Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím,
máte tip na něco přírodního na odličování obličeje? Ted mám odličovací gel s citronovou trávou od Garnieru, chci zkusit něco nového.
Doporučuji sledovat na instagramu Kateřinu Routovou. Kosmetice se věnuje a podporuje přírodní kosmetiku.
Já osobně používám produkty od Havlikove Apotheky nebo od značky Kvitok. ![]()
Je přírodní a „přírodní“. Pokud chceš něco vyloženě bez zbytečné chemky, tak zmiňovaný Kvitok je fajn. Nebo pak třeba značky jako Purity Vision, Nobilis Tilia, Anela, i+m, MARK, Odylique, Weleda, Alteya
Díky, nakonec jsem si pořídila čistící balzám a pěnu od Purity vision https://www.purityvision.cz/…ozni-bariery?…. Líbí se mi i Havlíkova apotéka, ale je to na mě docela drahé.
@janak662 píše: Více
Havlík má sice dražší produkty, ale musím říct, že oproti jiné kosmetice mi vydrží 2× déle, protože toho produktu stačí nanášet méně.
Jen můj názor.
@Paní Kudrnatá píše: Více
A jsou nějaké, co byste mohla doporučit?
Záleží jaký máte typ pleti. Podívejte se na stránky, můžete si tam vybrat na svoji pleť. A pokud to máte blízko na prodejnu, tak vždy mile poradí a dávají i vzorečky na vyzkoušení.
Nejvíce miluju ranní masky, které máte na 3 minuty, takže netrávím ráno tolik času v koupelně.
A nejvíce používám tělové mléko, nemám pak pocit ulepenosti jako po jiných a zlepšil se mi i ekzém a různé vyrážky.
Havlík je fakt skvělý. Ale musíš si vybrat produkty pro svoji pleť. Já ji mám suchou, tak používám produkty s kyselinou hyaluronovou. A doporučuji si ji vyzkoušet předem. Dcera je třeba alergická na pyly a ne všechny jejich produkty na pleti snese…
Dobrý den,
pokud vás trápí pleť nebo si nejste jistá, jakou kosmetickou péči zvolit, zkuste využít odbornou poradnu GERnétic na eMiminu: Poradna GERnétic – francouzská kosmetika
Na vaše dotazy zde odpovídá Šárka, která se dlouhodobě věnuje zákaznické podpoře a kosmetickému poradenství pro značku GERnétic v Česku i na Slovensku. Pomáhá s výběrem přípravků, postupem aplikace a celkovým přístupem ke zdraví – protože zdravá pokožka začíná uvnitř.
Neváhejte se zeptat na cokoliv, co se týká péče o obličej, tělo nebo vlasy.
Poradna je zcela zdarma a dotaz můžete vložit i anonymně.
Držím palce,
Viki ![]()