Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všichni, potřebovala bych poradit, jaký koupit ideálně bazarový sporťák se skejtem pro druhé dítě? Mají od sebe necelé 2 roky a jezdíme momentálně s korbou Peg Perego Classiko velo a se skejtíkem, ale malé už je 6 měsíců a potřebuje přechod na sporťák. Opravdu se nemohu rozhodnout, zda Teutonii, Gesslein, Emmajlungu, X-Lander nebo Patron? Potřebuji takový, který má otočné madlo (dolů a nahoru - ne jen vysouvací), aby mi tam malý vešel na skejt mezi kočár a madlo. Vzhledem k tomu, že je pak kočárek s druhým dítětem dost těžký bych volila spíše čtyřkolku. Nemá někdo zkušenosti se sporťákem a se skejtem? Jaký byste doporučili? Opravdu budu vděčná za jakékoliv info! Díky. V.
A co koupit phil&teds z druhe ruky, pro druhe dite tam mas pridavne sedatko, ktere se da behem 10sekund oddelat a mit to jako normalni sportak a jezdi se s nim mnohem lepe nez se sportakem a skejtem. Mam holky 21m. Od sebe a taky jsem resila jaky koupit sportak, nakonec jsem se rozhodla pro p&t z druhe ruky a jsem strasne rada.
A nebo TFK Joggster twist tam taky můžeš přidelat jeste jednu sedačku tak to budu řešit ja a nebo mají šikovný skejt na který si dite muze i sednout kdyz uz nechce stát
Ja mam x-lander xa a skejtik bumprider a super jak z korbou tak ze sportakem. Nbe vyhovuje deti jsou od sebe 2r a 7mesicu