Jaký potah na sedačku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
61
26.2.15 08:46

Jaky potah na sedačku??

Ahoj holky, chtela bych se jen poradit, jestli nemate nektra obdobnou zkusenost.Mame novou sedaci soupravu a doma kocoura :-D boky jsou z koženky a jinak je z textilu, chtela bych poridit nejaky potah nebo neco aby nevytahoval ty nitky, kdyz na sedacku skoci.Meli jsme pres sedací plochu :-D danou deku, ale porad se to rolovalo a vytahovalo, chtela bych neco pevnejsiho, nemate nektera prosim nejaky typ? Ty celkove potahy se mi moc nelibi, chtela bych jen neco na to sezeni :) dekuji za typy a napady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
26.2.15 09:02

A co mu spis ostříhat drápky? Nám to hodně pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.2.15 09:14

@miscala A kde prodávají potahy na celou sedačku? :lol:

• Citovat
  • Upravit
30922
26.2.15 09:21

@miscala Meli jsme neco podobneho jako je v odkazu. Kdyz to dobre naaranzujes, tak to nebylo nijak zle, ale je to pres celou sedacku.

http://www.halens.cz/…potah-208175

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
26.2.15 11:38

@RadkaCh - máme doma z bonprixu (konkrétně potah Vienna) ve světlé béžové, jako OK, ale poměrně brzo se začaly na používaných sedacích plochách dělat žmolky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.2.15 12:21

@Verkom Jéé, tak to oni asi rozšířili sortiment. Dřív tam měli samý ošklivý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1156
26.2.15 12:25

@RadkaCh - jj, docela mě to překvapilo :palec: My máme potahy kvůli dětem, pořád někde něco vylitého, poslintaného… Sedačka je ještě OK, tak jsem natáhla potahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný