dobre..vetsinou v ovocnych jogurtech byva pridanej skrob a dochucovadla,myslim krom Hollandie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
19.11.09 12:38

Ahoj.Tak já si myslím,že je lepší osmiměsíčnímu dítěti,které je buď kojené nebo pije umělou výživu,jí mléčné kaše,nedávat žádný jakkoliv ochucený jogurt.Kromě bílého typu Activia,který většina dětí nechce.

Nedala bych Florian,Dobrou mámu,ani ten choceňský ochucený.Florian je moc tučný a všechny ochucené jogurty obsahují velké množství cukru,které tak malému dítěti neprospívá.

Adámkovi jsem začala dávat jogurty asi v roce a půl,ochucenou aktivii,pak i dobrou mámu.Tu až kolem dvou let.Byl dlouho kojený a jedl kaše.Před tím jsme to zkoušeli s klasickými bílými,ale ty nechtěl.

Emičce dávám neochucenou aktivii,někdy do ní banán nebo trochu zavařeného ovoce.Má to ráda.Je kojená,ale pro změnu nechce mléčné kaše,ani přesnídávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
19.11.09 13:02

Jana - no vcelku s tebou souhlasím, jen já bych tedy dala radši a s klidným svědomým ochucený choceňský, než dobrou mámu :-? :nevim:

Dobrá máma složení: mléko, jogurtová kultura, cukr, jahodová složka (jahody 40%, cukr, glukózový sirup, zahušťovadla: kukuřičný škrob E1442, pektin, guma guar, aroma, barvivo: karmín; regulátory kyselosti: kyselina citrónová, citrát sodný) zahušťovadla: želatina. Obsah tuku nejméně 2,7 % hmotnost

Choceňský složení: smetana, živá jogurtová kultura, borůvková složka (16%, cukr, borůvky, borůfkové aroma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí