Jaký přírodní přípravek na odličování - tipy

24
7.10.25 18:30

Jaký přírodní přípravek na odličování

Zdravím,

máte tip na něco přírodního na odličování obličeje? Ted mám odličovací gel s citronovou trávou od Garnieru, chci zkusit něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26881
7.10.25 18:43

Používám toto a čistou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
7.10.25 19:21

Doporučuji sledovat na instagramu Kateřinu Routovou. Kosmetice se věnuje a podporuje přírodní kosmetiku.
Já osobně používám produkty od Havlikove Apotheky nebo od značky Kvitok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
8.10.25 09:18

Je přírodní a „přírodní“. Pokud chceš něco vyloženě bez zbytečné chemky, tak zmiňovaný Kvitok je fajn. Nebo pak třeba značky jako Purity Vision, Nobilis Tilia, Anela, i+m, MARK, Odylique, Weleda, Alteya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.10.25 09:37

Díky, nakonec jsem si pořídila čistící balzám a pěnu od Purity vision https://www.purityvision.cz/…ozni-bariery?…. Líbí se mi i Havlíkova apotéka, ale je to na mě docela drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
8.10.25 09:41
@janak662 píše: Více

Havlík má sice dražší produkty, ale musím říct, že oproti jiné kosmetice mi vydrží 2× déle, protože toho produktu stačí nanášet méně.
Jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
8.10.25 10:47

Kokos. olej. I voděodolnou řasenku odlíčí.

• Citovat
  • Upravit
24
8.10.25 12:24
@Paní Kudrnatá píše: Více

A jsou nějaké, co byste mohla doporučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
8.10.25 12:34

Záleží jaký máte typ pleti. Podívejte se na stránky, můžete si tam vybrat na svoji pleť. A pokud to máte blízko na prodejnu, tak vždy mile poradí a dávají i vzorečky na vyzkoušení.
Nejvíce miluju ranní masky, které máte na 3 minuty, takže netrávím ráno tolik času v koupelně.
A nejvíce používám tělové mléko, nemám pak pocit ulepenosti jako po jiných a zlepšil se mi i ekzém a různé vyrážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21735
8.10.25 17:59

Havlík je fakt skvělý. Ale musíš si vybrat produkty pro svoji pleť. Já ji mám suchou, tak používám produkty s kyselinou hyaluronovou. A doporučuji si ji vyzkoušet předem. Dcera je třeba alergická na pyly a ne všechny jejich produkty na pleti snese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.25 11:03

Dobrý den,

pokud vás trápí pleť nebo si nejste jistá, jakou kosmetickou péči zvolit, zkuste využít odbornou poradnu GERnétic na eMiminu: Poradna GERnétic – francouzská kosmetika

Na vaše dotazy zde odpovídá Šárka, která se dlouhodobě věnuje zákaznické podpoře a kosmetickému poradenství pro značku GERnétic v Česku i na Slovensku. Pomáhá s výběrem přípravků, postupem aplikace a celkovým přístupem ke zdraví – protože zdravá pokožka začíná uvnitř.

Neváhejte se zeptat na cokoliv, co se týká péče o obličej, tělo nebo vlasy.
Poradna je zcela zdarma a dotaz můžete vložit i anonymně.

Držím palce,
Viki :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí