Jaký sport pro 11 letou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KáťaKašpi píše: Více
To je taková ta hra na koně, kde běháš s tyčí mezi nohama?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná já nevím, holky mají svoji partu, skákaji přes překážky, sami si vyrábí ty koňský hlavy, ocasy, doplňky.. je jim 9-17 let
Příspěvek upraven 10.05.24 v 09:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já neříkám, že je to špatné, ona každá offline zábava je super, jen říkám, že mi to nepřijde jako sport.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná tak je to pohybová aktivita plus rukodělná činnost..takže za mě docela dobrá činnost pro volný čas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ale není to sport, rozhodně ne takový, který té holce poskytne adekvátní výdej energie, jako měla na basketu. Je to na úrovni „jdu si zablbnout na hřiště“. Takže se zakulatí ještě víc a ještě víc jí to odradí od toho něco dělat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia píše: Více
Nezlob se, je to o jidle a o pohybu, maloktere dite je tluste bez zjevne priciny, zdrave dite ktere ma pohyb a dobrou stravu fakt tluste neni, to jsoi vymluvy, vetsina deti ma pohyb jen ve skole na telaku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná tak záleží jak by ji to chytlo..naše nejdřív jen tak hopsala a blbla, teď předvádí neskutečný věci, zpevnila tělo, kondicku..je ji 12.. začínala na překážce ke kolenům, teď bez problémů skočí 130 cm..sejdou se s holkama, rozcvici se, dají závody, pak si sami sestaví dráhu a frčí.. kolikrát prijde domů špinavá, roztrhaný věci, vykoupe se, nají a odpadne ![]()
Příspěvek upraven 10.05.24 v 10:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ahhotep píše: Více
Popíráš, že genetika má vliv na metabolismus, způsob a místa ukládání tuků a celkové hospodaření s přijatými kaloriemi? To snad ne
Takže když dvě děti budou jíst stejně a hýbat se stejně, budou stejně vypadat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KáťaKašpi Tak to je super, já co jsem zatím měla tu čest vidět, tak mi to přišlo spíš jako módní přehlídka s občasným hospnutím přes tyč
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná jo takhle taky začínala, ale postupně se to změnilo..a to byla opravdu líná.. teď si sama vyrobí tu hlavu, hřívu, uplete ocas, ušije ohlávku.. začala být hodně kreativní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to jen o jídle a pohybu, kord u dětí. Kluk ji zdravě ale jak nemá pohyb tak je jak koule, když není výdej energie větší než příjem, tak nezhubne, pokud je to na stejno tak váhu udržuje, pokud je však příjem vyšší jen nepatrně než výdej, vše se ukladá. A kroužek 3× týdne na hodinu a půl není zrovna extra výdej energie. Bohužel tak to je. Ono sedět 6-7 hodin ve škole, pak sedět doma na zadku a párkrát týdně jít nachviku sportovat (do kroužku), není žádný výdej energie..kord pak ještě dobra česká kuchyně tomu, a je zaděláno na nadváhu v lepším případě, v horším diabet, problémy s játry, a doživotnímu problémy. Myslím že by měla mít spíše víc kroužků pohybových v týdnu, aby se něco dělo s postavou, protože jinak bude mít problém v každém sportu a každém kroužku, kromě kreslení a keramiky asi ![]()
- Citovat
- Upravit
@unuděná píše: Více
Ano, obezita je především výsledkem stravovacích návyků v rodině, než vysloveně genetika jako taková
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše: Více
O tom žádná. Jen to opravdu není o tom, že každému dítěti stačí zdravě jíst a trochu se hýbat a bude štíhlé. Navíc, zdravě jíst, v případě dětí, to je třeba i ovoce, ořechy, mléčné výroby - kalorické bombičky, které ale děti k vývinu potřebují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
Ano, myslím si, že jediné, co stačí, jíst zdravě a hýbat se.
Nevěřím na děti, které ztloustnou z ořechů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit