Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky! Chtěla bych začít s nějakým sportem, abych pomalu začala hubnout přebytečná kila. Potřebovala bych poradit něco na doma. dřív jsem ráda jezdila na rotopedu, tenis atd. ale nevím jestli bych při velké zátěži nepřišla o mléko a hlavně aby nebylo pro malou škodlivé. Děkuji za rady jak být fit ![]()
ahoj, jedtli je malá na fotce, tak už je podle mne dost velká, abys přišla jen tak o mléko zátěží. Myslím, že můžeš všechno s mírou.
malé je 5 měsíců, doma už tak zlehounka cvičím, ale okolí mě pořád straší ať nepříjdu o mléko.
Když byly prckovi 3,5 měsíce, začala jsem každý týden chodit běhat (hlídal dědeček). Začala jsem na 5 km, teď běhám cca 7 km. O mlíko jsem nepřišla ani si synek nikdy neztěžoval, že by to nebylo to mlíko, co zná. Takže, myslím, že se normálně do sportu můžeš pustit.
hoj, já začala hned jezdit s kočárkem na inlinech a mlíko jsem neztratila, musíš dost pít a normálně jíst ![]()
Abys přišla o mlíko sportem,musela bys mít vrcholovou zátěž-jako profesionální sportovci.
DianaAndílek píše:
to že sportem přijdeš o mlíko jsou jen pověry
Taky na to hledím a říkám si, jestli si zakladatelka dělá legraci, nebo to fakt někde slyšela.
A nebo že jsem zase něco prošvihla a něco mi uteklo ![]()
Nesnáším pověry
A zakladatelce přeji příjemné sportování a kila rychle dole ![]()
no ono těch pověr je více: např. že šestinedělí je od toho abys seděla doma a čekala až zkončí a pak vyrazila s kočárem, to samý s kojením a sportem…s pořizovaním výbavičky atd. moje chytrá babka by mohla vyprávět…těch tísíce otázek co od ní dostávám…naposledy mě dostala v sobotu, když jsem odjížděla do porodnice ve 30.tt s bolestí břicha a zad a ona mi říká: prosím tě, takhle malý dítě když se narodí tak stejně umře…tak ho nenech se narodit!!!!bože jak já jí v tu chvíli nenáviděla, ale to je z jiného soudku!!! ![]()
uff no tak to mi někdo říct tak spadnu na zadek, babička je asi ještě u krále klacka…
no já jsem taky chtěla začít lehce cvičit, ale bylo mi řečeno že příjdu o mlíko, ale pomalu to zkouším a budu přidávat cviky a uvidíme co to udělá
u krále klacka? je to stará, zlá a zapšklá ženská, co každýmu přeje jen zlo, protože ani ona toho dobra v životě moc neměla. bohužel bydlí s námi a nejde to nijak udělat, abychom se nevídaly. navíc náš mladej jí zbožňuje, což celkem nechápu, ale oni si asi rozumí…horší bude, až mu takový nesmysly bude ládovat do hlavy…to pak bude zle…ale zatím prská oheň jen na nás dospěláky ![]()
Já cvičím od 14 dnů od porodu a kojím furt.
Cvičím teda jen doma, ale v zásadě denně (kliky, dřepy, na břicho).
Pověry „miluju.“ ![]()